Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam prośbę. Zarejestrowalam się na epuapie. Potwierdziłam profil zaufany. Bez podpisu elektronicznego. I nie mogę podglądać zaświadczen kiedy Zus powinien przelać na konto. Czy coś dodatkowo robiliście?
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Kawokado! Trzymam kciuki Kochana i za sesję i za te ważne sprawy
Ja dziś też poranek z DD TVN, z resztą jak każdy ale dziś chociaż raz udało mi się nie zaspać na słodki ciężar a tam 24/25 tydzień, także siedzę i okupuję tv żeby znów nie przegapić
U mnie dziś prasowanie i układanie w komodzie Ignasiowych ubranekPati_89 lubi tę wiadomość
-
Angela85 wrote:Mam prośbę. Zarejestrowalam się na epuapie. Potwierdziłam profil zaufany. Bez podpisu elektronicznego. I nie mogę podglądać zaświadczen kiedy Zus powinien przelać na konto. Czy coś dodatkowo robiliście?
Ja nie miałam od razu wszystkiego trzeba czekać na decyzję a potem aż daty wpiszą -
Helenucha, no fajny ten wózek, taki typowo męski
nikt nie będzie miał wątpliwości że w środku jest chłopak
Ja dziś będę przeglądać czego mi brakuje ale już wiem że chcę dokupić 2 kaftaniki i 2 body ale kopertowe, żeby np. na wizycie u lekarza nie mieć problemu przy przekładaniu ich przez główkę, tylko rozwiążę lub rozepnę i spokój, koleżanka mi doradziła żeby tak zrobić, myślę że rada przydatna
Kirys, jak wrócisz to chwal się co dała ciekawego
No i mam kolejne pytanie do doświadczonych mam, używałyście pampersów Pampers Baby Care? Dostałam kupon wartości 20 zł do wykorzystania na agito.pl na zakup tych właśnie pampersów, do tego jest tam aktualnie promocja, i jeden pampers wyszedłby za 50 gr, jedyne co mnie wstrzymuje przed zakupem to to, że musiałabym zamówić zapas na cały miesiąc, 160 sztuk "2", stąd moje pytanie, warto i jak z ich jakością? czy jest sens zamówić taki zestaw?
Miałby to być ten zestaw: (do tego ten kupon zniżkowy)
http://www.agito.pl/pampers-premium-care-pieluchy-2-mini-160-szt-pieluszek-zapas-na-miesiac-4015400817710/pd/DKZ0TYBBM/
Cinnilla kciuki zaciśnięte!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:28
-
Miluszka mam koleżanki mamusie 2 miesięcznych chłopców i obie używają tych pampersow i są bardzo zadowolone, ale ja jednak na początek kupiłabym mniejsze opakowanie, bo nigdy nie wiadomo czy bedą odpowiadać naszym dzieciom a poza tym jeden z tych chłopców urodził się dość duży 4 kg i 61 cm a używał na początku rozmiaru 1
miluszka lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Już byłaś w zusie to potwierdzić tak? A kiedy go zakładałaś?
Ja nie miałam od razu wszystkiego trzeba czekać na decyzję a potem aż daty wpiszą -
Angela85 wrote:Wczoraj potwierdziłam profil zaufany a.w zusie konto miałam wcześniej bo jak się okazało to założyli przy zakładaniu firmy. Teraz zawieszona działalność. Babka z urzędu powiedziała, że powinno działać a ja nie mam właśnie zakładki swiadczeniobiorca. Też czekalas na tą zakładkę?
-
Jeżeli dzięki temu będzie częściej wychodzić z Rysiem na spacery to dlaczego nie
zresztą był taki szczęśliwy jak go zobaczył, że nie chce już mu tego odbierać.
Jak ktoś nie ma wprawy w ubieraniu noworodków to rzeczywiście łatwiej mu będzie z ubrankami na kopertę, jak dla mnie za dużo z tym zabawymiluszka, evus lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Pati_89 wrote:To zadzwon na infolinie się dopytać bo ja miałam od razu z tym że nie mam działalności
-
Dziękuję za pomoc.
-
Angela85 wrote:Wczoraj potwierdziłam profil zaufany a.w zusie konto miałam wcześniej bo jak się okazało to założyli przy zakładaniu firmy. Teraz zawieszona działalność. Babka z urzędu powiedziała, że powinno działać a ja nie mam właśnie zakładki swiadczeniobiorca. Też czekalas na tą zakładkę?
-
Oldżi no właśnie jakbym kupiła to te "dwójki" a jedynki to myślałam o takich co mają wycięcie na pępuszek, takie też są wymagane w szpitalu w którym będę rodzić, ale jedynek (jeszcze nie wiem których, póki co czytam
) kupię małe opakowanie, tylko właśnie trafił się ten kupon i tak mnie korci żeby skorzystać z niego i zamówić te dwójki Baby Care
tylko nie wiem czy zamówić 160 szt tak od razu czy najpierw próbować z małymi opakowaniami, ah te dylematy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:08
-
Helen wrote:w zusie na infolinii zaaktywują ci tą zakładkę, tylko musisz zgłosić prośbę.
Dzwonie do pomocy technicznej zus ale zajęte. Bardzo dziękuję za pomoc