Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miluszka mi się wydaje że taki właśnie jest zamysł damy rodzicowi kupon i on kupi choć potem tego nie zużyje
jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej pełno promocji się pojawia
nie wiem ile schodzi takich pampersów na miesiąc
chyba że miałabyś komu je potem podarować
-
miluszka wrote:Oldżi no właśnie jakbym kupiła to te "dwójki" a jedynki to myślałam o takich co mają wycięcie na pępuszek, takie też są wymagane w szpitalu w którym będę rodzić, ale jedynek (jeszcze nie wiem których, póki co czytam
) kupię małe opakowanie, tylko właśnie trafił się ten kupon i tak mnie korci żeby skorzystać z niego i zamówić te dwójki Baby Care
tylko nie wiem czy zamówić 160 szt tak od razu czy najpierw próbować z małymi opakowaniami, ah te dylematy
Mi się wydaje że nie ma co kupować tych z wycięciem. One i tak nachodzą na kikut... Wystarczy normalne i potem zawija się tę falbankę. Rozmiaru 1 wystarczą pewnie z dwie paczki do szpitala i z cztery do domu, bardzo szybko przechodzi się na 2, których używa się dłużej. Ja bym kupiła ten duży zapas, one są bardzo dobre.
Mały Ryś -
Angela85 wrote:Dzwonie do pomocy technicznej zus ale zajęte. Bardzo dziękuję za pomoc
bez aktywnej tez zakładki, nie zobaczysz dat ani decyzji *jej nr.
co do pieluszek mam jedno opakowanie pieluszek newborn 1-ek, a potem bede kupowac 2-ki tylko nie wiem tez jaka ilosc na ile straczy, wiec pewnie zatrzymam sie na 2och opakowaniach, max trzech.
Laski głos straciłam od tych leków, mogę tylko szeptać
muszę koniecznie oglądnać odcinek na tvn-ie.
miłego dnia i pozytywnych wieści wizytującym mamom życzę
-
Miluszka, ja zdecydowanie wole baby dry z pampersa.. Może coś się zmieniło, ale pamiętam, ze premium care bardzo łatwo było przemoczyc.. O położeniu dziecka na noc w tych pampersach można było zapomnieć.. Noworodka w sumie przebiera się co chwilę, bo robi mnóstwo kupek, więc skoro są delikatniejsze to może lepiej na początek..
Helen, kuruj się!
-
No tak tylko napomknęli parę informacji i koniec
ale powiedzieli że otwierają się powieki więc bądź tu mądry jak pisałyście że ok 30 tygodnia
Mój dziś odwrócony jest na brzuchu same gule a kopie mnie gdzieś tam daleko w środku chyba po nerkachtakie głuche te kopniaki
-
Miluszka, ja zdecydowanie wole baby dry z pampersa.. Może coś się zmieniło, ale pamiętam, ze premium care bardzo łatwo było przemoczyc.. O położeniu dziecka na noc w tych pampersach można było zapomnieć.. Noworodka w sumie przebiera się co chwilę, bo robi mnóstwo kupek, więc skoro są delikatniejsze to może lepiej na początek..
Helen, kuruj się!
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:czyli te mega paki to na miesiąc starczają?
2-ki na ile miesięcy starczają?
na 2a czy wiecej?
Zazwyczaj powinna starczyćz rozmiarami pieluch to bardzo indywidualna sprawa. Z reguły opis na paczce się zgadza ten z przedziałem wagowym. Ale czasami dzieci są pulchniejsze i trzeba szybciej przejść na większe. Dwójki do około 4 miesiąca. Niech mnie ktoś poprawi jeżeli miał inaczej
Helen lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Ja juz po wizycie. Niby wszystko jest ok, ale ale jest cos z jakims kanalem nie tak, norma jest do 5 a u nas jest powiekszony do 6,1. Ogolnie to raczej czesciej sie zdarza u chlopcow niz u dziewczynek. Za 3 tygodnie mam kolejna wizyte - zobaczymy co sie z tym dalej dzieje. Doktor mowila,zeby na razie sie nie przejmowac...
-
beatas wrote:Helen, podobno okolo trzy paczki 2 schodza..
mega paki tzn.
ja wolę sobie wczesniej kupic na promocjach, ale własnie zauwazyłam jak jedna z was, ze sa rozne rodzaje, niebieskie klasyczne i premium care.
i co wazne ostatnio usłyszałam od siostry ze jej kolezanka powiedziała, ze nie kazdy dzidzius toleruje pampersy, ze maja uczulenie i wtedy trzeba zmienic na inną firmę..chodz czytam ze te premium care nie powodują alergii.kasju lubi tę wiadomość