Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny.
Witamy się w 23 tygodniu ciąży.
Jejku jak ten czas leci. Dopiero z niedowierzanie patrzyliśmy na test ciążowy i co chwilę biegałam robić beta HCG czy to na pewno prawda a tu już ponad połowa za nami!
Miłego dniabeatas, Helenucha Klucha, madziak2202, evus, mmarzenak, Helen, cudak, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Kirys, nie za wczesnie na połówkowe?
evus lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Moli, w ciąży nam tak leci, a co dopiero jak się maluszki pojawią
Dziewczyny,chyba zamawiam właśnie wózek:D mąż trochę zrzędzi, że za wcześnie, ale wolałabym mieć już wszystko przygotowane! Doradzcie mi jeszcze raz, czy warto:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/985953fd4fb7.jpgMelissa84, evus, dais, kasju lubią tę wiadomość
-
kirys wrote:Ty mnie nawet nie strasz, bo parę dni temu pisałam, że mam takie obawy... Ale wczoraj Evus miała połówkowe, a mamy dokładnie ten sam dzień ciąży.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/985953fd4fb7.jpg [/QUOTE]
Beatas my kupujemy identyczny! Nie jest może najlżejszy ( mieszkamy na 4-tym piętrze bez windy ) ale ze wszystkich, które oglądaliśmy po prostu najbardziej mi się podoba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:59
beatas lubi tę wiadomość
-
My oglądaliśmy ten wózek w Świecie Dziecka. Jak dla mnie minusem jest dość niewygodna rączka do prowadzenia wózka, jest dość gruba. Ale dla naszych mężczyzn będzie idealna:) Pewnie to też kwestia przyzwyczajenia. Poza tym wózek bardzo łatwo się prowadzi, jest bardzo skrętny i taaaki śliczny no!
beatas lubi tę wiadomość
-
Nie słyszałam złego słowa od siostry na jego temat, ale też nie dopytywałam. Teraz mała ma 2,5 roku i w spacerówce jeszcze nieraz się zdrzemnie. Składanie i rozkładanie jest spoko, kółka dają radę na podjazdach i krawężnikach. Tyle mogę powiedzieć.
Zbieram się powoli na wizytę, nie mogę się na niczym skupić przez to.beatas, evus, Helen lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
pierwsze zakupy dla dzidziusia
chciałabym już znać płeć, pewnie kolory były by troszkę bardziej wyraziste niż zamówiłam. ale trudno, skoro nasz groszek się wstydzi, to trzeba sobie radzić inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:46
beatas, Melissa84, evus, Moni15382, Helenucha Klucha, kuleczka777, miluszka, fairy_tale, JajkoNiespodzianka, ansad, dais, Lila2703, kasju lubią tę wiadomość
-
to prawda
bardzo mnie cieszą te rzeczy
są słodkie i kolorowe
ręczniczek bardzo mi się podoba ( już nie mogę doczekać się pierwszej kąpieli)
co do minusów moich zakupów to to że zamówiłam majty poporodowe w swoim rozmiarze bo chodzę nadal w jeansach sprzed ciąży ( rośnie mi tylko brzuch) i są mega za małe!!!
a termo opakowanie na butelkę firmy CEBA BABY miało pasować na każdą butelkę cyt.: " na wszystkie rodzaje butelek również szerokie i niestandardowe" a wsadziłam moją tommee tippee i się trochę natrudziłam, żeby ją wyciągnąć!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:44
Melissa84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Beatas- te rzeczy dla dzieci można zamawiać przez Faceeboka. Wystarczy napisać tam prywatną wiadomość, babeczki robią wycenę, pytają się o to jaką chcesz kolorystykę, wzór, jakie rzeczy i wtedy uzgadniacie czy się decydujesz czy nieBabeczki są bardzo sympatyczne, no i mają dobre opinie
A co do wózeczka- do bardzo ładny z wyglądu
Kaja- bardzo dobrze, że ten facet zebrał opierdziel. Ja bym takiemu przyczepiła sztuczny brzuch taki mniej więcej na 8-9 miesiąc ciąży żeby tak chodził z nim 3 miesiące. Ciekawe czy potem też byłby taki "mądry". Ehhh wnerwiają mnie tacy ludzie
Dais- współczucia dla Olafka i dla WasWiem ile takie coś nerwów kosztuje rodziców
Nie wiem jak Wam zaopatrzyli ranę małego ale super sprawą są takie plasterki zastępujące szwy (stosowałam raz u córci i ranka się nie rozeszła, blizna jest praktycznie niewidoczna).
Kirys- trzymam kciuki za usgJa dzisiaj też mam w końcu wizytę na 16:00- też trzymajcie kciuki
No i dzisiaj moja córcia wraca z zimowiskaOczywiście po poinformowaniu, że już jadą z powrotem stwierdziła, że zaraz się jej telefon rozładuje- no masakra po prostu
evus, beatas, Helenucha Klucha, kirys, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
kirys, trzymam kciuki za polowkowe! u nas wszystko pieknie bylo widac, wiec mam nadzieje, ze i u Was Maluch bedzie wspolpracowal
Pati, daj znac jak z glukoza. mnie na sama mysl robi sie niedobrze, ale coz..
zmykam zaraz na zakupy, a potem sprobuje wstawic zdjecia ubranek. jak potwierdzone, ze Synus to mozna zaczac szalec na calego
moj Maly tez szaleje, najwiecej w nocy, nie wiedziec czemu
milego dnia Mamusie i Malenstwabeatas, kirys, Helen lubią tę wiadomość