Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas wrote:Zamawiam na allegro, bo znalazlam super cene, moge Ci podeslac na priv link;)
Byłabym wdzięczna za linka!Też szukamy promocyjnej ceny i na razie najtaniej wychodzi na allegro.
-
Beatas wózek spoko bardzo ładny
Powodzenia dziewczyny dzisiaj
Madzik jakie cudne te rzeczy takie słodkie
Ja to jestem niezdecydowana jednak w tej ciąży. Tyle tych pięknych rzeczy jest że nie wiem nawet jakie to łóżeczko zamówić i czy brać droższe czy tańsze a bez zbędnych obrazków i wydać na co innego ehhhh -
Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale małe dziewczynki potrafią robić za trzech chłopcówMam jedną taką w domu (no moze juz nie calkiem małą). Wiktoria od zawsze uwielbiała szybkość, adrenalinę i trudne wyzwania
Spokojny spacer to nie dla niej
Kiedyś sę jej zapytałam: Wiwi czy Ty umiesz chodzić, czy tylko biegać? A ona mi na to: Nie mamusiu, umiem jesce skakać
Duzo mogłabym opowiadać o jej wyczynach gdy była malutka- nie bała sie absolutnie niczego
[/QUOTE]
Przeczytałam mężowi opis Wiktori i jeszcze bardziej zakochał się w tym imieniu
-
Dzień dobry Kochane! Po pierwsze i Najważniejsze, bardzo dziękuję Wam za wsparcie i ciepłe słowa. Staram się o tym wszystkim nie myśleć, dziś znów byłam na wizycie u mojej gin z powodu mocnego bólu brzucha po tym badaniu, moje wycinki trały już do badań, czekamy. Gin ma monitorować to wszystko, dzwoniła do lekarza który będzie je badał, w mojej sprawie. A żeby nie myśleć i Wam tu nie zasmucać wątku, wczoraj w ogóle nie wchodziłam na forum. Dziś już mi lepiej, od rana też zalatana więc nie mam czasu siedzieć i myśleć. Wczoraj żeby nie siedzieć sama w domu pojechałam do babci męża i szyłyśmy dla Ignasia, odstresowało mnie to bardzo, a kiedy wróciłam do domu czekał na mnie piękny bukiet kwiatów od męża
wczoraj mieliśmy 4 rocznicę ślubu cywilnego
W sumie to tej rocznicy nie obchodzimy, zawsze obchodzimy tę październikową - ze ślubu kościelnego, wtedy też mieliśmy wyprawione wesele a o tej cywilnej to tylko pamiętamy, więc tym bardziej było mi miło
pochwalę się bukietem
także moje Drogie, jestem mężatką z 4-ro letnim stażem
Mój Kochany Mężuś
Madziak, super zakupy! Możesz podać u jakiego sprzedawcy? Też dziś biorę się za listę zakupów i będę zamawiać w weekend
Dais, współczuję Wam i Olafowi! Niech się szybko goi!
Później wrzucę zdjęcia uszytych sówek, chmurek i kocykówoldżi, beatas, kirys, JajkoNiespodzianka, kuleczka777, mmarzenak, Helen, ansad, Magda34, Melissa84, evus, dais, Helenucha Klucha, Lila2703, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Ja również poproszę
jak jutro będę się czuła na siłach to jedziemy z mężem go wypróbować
3w1bierzesz?za 3w1 z przesyłką zapłaciłam 2430
Dobrze, że zapytałam czy ma cabriofixy!
Jeden minus - Pani robi zamówienia bezpośrednio od producenta i czasem trzeba czekać nawet ponad miesiąca na wózeczek.. Dlatego ja wcześniej zamawiałam! Jednak opinie na allegro same pozytywne! Obserwuje aukcje już od jakiegoś czasu i ciągle są odświeżane:)
http://allegro.pl/quinny-moodd-2015-wozek-spacerowy-gondola-i5969086977.html
Kirys, powodzenia!!
Miluszka, cieszę się, że psychicznie czujesz się lepiej!
Kuleczka, ja na łóżeczku nie zamierzam przepłacać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:54
miluszka, JajkoNiespodzianka, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Kirys, ja miałam połówkowe w 19t + 4d. Lekarz sam tak wyznaczył datę, więc zakładam, że to nie było zbyt wcześnie
Powodzenia
Miluszka, u nas jest podobnie, rocznica ślubu cywilnego w lutym, a kościelnego w lipcu
Ustawiłam sobie wczoraj suwaczek z odliczaniem do terminu porodu i uświadomiłam sobie, że niedługo będziemy obchodzić studniówkibeatas, miluszka, kuleczka777, kasju lubią tę wiadomość
-
https://youtu.be/XwO2g7gphKQ
Podsyłam filmik z poduszka dla ciężarnej jak ja użytkować bo już nie pamiętam która ale miała ten problem.
Piękny wózek z tego Quinni z tym., że mój mąż mówi, że za drogi ;(
Trzymam kciuki za wizyty!!Syn Filip 28 czerwiec -
Biorąc pod uwagę Wasze rady, nie zamówiłam tego mega zestawu pieluszek Pampers Premium Care, bo rzeczywiście, co będzie jak Małego uczulą? Kupiłam za to dziś w rossmanie z kartą Rossnę te pieluszki ale małą paczuszkę (22 sztuki za 11,99) także wyszło mi za sztukę praktycznie tyle co bym kupiła tamten zestaw (0,55 gr). Więc super
Widziałam że któraś z Was zastanawia się nad imionami Nina czy Matylda, MATYLDA piękne imię!
No i widziałam też Dominika czy Weronika, WERONIKA! Męża babcia nosi to imię, uwielbiam tę kobietę!no ale to tylko moje zdanie
Fairy tale, no też świętujeciea tak w ogóle cały czas pamiętam o tym co mi pisałaś o wynikach kolposkopii i trzymam się tej myśli że wszystko będzie dobrze, choć wiadomo, że ciężko jest nie myśleć i przez tę niepewność złe myśli wracają. Jeszcze raz dziękuję Kochane!
U nas od stycznia jakieś okazje do świętowania, męża babci urodziny, zaraz miała imieniny, mąż też miał imieniny w styczniu, teraz rocznica, w niedzielę mąż ma urodziny, potem Walentynki, kończą mi się pomysły na prezenty
A oto fotki wczorajszych robótek
kocyk 50x70 i poduszka 25x35 do wózka, poszewka na poduszkę 40x60 i kocyk do łóżeczka 80x100
sówki, chmurki i szeleszcząco-dzwoniący sensorek
fairy_tale, JajkoNiespodzianka, Zimri, Agabtm, Magda34, Repose, mmarzenak, Melissa84, evus, dais, Helenucha Klucha, kirys, Lila2703, smerfetkaa, kasju lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:
Madziak, super zakupy! Możesz podać u jakiego sprzedawcy? Też dziś biorę się za listę zakupów i będę zamawiać w weekend
http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-150-260-czujnik-i5944847852.html
sprzedawca nazywa się asplaneta_pl
kupiłam powyższy zestaw butelek, z tego względu, ze mój R sobie takie zażyczyłz czujnikiem. czujnik jest wyciągany, więc można go kupić 1 raz i przekładać do butelek bez niego. R się stresuje, że jak sam przygotuje mleko to będzie za gorące więc ten czujnik doda mu otuchy
Miluszka, cudowne te kocyki i sówki!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:12
miluszka, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek w południe!
Miluszka, dobrze, że się odstresowujesz, to naprawdę jest potrzebne dzidziusiowi. Piękne dzieła sztuki!
Madziak, ale wyprawka! ZazdroszczęJa póki co mam niewielkie pudełko z rzeczami, głównie z ciuszkami dla Wojtusia.
Beatas, super ten wózek
DZIEWCZYNY, czy mogę Was prosić o nazwy modeli wózków i dodatków do nich, które wybrałyście? Pasowałoby coś zdecydować, a nadal czuję się obco w temacie...
miluszka lubi tę wiadomość
-
Miluszka sówki są cudne
zakochałam się w nich
Wogóle wszystko Ci pięknie wyszło
Beatas mi bardzo podobają się te co ostatnio wrzucałam disneyowskie łożeczka no ale jak tak patrząc to pewnie 200 zł więcej by wyszło niż takie z nie disneyowską postacią
Madzik nawet nie wiedziałam że takie butelki z czujnikiem są o mamo jakie bajery
Jajko nie jesteś samaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:26
miluszka lubi tę wiadomość
-
Zimri wrote:Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale małe dziewczynki potrafią robić za trzech chłopców
Mam jedną taką w domu (no moze juz nie calkiem małą). Wiktoria od zawsze uwielbiała szybkość, adrenalinę i trudne wyzwania
Spokojny spacer to nie dla niej
Kiedyś sę jej zapytałam: Wiwi czy Ty umiesz chodzić, czy tylko biegać? A ona mi na to: Nie mamusiu, umiem jesce skakać
Duzo mogłabym opowiadać o jej wyczynach gdy była malutka- nie bała sie absolutnie niczego
Przeczytałam mężowi opis Wiktori i jeszcze bardziej zakochał się w tym imieniu[/QUOTE]
ja znam jedną małą Wiktorię - największa rozrabiaka w klasie - bije chłopców, ale jak trzeba to potrafi udawać aniołka, więc uważajbeatas, Helen lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016