Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! I będzie dziewczynka!!! Przeczucia mojej siostry się sprawdziły. Wszystko jest w porządku, nawet łożysko się chyba trochę podniosło, bo jest na tylnej ścianie, nadal nisko, ale było na przedniej. Wagi mi nie podał, fotkę wrzucę jak wrócę do domu.
fairy_tale, Repose, beatas, mmarzenak, JajkoNiespodzianka, ansad, kuleczka777, madziak2202, Einin, AnnieLov, evus, dais, Helenucha Klucha, Agabtm, Lila2703, smerfetkaa, kasju, cudak, Andzia SM, Moni15382 lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Hej! I będzie dziewczynka!!! Przeczucia mojej siostry się sprawdziły. Wszystko jest w porządku, nawet łożysko się chyba trochę podniosło, bo jest na tylnej ścianie, nadal nisko, ale było na przedniej. Wagi mi nie podał, fotkę wrzucę jak wrócę do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:39
-
MILUSZKA Ty to jesteś zdolna, zazdroszczę talentu
Piekne cuda robisz
A bukiet pięknyGratuluje rocznicy
MADZIAK zaszalałaś, fajne zakupy
BEATAS fajny wózek
Jejku byłam u tego maluszka dziś i powiem Wam, że całkowicie wyszłam z wprawy w noszeniu takiego maluszka, nie wiedziałam jak go wziąć na ręce, żeby nie uszkodzić przypadkiem, a nie jest super malutki, bo waży już 4700 g. Ale karmiłam go butelką i "odbijałam" Cudowny jestbeatas, miluszka, evus, Helenucha Klucha, kirys lubią tę wiadomość
Magda34
-
Kirys gratuluję
Madziak, dzięki,, super ten czujnik
JajkoNiespodzianka my wybraliśmy bebetto luca, do niego fotelik ramatti mars.
No i dzięki Kochane, powiem babci to się ucieszyw końcu miała mega duży wkład w pracę
ale z szyciem już koniec
(póki co;-) ) udało się wykorzystać cały materiał
gdyby nie babcia męża i jej niezawodna maszyna to też musiałabym kupić gotowe kocyki a na sówki itd pewnie szkoda byłoby mi kasy
teraz inwestycja: kosmetyki i pielęgnacja
na dziś zaplanowałam jeszcze układanie w komodzie ubranek, na szczęście już poprasowanych
-
A dzis mam 12sta rocznice bycia z moim kochanym mezem:)
Miluszka gratuluje rocznicy,razem z babcia tworzycie cuda:) a jak zrobilyscie ten sensorek? co jest w srodku?myszaaa, miluszka, Magda34, evus, Helenucha Klucha, kasju, cudak lubią tę wiadomość
-
Agabtm wrote:https://youtu.be/XwO2g7gphKQ
Podsyłam filmik z poduszka dla ciężarnej jak ja użytkować bo już nie pamiętam która ale miała ten problem.
Piękny wózek z tego Quinni z tym., że mój mąż mówi, że za drogi ;(
Trzymam kciuki za wizyty!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:56
Agabtm lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
nick nieaktualny
-
Marzenak! W takim razie gratuluję
w sensorku w środku jest wypełnienie takie jak do kocyków (włóknina silikonowa) 2 dzwoneczki wszyte w tę włókninę (dzwoneczki takie jak od np. owieczki- maskotki jakie np. w Zakopanem sprzedają) a szeleszczące to wszyty papierek od czekoladowego cukierka (sreberko)u mnie to była trufla
ogólnie są 3 warstwy (włóknina, bawełna, bawełna)ułożone jedna na drugiej które zszyłyśmy, zostawiłyśmy otwór na wywinięcie i po wywinięciu tak żeby włóknina zostala w środku zszyłyśmya no i przed wszyciem jeszcze tasiemki trzeba przygotować i najlepiej przyfastrygować do maertiału. Nie wiem czy logicznie wytłumaczyłam
mmarzenak, evus lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Biorąc pod uwagę Wasze rady, nie zamówiłam tego mega zestawu pieluszek Pampers Premium Care, bo rzeczywiście, co będzie jak Małego uczulą? Kupiłam za to dziś w rossmanie z kartą Rossnę te pieluszki ale małą paczuszkę (22 sztuki za 11,99) także wyszło mi za sztukę praktycznie tyle co bym kupiła tamten zestaw (0,55 gr). Więc super
Widziałam że któraś z Was zastanawia się nad imionami Nina czy Matylda, MATYLDA piękne imię!
No i widziałam też Dominika czy Weronika, WERONIKA! Męża babcia nosi to imię, uwielbiam tę kobietę!no ale to tylko moje zdanie
Fairy tale, no też świętujeciea tak w ogóle cały czas pamiętam o tym co mi pisałaś o wynikach kolposkopii i trzymam się tej myśli że wszystko będzie dobrze, choć wiadomo, że ciężko jest nie myśleć i przez tę niepewność złe myśli wracają. Jeszcze raz dziękuję Kochane!
U nas od stycznia jakieś okazje do świętowania, męża babci urodziny, zaraz miała imieniny, mąż też miał imieniny w styczniu, teraz rocznica, w niedzielę mąż ma urodziny, potem Walentynki, kończą mi się pomysły na prezenty
A oto fotki wczorajszych robótek
kocyk 50x70 i poduszka 25x35 do wózka, poszewka na poduszkę 40x60 i kocyk do łóżeczka 80x100
sówki, chmurki i szeleszcząco-dzwoniący sensorek
Cuda te twoje robótki, piękne, masz duży talent.
beatas faktycznie mało zapłaciłaś za ten wózek 3 w 1, z ciekawości popatrzyłam po ile chodzą używane i dużo nie stracisz na nim jak bedziesz potem sprzedawać, więc nawet jakby się okazał niewygodny to najwyżej sprzedasz i kupisz inny. Dobrze że jest lekki, bo waga to z reguły największa wada wózków 2w1 , czy 3w1
miluszka lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
ansad wrote:ja znam jedną małą Wiktorię - największa rozrabiaka w klasie - bije chłopców, ale jak trzeba to potrafi udawać aniołka, więc uważaj
beatas faktycznie dobre ceny ma ten sprzedawca, akurat widze ze w aukcjach nie ma 3w1 tylko 2w1, ile dałas za swój 3w1?
-
Ansad, widzę, że to kwestia indywidualna, bo dla mnie najbardziej zbawienny jest ten zawijas na dole:D mi zależy, żeby spać na lewym boku, co udaje mi się tylko dzięki tej poduszce:D pewnie dlatego robią rozne typy - szkoda, ze nie mozna ich wczesniej wypróbować..
-
Helen wrote:my tez mamy na oku te imię, podoba nam się również Natalia i Julianna
beatas faktycznie dobre ceny ma ten sprzedawca, akurat widze ze w aukcjach nie ma 3w1 tylko 2w1, ile dałas za swój 3w1?Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Miluszka- gratuluje rocznicy
A co do imienia Wiktoria- moja młodsza siostra ma tak na imię i jest meeegaaa spokojnaNo ale przy okazji najlepsza uczennica w klasie w liceum, aktualnie ze stypendium Prezesa Rady Ministrów za najlepszą średnią ocen w szkole
miluszka, Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość