Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
PATI to jesteś jedną z nielicznych, której to smakowało
Ja dzis jade o 10 do 3 tygodniowego maleństwaSynek mojego brata. Trzeba się przygotowywać do roli mamy znów takiego maleństwa , bo córka ma już 7 lat
kirys, evus lubią tę wiadomość
Magda34
-
Fajne posciele i ciekawe ze tak spersonalizowane.
Pati to Cie podziwiam, moze mialas jakies smakowe i przez to bylo lepsze?
Ano Olaf narobil stracha, ale wiekszego juz mialam jak bylismy wybierac koszule na wesele dla meza w wakacje i maluch biegal miedzy wieszakami w sklepie i nagle slysze wielki ryyyk, odwracam sie a tam Pani wystawiala nowe rzeczy i zapomniala zamknac polki jak poszla do kasy i Olaf oczywiscie w nia przygrzmocil i rozcial sobie glowe do krwi. Spanikowalam totalnie i nie wiedzialama co robic. Szybko pojechalismy na pogotowie, ale na szczescie rozciecie bylo na tyle male ze lekarz stwierdzil ze nie trzeba szyc. Tak to juz jest z malymi chlopcami, wszedzie ich pelno i sa nierozwazni.
Mnie drugi dzien boli brzuch, co chwile budzilam sie w nocy i snilo mi sie, ze bylam w szpitalu caly czas. Maz stwierdzil ze jak tylko Olafa do przedszkola odstawi bierze mnie do lekarza. Nic mi na to nie pomaga, mam obawy ze to atak kolki zolciowej przez moj kamyk w woreczku, ale zazwyczaj mijalo po kilku godzinach a teraz trzyma od wczoraj rana i nospa + paracetamol w ogole nie dziala a zazwyczaj jak wzielam 2 razy to juz byl spokoj. Zobaczymy co lekarz powie, mam nadzieje, ze tez trafie na fachowego co mi cos doradzi.
A z noworodkami to ja przed Olafem nie mialam w ogole doswiadczenia, maz tez. Dalismy rade bez problemow. Z czego maz nawet nie chcial na rece wziac malej od kolezanki jak bylismy na wakacjach a maja miala 5 miesiecy, stwierdzil ze to nie jego dziecko i nie chce, wiec mialam straszne obawy jak bedzie z synkiem. Najcudowniejsze bylo to ze jak urodzilam to pierwszy sie rzucil aby synka nosic i dumnie z nim chodzil mowiac ze to jego syn
Milego dnia dla wszystkich i trzymajcie kciuki aby mi cos doradzili co zrobic z tym bolem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 08:45
JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość
-
Ciężarnych nie
Michał teraz broi
I spotkałam znajomą daleką która robi ten czynnik prolaktyny po godzinie i dwóchw ogóle to mam taką pracę że mnie pół miasta zna i wszędzie tylko uśmiechy i dzień dobry i wszyscy klienci już wiedzą czemu nie pracuje hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 08:43
-
Pati w laboratorium to juz niestety norma, pamietam jak mnie brali bez kolejki to wszyscy wzrokiem chcieli zabic... Takie spoleczenstwo mamy, kazdy kazdemu wilkiem. Trzymaj sie i mam nadzieje, ze uda Ci sie wytrzymac ten czas i nie zwrocisz tej magicznej mieszanki.
-
Teraz taka godzina że najwięcej ludzi przychodzi
jeden do pobrania a dwie towarzyszące i tłum się zrobił
a tłok powoduje nerwy przyszła siostra zakonna i nikt jej nie przepuścił a pielęgniarka ją zobaczyła i od razu wzięła
zaraz ja tam wkroczę bo godzina mija hehe
-
Hej! Już po pysznym śniadanku - jajecznica z cebulką posypana świeżymi kiełkami - mniam! Wczoraj wsunęłam 2,5 pączka i kilka oponek i wcale mi tak nie smakowało, na dodatek później odbijało mi się tak jakby tłuszczem, na kolację musiałam sobie odmienić smaki i wsunęłam pół pomelo
O 12:45 mam połówkowe - trzymajcie kciuki!!! Nawet się nie denerwuję (jeszcze).
Dais współczuję takich bólów, oby lekarz do którego pójdziesz dobrze Ci doradził!
Pati powodzenia na badaniach!madziak2202, kuleczka777, beatas, Helenucha Klucha, evus, Melissa84, fairy_tale lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Pati zazdroszczę "lubienia" glukozy
W moim laboratorium jest wielka kartka na drzwiach z informacja, że pacjentki na test obciążenia glukozą przyjmowane są poza kolejnością
Dais mam nadzieję, że lekaż Ci pomoże bidulko
Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale małe dziewczynki potrafią robić za trzech chłopcówMam jedną taką w domu (no moze juz nie calkiem małą). Wiktoria od zawsze uwielbiała szybkość, adrenalinę i trudne wyzwania
Spokojny spacer to nie dla niej
Kiedyś sę jej zapytałam: Wiwi czy Ty umiesz chodzić, czy tylko biegać? A ona mi na to: Nie mamusiu, umiem jesce skakać
Duzo mogłabym opowiadać o jej wyczynach gdy była malutka- nie bała sie absolutnie niczego
munequita, Helenucha Klucha, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
Pati tobie jak dochodzi godzina to wpadaj tam nie ważne czy kolejka czy nie, mi tak kazała wczoraj
Dla mnie to było jednak za słodkie. Zjedzenie całej czekolady plus np 3 pączki nie daje takiej słodyczy jak to dawało.
Moja mała od wczoraj nie daje się wyspać rano ona już godz. 6 - 7 zaczyna mnie kopaćdziś było to samo
-
Dais mam nadzieję że Ci coś doradzą i pomogą z bólem. Mi na szczęście odpukać kamień nie daje jeszcze znaku i oby do końca tak.
Pati to sobie wyobraź co ja wczoraj przechodziłam jak Wy tu o pączkach pogaduchy
Kirys powodzeniabeatas lubi tę wiadomość