Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mialam erytorycytow i leukocytow, ale chyba tez pojawiaja sie przy zapaleniu pecherza, chociaz pewnosci nie mam.
Olaf w porzadku, wpadl na futryne i ma lekko rozwalona brew ale nic poza tym, humor tez ma nie najgorszy, wiec sie uspokoilam.beatas lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
.
Daaaaawno mnie tu nie było. Ale dziś przyszłam się zameldować po usg. Lekarz powiedział że na 99% dziewczynka. Będziemy mieli Anielkę ♡
Postaram się być już na bieżąco. ObiecujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:29
evus, oldżi, mmarzenak, dais, Helenucha Klucha, beatas, kasju, fairy_tale, madziak2202, agus3004, Lila2703, Helen, Magda34, cudak, Pati_89, kirys, Kaja, ansad lubią tę wiadomość
-
i ja juz po usg
na 100% synus
ginka stwierdzila, ze dluga cewka moczowa, pomylic sie nie da
poza tym wszystko pieknie, Maly fikal, az ciezko bylo pomierzyc
milego wieczoru, bo ja juz padam wykonczona emocjami i wrazeniamidais, Helenucha Klucha, beatas, mmarzenak, kasju, fairy_tale, Agabtm, madziak2202, oldżi, Lila2703, Helen, Magda34, cass, Pati_89, kirys, Andzia SM, Kaja, ansad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszaaa wrote:Gratulacje udanych wizyt !
Marzenka wyślij kilka ja też musiałam kupna wcinaca tak mi się domowe marzyly...
Ja mam jutro wizytę trzymajcie kciuki znów mam stresa !!!Helen, myszaaa lubią tę wiadomość
-
Geatulacje za udane wizyty.
Jajko co do tej krzywej to ginek mi kazał zrobić przed wizytą ta krzywą, a wizytę mam w poniedziałek wiec chyba wie co zleca i kiedy
Ja podejrzewam przez co mi to mogło powychodzic bo czułam takie jakby zapalenie zle z zewnatrz tak jakbym sobie odparzyla, a 2 dni temu wzięłam sobie nystatyne na 1 noc bo tak mi mówił inny ginekolog w szpitalu że jak coś zaczynam czuć ze jest nie tak to zeby sobie zaaplikowac -
co do spania takiego malego bobasa z nami to nie balabym sie ze mąż zgniecie bo on sis za bardzo rozpycha na łóżku. I tak pies z nami śpi to juz jest ciasno a co dopiero jeszcze dziecko. Z jednej strony maz się rozpycha a z drugiej moja psina taka mała a wiecej miejsca zajmuje niz ja
Magda tort fajnyMaz elektryk ?
Jajko spoko torcik
Nadrabiam dzisiejszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:04
-
Co do leukocytow jeśli są trochę podwyższone to nie ma co panikować jednak jeśli jest ich ponad 15 tys. To wykonaj dodatkowo Crp podwyższone leukocyty to stan zapalny organizmu. Organizm walczy.
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Obejrzałam teraz najnowszy odcinek na dobre i na złe bo nudzi mi się trochę matko jak zaczęłam płakać to ciężko było mi się uspokoić. Co ciąża ze mną robi ze płacze na tasiemcach ostatnio wylam jak bobr na na wspólnej tez tak macie???
Mój młody dzisiaj fika koziolki w brzuchu mega go czujeMelissa84 lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Leukocytami to ja sie nie przejmuje. Ostatnio robilam i mi wyszło ok teraz znowu duzo podwyższone bo 250 ale to nie 500. CRP dobrze mi wychodzi ostatnio wzial mi próbkę na posiew i tez wszystko w porządku. Kazal sie nie przejmować leukocytami bo to z zewnatrz tez sie zbiera widocznie nie za dobrze sie przemylama z rana zaspana
Dais to Ci maly narobił stresa dzisiaj
Fairy tale tak czuje albo na dole albo do środka kopniaczki dlatego pewnie mój jeszcze nie czuje, a mi się wydaje ze mocno wtedy kopieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:12
-
fairy_tale wrote:Witam się w 22 tygodniu
Ale świetne torty
Mam pytanie do Was, w szczególności do dziewczyn, które mają łożysko na przedniej ścianie - czy Wam też zdarza się czuć kopniaczki dziecka tak jakby "do środka"? Od jakichś 2-3 dni mam wrażenie, że moja mała jest obrócona pionowo czy na ukos, tak, że część ruchów czuję pod pępkiem, a część odczuwam tak, jakby kopała do wewnątrz
ja odczuwam tylko takie kopniaczki, nie są wyczuwalne przez skórę. tatuś się niedługo obrazi, że nie może poczuć.
dziś zamiast pączków wypiłam litr maślanki truskawkowej i maleństwo fika cały dzieńpomyśleć, że jeszcze tydzień temu nie czułam ruchów..
kuleczka777, Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam
pol dnia.
Co do instynktu macierzynskiego moj sie przenosi na pieska od początku.
Czasami mi sie chce smiac z mojego jak to on sie zajmuje psina. Moja ma nieraz takie napady ze jakby sie zapowietrza to w nocy kiedyś wstał wziął ja na ręce i poszedl z nia i okno otworzył żeby mogla sobie powdychac powietrza
Dzisiaj byla z moja mama na szczepieniu i obcieciu pazurkow. To dostala takich spazmow przy obcinaniu ze babka weterynarz sie jej przestraszyla
Nie wiem czemu ona tak reaguje teraz na obcinanie ale to juz ktorys raz z kolei, a nic ja to nie boli
Mam juz dosc na dzisiaj słodyczy... a rano zanim wstałam to mała zaczęła kopać ze glodna jest bo wczoraj o 20 oatatni posiłek i musialam ja wodą oszukać heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:39
Helenucha Klucha, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:ja odczuwam tylko takie kopniaczki, nie są wyczuwalne przez skórę. tatuś się niedługo obrazi, że nie może poczuć.
dziś zamiast pączków wypiłam litr maślanki truskawkowej i maleństwo fika cały dzieńpomyśleć, że jeszcze tydzień temu nie czułam ruchów..
Syn Filip 28 czerwiec -
kuleczka777 wrote:Dais ja jadłam rano lub na wieczór pomarańczę/mandarynkę to mi przechodziło jak mi się zaczynały jakieś mdłości
Beatas ja też nie mam doświadczenia tyle co jakieś 12 lat temu koleżanka urodziła i chwilę się ponosiło dzieciątko. Tak żeby ubrać/przewinąć itd. to zero pojęcia
Boże ja mam 35 lat..no prawie 36 i też zero doświadczenia...takiego totalnego maluszka to nawet na rękach nie trzymałam...mąż ma 42 i też zielony jak trawka....nie wiem jak damy radę na poczatkuMelissa84 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Paula powodzenia
Helenucha nie zaraź się od maluchów, ciuszki cudne
Znowu mi wyszły leukocyty i do tego jeszcze erytrocyty w moczu ehh życie. Miała któraś erytrocyty ??
Mi tylko leukocyty się pojawiły i znów liczne bakterie...też...ehhh