Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pyszne i śliczne torty
ja odebrałam paczkę wczoraj ze smyka i kolejne ubranka do kolekcji. Wstawię wieczorem zdjęcia jeszcze tego nie robiłam ale kiedyś musi być ten pierwszy raz:) a przez weekend będę zastanawiać się nad wyprawka
żeby orientacyjnie wiedzieć co Nas czeka:)
Helen lubi tę wiadomość
-
O Boże... Jedno z dzieci przyniosło wirusówkę. Wszystko zarzygane! Właśnie wstawiłam trzecie pranie! Mam nadzieję że reszta się nie zarazi.
dais mięta chyba lepiej działa jak są same mdłości, teraz jak już masz tak podrażnione wszystko to może lepiej czarną herbatę?
Ja też zostawiałam sobie przy łóżku przekąski, ale była to np. kanapka albo banan. Mandarynki były wybawieniem ale na późniejsze mdłości, na pusty żołądek nie wchodziły.
beatas te moje nie są takie ładne, ale za to się odczepiają i można się bawić pojedynczą rzeczą
Mały Ryś -
Helenucha musze wyprobowac roznych metod. Teraz pije tylko wode i herbate. Mam nadzieje, ze inne dzieciaki nie zdarzyly zlapac. Wspolczuje prania i czyszczenia. Ja dzisiaj dostalam telefon z przedszkola ze Olaf rabnal mocno glowa i rozwalil sobie okulary, na szczescie nic mu nie jest. Opiekun cos wspomnial ze krwawil ale zaraz sie poprawil ze wszystko w porzadku, wiec mam nadzieje, ze faktycznie bo az sie boje. A okulary na szczescie mamy pare zapasowych, moze wytrzymaja dluzej bo te zrobilismy w swieta a juz po nich
-
Helenucha Klucha wrote:O Boże... Jedno z dzieci przyniosło wirusówkę. Wszystko zarzygane! Właśnie wstawiłam trzecie pranie! Mam nadzieję że reszta się nie zarazi.
dais mięta chyba lepiej działa jak są same mdłości, teraz jak już masz tak podrażnione wszystko to może lepiej czarną herbatę?
Ja też zostawiałam sobie przy łóżku przekąski, ale była to np. kanapka albo banan. Mandarynki były wybawieniem ale na późniejsze mdłości, na pusty żołądek nie wchodziły.
beatas te moje nie są takie ładne, ale za to się odczepiają i można się bawić pojedynczą rzeczą
Czarna herbata ma właściwości drażniące, tak samo zielona (zawierają teinę), imo tylko rumianek. -
Dais, mam nadzieję, że Olkafkowi naprawdę nic nie jest.. Informuj nas..
Co do mdłości, to ja miałam tylko wieczorne i mandarynki były wybawieniem! Nawet 1kg dziennie zjadałam:D
Helenucha, żebyś tylko Ty się nie zaraziła..
Andzia, Maggi - pochwalcie sie zakupami!
Kuleczka, my kobiety mamy łatwiej, bo posiadamy instynkt macierzyński:D dlatego dasz sobie radę! -
A ja właśnie szykuję się na wizytę
Franek je sam rosół łyżką, aż wolę na to nie patrzeć
Dais ojej to nie ciekawie, oby wszystko było ok !
Jajko co do zauważania ciąży, przygotuj się na to że nawet w 40 tyg ludzie ,,nic nie będą widzieć ''haha
Ja w 1 ciąży ani razu nie zostałam przepuszczona w kolejce -
Dais mam nadzieję, że z Olafem wszystko bedzie ok
Paula daj znac jak po wizycieI zdjecia wrzuć
Kurcze coś sie ten moj Franiu nie "odzywa" od ranaZnowu sie zaczynam martwić...
Beatas w moim przypadku zakupy to za duzo powiedzianeJeden malutki zakup tylko
taki kocyk:
beatas, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość
-
Czekam az maz z Olafem wroci i niecierpliwie sie w obawach, ale mysle, ze jakby cos sie powazniejszego stalo to by powiedzieli. Tak opiekun, w Olafa grupie jest 6 nauczycieli w tym 2 facetow, ale w jednym momencie opiekuje sie nimi trojka. Grupa ma jakies 15 dzieci. Bol brzucha niestety sie wzmocnil wiec musze wziac nospe
A ja bylam zaskoczona Wroclawianami w poprzedniej ciazy bo zawsze mialam miejsce siedzace w autobusie, bo ktos mi ustapil i zdarzalo sie, ze ktos w kasie tez przepuscil. Ostatnio nawet na lunchu mnie przepuscili w bufecie przed siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:40
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Maggi pięne te torciki
Sąsiadka/koleżanka z klas też w ciąży ma na koniec sierpnia termin
Moje wyniki z glukozy 87 , po godzinie 101 a po 2 godz. 118 to dobrze ??
Idę we wtorek do fryzjerki a później dentystaMaggi-P lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b4994aa48ad.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a8f5f7fdb83.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e61b8c5e48a7.jpg
Ostatnia paczka ze smykajestem bardzo zadowolona z otulacza! Cienki i bardzo przyjemny materiał, mocne rzepy.
Batmana oczywiście wybrał mąż, ale dobrze że wzięłam 68 rozmiar bo jest dosyć gruby więc będzie na jesień.Pati_89, Maggi-P, dais, kuleczka777, beatas, fairy_tale, Agabtm, Moni15382, evus, Melissa84, Helen, jakka, kirys, Kaja lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Paula powodzenia
Helenucha nie zaraź się od maluchów, ciuszki cudne
Znowu mi wyszły leukocyty i do tego jeszcze erytrocyty w moczu ehh życie. Miała któraś erytrocyty ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:08
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość