Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tu recenzja tego bugaboo Buffalo.
http://domowa.tv/bugaboo-buffalo-uniwersalny-duzy-wozek/
Wygląda że jest lepszy niż Mima. Przynajmniej z tej recenzji. W
Wiecie chodzenie z pustym wózkiem to nie to samo co z dzieckiem na pewno. Więc dopiero jak będzie córcia będzie szło coś więcej powiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:15
-
To fakt, poki nie przymierzysz dziecka ciezko stwierdzic. Mozesz poki co poprobowac takie testy jak skladanie, ktory szybciej i wygodniej, jedna reka etc, mniej miejsca zajmuje. Ktory lzejszy i poreczniejszy, skretnosc kolek (zrob sobie jakis labirynt przez dom z przeszkodami). Jak macie snieg mozesz sprawdzic jak sie na nim zachowuje. Testuj, czytaj i sie zastanawiaj. Do bugaboo najwyzej dokupicie inne kolory gdyby drugie dziecko bylo chlopczykiem, ale to znow dodatkowy koszt, przy tym mima macie uniwersalny bardziej, ale raczej na krocej starczy. Z drugiej strony moze sie okazac ze maluch bedzie na tyle ciekawski, ze i tak jak bedzie mial 1,5 roku nie bedzie chcial siedziec w wysokim wozku.
-
Jane, witaj! Super, że do nas dołączyłaś!
Kourtney, wspominałaś kiedyś, że teściowej nie podobał się ten, co kupiliście, to możoe w ten sposób to załatwiła:D a nie możecie oddać któregoś? bo dwa wózki chyba średnio się przydadząchyba lepiej jakąś wypaśną spacerówke za to kupić..
Mi się bardziej podoba ten mima !
MiaNa, niestety też nie znam odpowiedzi..
Przepraszam, jeśli zdublowałam odpowiedzi, ale musiałam trzy strony nadrobić i odpisywałam na bieżąco w innym oknie:D -
nick nieaktualnybeatas wrote:Jane, witaj! Super, że do nas dołączyłaś!
Kourtney, wspominałaś kiedyś, że teściowej nie podobał się ten, co kupiliście, to możoe w ten sposób to załatwiła:D a nie możecie oddać któregoś? bo dwa wózki chyba średnio się przydadząchyba lepiej jakąś wypaśną spacerówke za to kupić..
Mi się bardziej podoba ten mima !
MiaNa, niestety też nie znam odpowiedzi..
Przepraszam, jeśli zdublowałam odpowiedzi, ale musiałam trzy strony nadrobić i odpisywałam na bieżąco w innym oknie:D -
Gratuluję udanych wizyt Myszaa, Kirys, Melissa
Mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłam.
Kourtney zazdroszcze teściów. Moi nawet o tym nie pomyśląZa to tesciowa mi szuka na necie jakis używanych wózków typu sama gondola....gdzie mówiłam jej, że ja chce 3 w 1. Czego nie rozumiem skoro ani zlotowki nam do niego nie dołoży
Melissa84, myszaaa lubią tę wiadomość
Magda34
-
nick nieaktualny
-
beatas wrote:Miluszka, to jest promocja z karta rossne,? Do kiedy trwa, bo też bym zakupiła taką paczuszke na probe:)
Moja mama jest tak szczęśliwa, że po 24 latach jem barszcz, ze robi mi specjalnie uszka drobiowe:D
Moli5 sroka o polecała babydream ale ja sama jeszcze nie zdecydowałam które wybiiorę
Takie mi tu kompkementy piszecie o tych kocykach i sówkach że się rumienię
Kourtney ja jeszcze nie zaczęłam SR i nie mogę się już doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 21:27
Helen lubi tę wiadomość
-
kasju wrote:Ale nadrabiania
Beats, bardzo fajny wózek, w sumie nie zdarzyło mi się zobaczyć takiego na żywoi spoko, ja i mój mąż też mamy mały staż
jestesmy razem 2,5 roku, a po ślubie 5 miesięcy
Miluszka, bardzo pozytywnie nastawił mnie Twój postSuper, że masz wsparcie w mężu! Wszystkiego dobrego życzę z całego, a nawet dwóch serduszek!
i trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie
PS. te uszyte sówki są odjazdowe
Uwielbiam sówki
Kirys, gratuluje udanej wizyty no i dziewczynkii jaka słodka buzinka na zdjęciu
bardzo ładne imię
Dais, zdrówka życzęi oby już nie bolało
Oldżi, wybrałaś już może tą szkołę rodzenia?
Myszaaa, to już spory jest syneksuper
a do marca szybko zleci
Jane, witaj wśród Czerwcówek
A ja dzisiaj od rana miałam szał na pranie i prasowanie tych maleńkich cudeniekukładania, planowania itp
teraz mężu maluje sypialnie, nie mogę się już doczekać jak będziemy wszystko ustawiać dla maleństwa
wzmożony syndrom wicia gniazda chyba
I jeszcze od wczoraj zaczęła mnie ciągnąć blizna w pępku po laparoskopii, uh, nieprzyjemne uczuciesuper że działacie, ja już porasowane ale zapach tych ubranek nieziemski
mnie tak ostatnio ciągnęła blizna po wyrostku
Kirys, śliczna córeczkamoja ulubioba lalka z dzieciństwa była Helenką
Lila no Matylda super
jane witaj
Dziękujemy Kochane za życzenia rocznicowe!
Dais jak Olaf?
Kourtney no to się teściowie postaralino to masz teraz dylemat
KOCHANE GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:08
-
MiaNa wrote:Cześć wszystkim. Za bardzo nie wiem gdzie te pytanie zadać, więc napisze tutaj
Jestem w 22 + 5 tc. Pytanie odnoście bezbarwnych wodnistych upławów ,które mam od kilku dni. Wczoraj byłam na usg połówkowym ,ale nie u swojej ginekolog i wody płodowe w normie więc to na pewno nie to, żadnego swędzenia i pieczenia też nie mam. Jutro kupię sobie papierki lakmusowe w aptece, orientujecie się jaki koszt i czy w każdej aptece je dostanę?
-
Dziewczyny, słuchajcie. Męczą mnie od wczoraj dziwne odczucia - poczucie zimna w brzuchu, w okolicy żołądka. No normalnie jakbym kostkę lodu połknęła o_O któraś z was też tak miała? Trwa parę sekund i przechodzi, i tak parę razy dziennie. Nie jest to pieczenie jak na zgagę, nie jest raczej związane z posiłkami. Siedzę i się zastanawiam o co chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 21:50
-
nick nieaktualny
-
dais wrote:Wlasnie po przeczytania na szybko sroki mysle, ze zaopatrze sie glownie w babydream lub hipp bo wypadaja najlepiej. Zdziwilam sie ze emolium tak slabo wypadl, bo tez mialam go polecanego przez lekarke. Poczytalam tez o emolientach i raczej poki nie okaze sie ze maly ma alergie nie bede ich stosowala.
-
Nie mialam uczucia zimna, ale dzisiaj mi tlumaczyla polozna ze jak bol jest zlokalizowany na dole to jest zwiazany z ciaza jak na gorze to nie. Moze po prostu masz takie dziwne uczucie kiedy cos sie rozciaga? Mnie przez kilka dni klulo na dole i to bylo zwiazane z rozciaganiem.
Niestety musialam wziac to szalone lekarstwo, snilo mi sie, ze brzuch boli i oczywiscie obudzil mnie bol. Nie moge ponownie zasnac i odwazylam sie wziac lek. Lekarka powiedziala, ze moge go zastosowac w ciazy i daja go ciezarnym. Zaczelam czytac w necie i zdebialam jak zobaczylam sklad: kodeina, morfina, opium i dwa leki rozkurczowe. Az sie trzese e strachu czy to napewno nie zaszkodzi malenstwu, ale musze zaufac lekarce w tej kwestii. Milej nocy i samych przyjemnych snow. -
hello
Dais napewno by Ci nie dali nic co nie wolno. W szpitalu tez daja jakiej kroplowki co sie dziwnie nazywaja i nie wiadomo co tam jest wiec trzeba ufać że sie znają
Was tez rano zaczynają kopać dzieciaczki ? Mnie od jakis 3 dni dzien w dzień rano
Zjadlam juz pomarańcza -
nick nieaktualny