Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiaNa wrote:Cześć wszystkim. Za bardzo nie wiem gdzie te pytanie zadać, więc napisze tutaj
Jestem w 22 + 5 tc. Pytanie odnoście bezbarwnych wodnistych upławów ,które mam od kilku dni. Wczoraj byłam na usg połówkowym ,ale nie u swojej ginekolog i wody płodowe w normie więc to na pewno nie to, żadnego swędzenia i pieczenia też nie mam. Jutro kupię sobie papierki lakmusowe w aptece, orientujecie się jaki koszt i czy w każdej aptece je dostanę?
Ja się niestety nie orientuje...
Też masz termin na czerwiec?jak tak to zapraszamy na dłużej do nas
-
nick nieaktualnykasju wrote:Oldżi, no ja właśnie chyba też się na nią zdecyduje
Zapisałaś się już?
W poniedziałek zadzwonie tam
Oj, to ja bym troszkę zaniżyła statystyki
Kourtney, no i co teraz?
Ale ten od teściów jest szary więc uniwersalny. Może się przydać jeszcze a ten nasz to różowy.kasju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasju wrote:Oldżi, no ja właśnie chyba też się na nią zdecyduje
Zapisałaś się już?
W poniedziałek zadzwonie tam
Oj, to ja bym troszkę zaniżyła statystyki
Zapisałammiejsce może nie szalenie piękne ale znam kilka bardzo zadowolonych mamuś
kasju lubi tę wiadomość
-
Kourtney ciezki wybor, potestuj oba i jeden sprzedasz to chyba najlepszy pomysl. Mozesz tez poczytac rozne blogi, opinie etc. To tez moze cos ulatwi. Tesciowie poszaleli
MiaNa nie musisz czytac wszystkiego wstecz, szybko sie odnajdziesz. Niestety nie mam takiego problemu, wiec nie jestem w stanie pomoc.
Jane witaj, widze ze kolejna szyjaca mamusia. Koniecznie pochwal sie jak skonczysz szycKourtney lubi tę wiadomość
-
Oldżi, no właśnie, polubiłam ich stronę na fejsie i oglądałam z ciekawości zdjęcia z zajęć i widziałam parę znajomych buziek:D Ale widze, ze mają dosc duzo "lajków" i raczej tez tam pojde
zapisywalas sie telefonicznie? Mówiły cos o mocno ograniczonej liczbie miejsc?
i w ogóle jak to tam jest? W jakie dni i czy zajęcia z mężulami
Sorki, wiem, mogłabym sama zadzwonic i zapytać, ale tak jak mowie, moge dopiero w poniedziałek a jestem ciekawa
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
nick nieaktualny
-
Kourtney, ale masz fajnie z tymi wózkami, jak to mówią od przybytku głowa nie boli
A ja jutro wybieram się na dzień otwarty w szpitalu, w którym zamierzam rodzić. Wyremontowali oddział i chcą się pochwalić, trzeba więc skorzystać, bo nie wiem czy inna taka okazja się nadarzy. Przy okazji chcę zapytać o ichną szkołę rodzenia, bo trzeba zacząć o tym myśleć. Dziewczyny Wy płacicie za takie zajęcia? Bo z tego co wiem to gdzieniegdzie są refundowane, ale nie wiem czy łatwo się do takiej szkoły zapisać. U nas w szpitalu za 5tyg szkoły chcą 400zł, nie wiem czy to dużo czy normalnie.kochana córeczka 16.06.2016 -
Kasju przez telefon umówiłam się z nią na krótkie spotkanie i wtedy podpisałam deklaracje wyboru jej jako położnej. Wiem, że jest dużo chętnych i musiała stworzyć dwie grupy a w tej mojej jest 7 osób a moze być max 10, więc trzeba się spieszyć
póki co zajęcia będą 1 raz w tygodniu w dzień i o godzinie które same ustalimy na pierwszym spotkaniu sama teoria a po 32 tc będą 2 x w tygodniu i wtedy będą ćwiczenia, nauka oddechu i przygotowanie do porodu
zajęcia z chłopami są osobno i one są dodatkowo płatne
kasju lubi tę wiadomość
-
Zaczelam czytac o tym mima i chyba mnie nie przekonal, ale to kwestia gustu. Kourtney ty masz drugi bugaboo, tak?
Ta blogerka opisuje mima http://domowa.tv/mima-xari-wozek-gwiazd/
To ten model? Z tymi wozkami to teraz szalenstwo, tyle jest dobrych ze az czlowiek musi sie doszukac jakiejs wady aby moc cos odrzucic -
Hej dziewczyny
Ja już jestem po wizycie szczęśliwa ze zwolnieniem lekarskimNa szczęście Tymcio ma się dobrze
Lila2703, kuleczka777, Agabtm, beatas, Magda34, evus, Pati_89, fairy_tale, miluszka, Helen, Helenucha Klucha, mmarzenak, Andzia SM, kirys, myszaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydais wrote:Zaczelam czytac o tym mima i chyba mnie nie przekonal, ale to kwestia gustu. Kourtney ty masz drugi bugaboo, tak?
Ta blogerka opisuje mima http://domowa.tv/mima-xari-wozek-gwiazd/
To ten model? Z tymi wozkami to teraz szalenstwo, tyle jest dobrych ze az czlowiek musi sie doszukac jakiejs wady aby moc cos odrzucic
http://iv.pl/images/60362383711137042497.jpg
A któraś już ma ten wózek? Annielove? Ty chyba miałaś kupować taki też?evus, Melissa84 lubią tę wiadomość