X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • dais Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was z rana po przespanej nocy. Lekarstwo pomogło, chociaż teraz znów lekko boli. Mnie najmocniej maluch kopie jak idę spać, a rano jak położę się na plecach. To taki mój sposób na sprawdzenie czy wszystko okay.

Pati_89, kuleczka777, miluszka, evus lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• maria85 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami w sobotni poranek moja też kopie praktycznie cały dzień ;ale od trzech dni czuję te ruchy słabsze

Pati_89, evus lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie się wyspałam :) bo wieczorami czuję się wymęczona na maksa :/

Też witam się w 23 tygodniu :) lada chwila będziemy pisać 3 z przodu.

Gratuluję udanych wizyt i długich staży małżeńskich <3 my jesteśmy po ślubie 2,5 roku a razem 7,5 :) z tymże myślę że dużo zależy kiedy się ludzie poznają bo jest różnica czy się pozna miłość życia mając 15 czy 35 lat :) mam przyjaciół ze szkoły z jednej klasy którzy zaczęli się spotkać w V klasie podstawówki a dziś mają 6 letni staż małżeński i dwójkę dzieci :D

Kourtney bardzo miły prezent ze strony dziadków :D moi też kupują wnukowi wózek z tym że ja wybieram oni płacą :) wściekałbym się chyba gdyby sami wybrali bo wiem że mają zupełnie inny gust trochę wynikający jednak z różnicy pokoleń :D
    Moja mama czasami posyła mi jakieś zdjęcia bo to ogląda w sklepie pościel do łóżeczka to coś innego a mnie to denerwuje bo sama chcę kupić swojemu synkowi rzeczy :) oczywiście jej tego nie mówię bo nie mam serca :)

Miłej soboty dziewczyny <3 ja dziś piekę pichcę i sprzątam :D

Kourtney, cudak, mmarzenak, miluszka, evus, fairy_tale, kirys, Lila2703 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj dzień łóżku... Po tym tygodniu jestem padnięta

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to dzisiaj aktywnie :)

Ja się z moim poznałam jak byłam w szkole średniej w 2 klasie. Nie ważne kto ile jest ze sobą bo para znająca się pół roku i biorąca odrazu ślub to moze bardziej przetrwać małżeństwo niż ktoś kto się zna z 10 lat. Więc reguły nie ma na życie :)

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • moli5 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! :)

Nasz maluszek kopie już bardzo dużo i bardzo często. Najczęściej wtedy kiedy usiądę, albo się położę.
    Lubię czuć kiedy kopie bo tak to wiem, że wszystko z nim w porządku :)

Moi rodzice również zaoferowali się,że kupą wózek. Podonie jak u Pati 89m my wybierzemy a oni zapłacą.

Dziękuję za opinię o kosmetykach, chyba też zdecyduję się na te rossmanowskie :)

Życzę udanego weekendu!

mt7wfge.png
    2nn3gzu3xr2ol32b.png
    09.2015- początek leczenia (napro)
    6.06.1016- synek, nasz cud (16 mc starań)
    3.10.2017Aniołek 8tydz.6 dz.(

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati moi rodzice tez nam kupuja wozek ale taki jak my wybierzemy:)Nie wyobrazam sobie aby ktos kupowal mi wozek wedlug swojego gustu.

A co tam dobrego pieczesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:33

Pati_89 lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę :) Ja dziś zabieram moja 2,5miesięczną chrześnicę na spacerek:) idziemy same we dwie <3 A jutro Jej chrzciny więc imprezowo weekend się zapowiada :)

Co do wózka to My zdecydujemy się prawdopodobnie na Adamex Barletta z serii dream collection- red dream :) Spodobałl Nam się:) Musimy go tylko na żywo zobaczyć :) Opinie ma dobre, bratowa ma taki sam tylko zwykły bialo szery nie z tej serii, ale prowadzi się super więc nie mamy co chyba szukać dalej :) Kupimy 2 w 1 bo fotelik z cybexa już mamy :)

Ja na badania w tym na glukozę idę w czwartek. Tym razem do Teściowej, która jest pielęgniarką. Postanowiła że za wszystkie badania laboratoryjne płaci babcia :P Mówi że ta glukoza jest do przeżycia żeby się nie stresować haha

Moli5 ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy, ale nie patrzę na lekkość wózka tylko musi się podobać :D

Miluszka piękny bukiet, i super że Mąż Cię tak rozpieszcza :)

Madziak zakupy super;)

Kirys GRATULUJĘ <3 Helenka pięknie :)

Pati 89 pytałam wczoraj Teściowej czy jak zrobie u niej glukozę to będzie podana z normami, powiedziała że norma cukru jest do 99. Nie wiem czy różne laboratoria mają inne przeliczniki ale ponoć tak jest ogólnie :)

Jane witaj :)

My w lipcu będziemy mieli 10 lat Razem:) a w kwietniu pierwsza rocznica slubu:)

Moje zdobycze, jeszcze nie ma tego dużo ale pomału a do przodu:)
    fazgw8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:41

mmarzenak, Pati_89, kuleczka777, miluszka, Agabtm, evus, Helenucha Klucha, fairy_tale, Melissa84, kirys, beatas lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego meza poznalam jak bylam w pierwszej liceum,maz byl w drugiej gimnazjum:) Poznalismy sie przypadkiem w Zakopanem podczas skokow narciarskich. Dzielilo nas od siebie 350 km,ale spotykalismy sie tak czesto jak tylko sie dalo,najczesciej gdzies w polowie trasy:) Potem ja do niego pojechalam na studia,on skonczyl liceum zamieszkalismy razem,a po kilku latach sciagnelam go do mojego rodzinnego miasta i mieszkamy tu juz 5 lat:):)

Pati_89, kuleczka777, Agabtm, evus, Helenucha Klucha, fairy_tale, dais, Melissa84, Lila2703 lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i u Nas wózek też My wybieramy a Rodzice płacą:) a że to Ich pierwsza wnuczka to nie przewidują innej mozliwości by zaplacić za wózek :)

Ja ruchów jeszcze nie czuje;( i już wyczekuję ale już blizej niż dalej:)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Zoja rano budzi i wieczorem usypia.;)

Gratuluję stażu! Ja poznałam męża 2 lata i 2 miesiące temu, po 5 spotkaniach mieszkaliśmy już razem, po pół roku zaręczyny 22 maja ślub, a od października wiemy, że będziemy rodzicami.:)

Także w porównaniu do Was to świeżutki związek, ale dynamiczny ;)

mmarzenak, kuleczka777, evus, Pati_89 lubią tę wiadomość

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ładne ciuszki to ze smyka ??

Andzia SM lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmarzenak ale piękna historia poznania się ;)
    Zazdroszczę Wam, że dziadkowie płacą za wózek nasi nic nie deklarowali niestety... Chociaż to nasze Pierwsze maleństwo co dziwne Tesciowie kupili wózek mojej szwagierce jak urodziła pierwsze ;)
    Kasa na wózek odlozona wiec nie ważne, ważne żeby młody był zdrowy ;)

mmarzenak lubi tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati chyba jakieś ciacho urodzinowe pichci na jutro? zgadłam ;-) pamiętam bo mój Mąż też jutro urodzinuje ;-) Pati chwal się co pieczesz bo ja też muszę coś zrobić dobrego :-)

mmarzenak, Pati_89 lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zabiera nas na jakiś mały shopping ;) chociaż mi się nie chce za bardzo ale on wkrecil się w wyprawkę dla syna i koniecznie chce coś pooglądać i kupić także zaskoczył mnie :)
    Dziewczyny ze Śląska fajny duży smyk jest w Gliwicach w Europie Centralnej sporo wózków i ubranek. Lubię tam jeździć bo jest sporo przestrzeni w porównaniu np. Do Silesi gdzie są tłumy ludzi.

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Pati chyba jakieś ciacho urodzinowe pichci na jutro? zgadłam ;-) pamiętam bo mój Mąż też jutro urodzinuje ;-) Pati chwal się co pieczesz bo ja też muszę coś zrobić dobrego :-)
    i znow bedziecie robic ochote pysznymi ciacham/tortami:):)

miluszka, evus lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki juz czas wyjsc z lozka;) takze zycze milej soboty,milego pieczenia,sprzatania,zakupow i leniuchowania:):)

Agabtm lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :) Ale marna noc za mną ! Znów nie dość , że zasnąć nie mogłam to się budziłam kilka razy :/

Agabtm ojj rozumiem, ja też zazdroszczę tym co tak pomagają ;) Ja nie mam co liczyć nawet na bodziaki dla dziecka, a gdzie wózek czy coś podobnego.. No cóż, trzeba sobie radzić ;) Niestety rodzice są biedni i teściowie też, tak się złożyło..
    A mój synek Franek jest pierwszym wnukiem moich rodziców :) Moja najmłodsza siostra właśnie skończyła 14 lat ;)

Kuleczka pewnie ! Mnie to już maltretuje w każdej porze dnia i nocy ;)

mmarzenak noo to ładny kawałek drogi mieszkaliście od siebie :)

Ja mojego męża poznałam w pracy , po 1,5 roku wzięliśmy ślub, a w tym roku od ślubu będzie 4 lata :) Leci ten czas..

Andzia super zdobycze :)

Andzia SM lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kremów przeciw rozstępom, ja używam kremu przeciw rozstępom ziaja :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f235fab53a.jpg

to zawsze z rana ;)

A wieczorem smaruję się oliwką :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/115c81cbc49c.jpg

No i zawsze po kąpieli. W pierwszej ciąży też to stosowałam :) Przybrałam 16 kg, przenosiłam 11 dni i zero rozstępu ;)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 body z krótkim rękawkiem i te dwie pary spodenek krótkich są ze smyka :) Półśpiochy i body z długim rękawem z Lidla :) Ogólnie smyk jak ma przeceny to żal nie skorzystać;) A że na razie Nam sie nie spieszy to spoglądam na strone i jak coś jest wartego uwagi to do koszyka dodaje:) Choć smyk to sklep który mnie chyba uzależni :P

Agabtm lubi tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ