Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was z rana po przespanej nocy. Lekarstwo pomogło, chociaż teraz znów lekko boli. Mnie najmocniej maluch kopie jak idę spać, a rano jak położę się na plecach. To taki mój sposób na sprawdzenie czy wszystko okay.
Pati_89, kuleczka777, miluszka, evus lubią tę wiadomość
-
Wreszcie się wyspałam
bo wieczorami czuję się wymęczona na maksa
Też witam się w 23 tygodniulada chwila będziemy pisać 3 z przodu.
Gratuluję udanych wizyt i długich staży małżeńskichmy jesteśmy po ślubie 2,5 roku a razem 7,5
z tymże myślę że dużo zależy kiedy się ludzie poznają bo jest różnica czy się pozna miłość życia mając 15 czy 35 lat
mam przyjaciół ze szkoły z jednej klasy którzy zaczęli się spotkać w V klasie podstawówki a dziś mają 6 letni staż małżeński i dwójkę dzieci
Kourtney bardzo miły prezent ze strony dziadkówmoi też kupują wnukowi wózek z tym że ja wybieram oni płacą
wściekałbym się chyba gdyby sami wybrali bo wiem że mają zupełnie inny gust trochę wynikający jednak z różnicy pokoleń
Moja mama czasami posyła mi jakieś zdjęcia bo to ogląda w sklepie pościel do łóżeczka to coś innego a mnie to denerwuje bo sama chcę kupić swojemu synkowi rzeczyoczywiście jej tego nie mówię bo nie mam serca
Miłej soboty dziewczynyja dziś piekę pichcę i sprzątam
Kourtney, cudak, mmarzenak, miluszka, evus, fairy_tale, kirys, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati to dzisiaj aktywnie
Ja się z moim poznałam jak byłam w szkole średniej w 2 klasie. Nie ważne kto ile jest ze sobą bo para znająca się pół roku i biorąca odrazu ślub to moze bardziej przetrwać małżeństwo niż ktoś kto się zna z 10 lat. Więc reguły nie ma na życie -
Witajcie dziewczyny!
Nasz maluszek kopie już bardzo dużo i bardzo często. Najczęściej wtedy kiedy usiądę, albo się położę.
Lubię czuć kiedy kopie bo tak to wiem, że wszystko z nim w porządku
Moi rodzice również zaoferowali się,że kupą wózek. Podonie jak u Pati 89m my wybierzemy a oni zapłacą.
Dziękuję za opinię o kosmetykach, chyba też zdecyduję się na te rossmanowskie
Życzę udanego weekendu!
-
Witam w sobotę
Ja dziś zabieram moja 2,5miesięczną chrześnicę na spacerek:) idziemy same we dwie
A jutro Jej chrzciny więc imprezowo weekend się zapowiada
Co do wózka to My zdecydujemy się prawdopodobnie na Adamex Barletta z serii dream collection- red dreamSpodobałl Nam się
Musimy go tylko na żywo zobaczyć
Opinie ma dobre, bratowa ma taki sam tylko zwykły bialo szery nie z tej serii, ale prowadzi się super więc nie mamy co chyba szukać dalej
Kupimy 2 w 1 bo fotelik z cybexa już mamy
Ja na badania w tym na glukozę idę w czwartek. Tym razem do Teściowej, która jest pielęgniarką. Postanowiła że za wszystkie badania laboratoryjne płaci babciaMówi że ta glukoza jest do przeżycia żeby się nie stresować haha
Moli5 ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy, ale nie patrzę na lekkość wózka tylko musi się podobać
Miluszka piękny bukiet, i super że Mąż Cię tak rozpieszcza
Madziak zakupy super;)
Kirys GRATULUJĘHelenka pięknie
Pati 89 pytałam wczoraj Teściowej czy jak zrobie u niej glukozę to będzie podana z normami, powiedziała że norma cukru jest do 99. Nie wiem czy różne laboratoria mają inne przeliczniki ale ponoć tak jest ogólnie
Jane witaj
My w lipcu będziemy mieli 10 lat Razem:) a w kwietniu pierwsza rocznica slubu:)
Moje zdobycze, jeszcze nie ma tego dużo ale pomału a do przodu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:41
mmarzenak, Pati_89, kuleczka777, miluszka, Agabtm, evus, Helenucha Klucha, fairy_tale, Melissa84, kirys, beatas lubią tę wiadomość
-
Ja swojego meza poznalam jak bylam w pierwszej liceum,maz byl w drugiej gimnazjum:) Poznalismy sie przypadkiem w Zakopanem podczas skokow narciarskich. Dzielilo nas od siebie 350 km,ale spotykalismy sie tak czesto jak tylko sie dalo,najczesciej gdzies w polowie trasy:) Potem ja do niego pojechalam na studia,on skonczyl liceum zamieszkalismy razem,a po kilku latach sciagnelam go do mojego rodzinnego miasta i mieszkamy tu juz 5 lat:)
Pati_89, kuleczka777, Agabtm, evus, Helenucha Klucha, fairy_tale, dais, Melissa84, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Mnie Zoja rano budzi i wieczorem usypia.
Gratuluję stażu! Ja poznałam męża 2 lata i 2 miesiące temu, po 5 spotkaniach mieszkaliśmy już razem, po pół roku zaręczyny 22 maja ślub, a od października wiemy, że będziemy rodzicami.
Także w porównaniu do Was to świeżutki związek, ale dynamicznymmarzenak, kuleczka777, evus, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak ale piękna historia poznania się
Zazdroszczę Wam, że dziadkowie płacą za wózek nasi nic nie deklarowali niestety... Chociaż to nasze Pierwsze maleństwo co dziwne Tesciowie kupili wózek mojej szwagierce jak urodziła pierwsze
Kasa na wózek odlozona wiec nie ważne, ważne żeby młody był zdrowymmarzenak lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Mój mąż zabiera nas na jakiś mały shopping
chociaż mi się nie chce za bardzo ale on wkrecil się w wyprawkę dla syna i koniecznie chce coś pooglądać i kupić także zaskoczył mnie
Dziewczyny ze Śląska fajny duży smyk jest w Gliwicach w Europie Centralnej sporo wózków i ubranek. Lubię tam jeździć bo jest sporo przestrzeni w porównaniu np. Do Silesi gdzie są tłumy ludzi.Syn Filip 28 czerwiec -
miluszka wrote:Pati chyba jakieś ciacho urodzinowe pichci na jutro? zgadłam
pamiętam bo mój Mąż też jutro urodzinuje
Pati chwal się co pieczesz bo ja też muszę coś zrobić dobrego
miluszka, evus lubią tę wiadomość
-
Heeej
Ale marna noc za mną ! Znów nie dość , że zasnąć nie mogłam to się budziłam kilka razy
Agabtm ojj rozumiem, ja też zazdroszczę tym co tak pomagająJa nie mam co liczyć nawet na bodziaki dla dziecka, a gdzie wózek czy coś podobnego.. No cóż, trzeba sobie radzić
Niestety rodzice są biedni i teściowie też, tak się złożyło..
A mój synek Franek jest pierwszym wnukiem moich rodzicówMoja najmłodsza siostra właśnie skończyła 14 lat
Kuleczka pewnie ! Mnie to już maltretuje w każdej porze dnia i nocy
mmarzenak noo to ładny kawałek drogi mieszkaliście od siebie
Ja mojego męża poznałam w pracy , po 1,5 roku wzięliśmy ślub, a w tym roku od ślubu będzie 4 lataLeci ten czas..
Andzia super zdobycze
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
A co do kremów przeciw rozstępom, ja używam kremu przeciw rozstępom ziaja :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f235fab53a.jpg
to zawsze z rana
A wieczorem smaruję się oliwką :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/115c81cbc49c.jpg
No i zawsze po kąpieli. W pierwszej ciąży też to stosowałamPrzybrałam 16 kg, przenosiłam 11 dni i zero rozstępu
-
kuleczka777 body z krótkim rękawkiem i te dwie pary spodenek krótkich są ze smyka
Półśpiochy i body z długim rękawem z Lidla
Ogólnie smyk jak ma przeceny to żal nie skorzystać
A że na razie Nam sie nie spieszy to spoglądam na strone i jak coś jest wartego uwagi to do koszyka dodaje:) Choć smyk to sklep który mnie chyba uzależni
Agabtm lubi tę wiadomość