Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmarzenak super brzuszek, popadam w kompleksy przy Was
Bo mój jest wielki
Ale póki co wszystko idzie mi w brzuch własnie, bo mogę nadal chodzić w spodniach sprzed ciazy bez problemu z tym, że mam pas pod brzuchem
Ale dupa się mieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:29
dais, mmarzenak, Lila2703 lubią tę wiadomość
Magda34
-
Hej dziewczyny, tak sobie przypomniałam o przywilejach
Mąż jest z Argentyny i tam jak kobietę wiezie ktoś samochodem do porodu to wystawia chusteczkę białą przez szybę i ludzie ustępują jak karetkom na sygnalePati_89, Helen, kirys, mmarzenak, Melissa84, fairy_tale, dais, Helenucha Klucha, Kourtney, evus, Misia15 lubią tę wiadomość
Blanka -
Beatas- dokładnie siara mi się pojawiła
No masakra po prostu
To były nieduże plamki no ale zawsze
Dais- super że znaleźliście pieska
Ja dziewczyny też jestem na zwolnieniu lekarskim praktycznie od samego początku ciążyLeniuchuje
Helen lubi tę wiadomość
-
Ja do porodu miałam nową przy dużą koszule, i wcale nie wylądowała w śmietniku
Cały poród była podwinięta do góry, no pomijając siedzenie na piłce i spacerki.
Ale tamtą koszulę mam schowaną, więc na następny czeka
Ja też jestem na zwolnieniu od początku ( noo wiedząc o ciąży poszłam na 3 nocki co skończyło się bólami i plamieniami) ale się cieszę, przynajmniej więcej czasu mam dla synkaNie wyobrażam sobie chodzić na nocki albo wstawać o 4
-
własnie odebrałam przesyłkę z zalando
spodnie s nawet luźne, więc starczą do końca
leginsy niestety gumka za mocno ciśnie, ale mają jeszcze końcówkę wyprzedaży, wiec moze coś domówię
doszedł też materacyk, kołderka i otulacz pieluszka bambusowa ze sklepu blanca baby. Wszystko ok, te materac kokos-gryka leciutko spręzynuje, wiec nie jest płaski i twardy jak decha
lecę po pampersy
Paula222, dais, Helenucha Klucha, miluszka, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Helen, dzięki za link, faktycznie bardzo ładne te koszule. A niektóre do tego całkiem sexy
Na lato jak znalazł
Widzę, że z tym i ciuchami do porodu nie ma regułyMoże faktycznie poświęcę jakąś starą koszulę, no chyba, że uda mi się kupić nową dość tanio, żeby nie stracić dobrego ciucha za 50-100 zł.
Dais, współczuję takich kontroli -
Helen, dzięki za info o pampersach, jutro rano lecę kupić
u mnie materacyk i kołderka nadal czekają w koszyku, póki co zrobiłam zamówienie do gemini, w przyszłym tygodniu kupujemy ten sam materacyk i kołderkę z podusią
to mówisz, że materacyk super?
nie mogę się go doczekać
Pati gratuluję wizyty, super ciuszki lumpkowe
Dais, fajnie że odezwali się z tej hodowli
Mmarznak gdzie Ty masz ten brzuszek??jest super, zazdroszczę
Pati_89, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
Helen, koniecznie wstaw potem fotki! Co do pampersow, to ta kuzynka męża (ale musi ja dzis czkać
), nadal uzywa jedynek, bo mowi, ze w większych mala tonie, a ma juz miesiac! Wiec to zależy chyba od dziecka.. Aa i papmpers premium care 1 maja wyciecie na pepuszek:)
Widzialam, ze ta pani na allegro ma tez lozeczka next to me za 400zł, wiec chyba taniej niz na allegro, a któraś z dziewczyn była zainteresowana:)
Ja raczej kupie dwie czy trzy koszule, te !torre wystawiałam, bo duzo dziewczyn je kupowalo i były bardzo zadowolone z jakosci, a 20 zl to nie jest dużo:) ja i tak nie spie w pizamie, wiec w domu sie nie przydadza:P
Andzia, to będziemy razem wizytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:28
Andzia SM, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
A to moj brzuszek. Zdjecie robione dzisiaj w pracy, w toalecie, wiec widocznosc srednia.
Jak widac z tymi koszulami nie ma reguly, moja poszla do kosza bo byla mokra z wod plodowych etc, a po prostu byla juz stara i zuzyta nie chcialam jej zachowywac. Moze sie zdarzyc ze ubrudzi sie krwia, wiec szkoda takiej za 50 i wiecej zlotych. Lepiej kupic jakas tania i wygodna, bo mozliwe ze spedzicie w niej kilkanascie godzin (nikomu nie zycze).beatas, mmarzenak, Helen, Magda34, JajkoNiespodzianka, Melissa84, Kiki97, Kourtney, evus, fairy_tale, cass, kirys, Misia15, ansad lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Helen, koniecznie wstaw potem fotki! Co do pampersow, to ta kuzynka męża (ale musi ja dzis czkać
), nadal uzywa jedynek, bo mowi, ze w większych mala tonie, a ma juz miesiac! Wiec to zależy chyba od dziecka.. Aa i papmpers premium care 1 maja wyciecie na pepuszek:)
Widzialam, ze ta pani na allegro ma tez lozeczka next to me za 400zł, wiec chyba taniej niz na allegro, a któraś z dziewczyn była zainteresowana:)
Ja raczej kupie dwie czy trzy koszule, te !torre wystawiałam, bo duzo dziewczyn je kupowalo i były bardzo zadowolone z jakosci, a 20 zl to nie jest dużo:) ja i tak nie spie w pizamie, wiec w domu sie nie przydadza:P
Andzia, to będziemy razem wizytować
Ja chciałam!podasz link?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:39
Mały Ryś -
nick nieaktualnyJa do porodu miałam niepotrzebną koszulkę męża
A po porodzie miałam dodatkowo 3 koszule nocne, przydają się bo już "po wszystkim" strasznie się pocisz, krwawisz itp.
Koszule przeważnie brałam jednokolorowe - jakoś nie przepadam za motywami, misiami itp. Kupowałam przeważnie z tej stronki, teraz przy drugim porodzie też stąd będę zamawiać, są bardzo drogie ale też i dobre jakościowo
http://www.lovemum.pl
-
Helenucha Klucha wrote:Ja chciałam!
podasz link?
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov wrote:Ja do porodu miałam niepotrzebną koszulkę męża
A po porodzie miałam dodatkowo 3 koszule nocne, przydają się bo już "po wszystkim" strasznie się pocisz, krwawisz itp.
Koszule przeważnie brałam jednokolorowe - jakoś nie przepadam za motywami, misiami itp. Kupowałam przeważnie z tej stronki, teraz przy drugim porodzie też stąd będę zamawiać, są bardzo drogie ale też i dobre jakościowo
http://www.lovemum.pl -
Mi podobają się koszule te z italian fashion, słyszałam o nich dobre opinie ale do samego porodu zrobię raczej tak jak Wy- coś starego, koleżanka jak poszła do porodu w swojej nowej koszuli to położna kazała jej ściągać mówiąc jej że szkoda, żeby sobie zostawiła do karmienia a dała jej taką szpitalną.
Beatas, ostatnio kupiłam pampers premium care właśnie 1 i tak sobie pomyślałam, że szkoda, że nie mają wycięcia na pępuszek, dobrze, że napisałaś bo ja głupol nie zauważyłam że przecież właśnie mają hehe. Ja wyposażyłam się póki co w 1 opakowanie pampers premium care 1 (22 szuki) i 1 opakowanie pieluch dada 2 (78 sztuk), jutro skoczę jeszcze po zielone pampersy o których pisała Helen. Będę testować te trzy rodzaje pieluch, mam nadzieję, że żadne nie uczulą, choć nie wiem czemu najbardziej chciałabym żeby pampersy przypasowały Ignasiowi, pewnie ze względu na dobre opinie wśród znajomych i na forach