Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Clara wrote:Dzień dobry:-)
Z rana wlazłam w gówno - może na szczęście
Chociaż w to już nie wierzę....
W każdym razie wizyta u ginki na 14. Na cito mają zrobić bete.
Odezwę się dziewczyny po wizycie.
Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża ektopowa. -
Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża ektopowa.
Trzymam kciukiWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Jeszcze tylko dwa dni muszę wytrzymać ale jakoś jestem spokojna wiem że się udało i wszystko będzie dobrze. Juz od monitoringu wiedziałam że to to że teraz się uda a do tego podwójnie bo miałam dwa piękne jajca
Czyli jest szansa na bliźniaki? Ale fajnie, zawsze marzyłam o bliźniakach choć akurat do mojego modelu wózka nie produkują wersji bliźniaczej, a szkodaPati_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annielove wrote:Czyli jest szansa na bliźniaki? Ale fajnie, zawsze marzyłam o bliźniakach choć akurat do mojego modelu wózka nie produkują wersji bliźniaczej, a szkoda
mmarzenak, Annielove, krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Annielove wrote:Czyli jest szansa na bliźniaki? Ale fajnie, zawsze marzyłam o bliźniakach choć akurat do mojego modelu wózka nie produkują wersji bliźniaczej, a szkoda
-
Pati_89 wrote:Nie obraziłabym się gdyby była dwójka ale po dwóch latach starań juz nie ma dla mnie znaczenia czy bd chłopak czy dziewczyna jedno czy dwoje. Ważne żeby maluszek był zdrowy i starczy
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od wczoraj walcze z mdlosciami, tzn walka mi idzie dobrze, bo juz rozpracowalam system Mdli mnie caly dzien, calutki, nawet noca ale jedynie kiedy mnie nie mdli, to wtedy gdy jem. Na mysl o jedzeniu tez mnie mdli ale jesc moge i wszystko mi smakuje No ale nie moge non stop jesc! Wiec w przerwach miedzy jedzeniem mdli. A maz stwierdzil, ze dzidzia na pewno ma jego geny i zamiast kromki z dzemem mam zjesc kawalek kielbachy to sie uspokoi
Helen, mmarzenak, Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
I ja sie niesmialo przylacze...
W zeszly czwartek zrobilam test i wyszla wymarzona druga krecha....choc bardzo slabiutka
a poniedzialek juz calkiem calkiem gruba
YAY!!!krysiak, Annielove, Helen, Abra, mmarzenak, Kourtney, sedinum82, Kawokado, Alincia, xpaulinax, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża ektopowa.Clara lubi tę wiadomość