Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:ja mam taką szefową, która jak się dowie to zejdzie na zawał. nie wiem co mam zrobić... rzucić l4 na stół i odejść, czy pogadać parę dni wcześniej ( zaznaczam że te pare dni wcześniej to będzie dla mnie koszmar).... eh
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Witamy napisz nam cos wiecej o sobie. Na kiedy termin?
Terminu dokładnego od gin jeszcze nie znam, ale kalendarz belly pokazuje mi na 21 czerwca:) blisko dnia tatusia:) byłby piękny prezent:)
Staraliśmy się o dzidziusia 2 lata i dzięki icsi stał się CUD i przy pierwszym podejciu się udało:)
Jak widać przy moich podpisach beta z dnia wczorajszego to 651,3:) tylko trochę ten wysoki estradiol mnie niepokoi...ale mam nadzieję, żę będzie ok:)
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Ojejlu to chyba gorzej niz u mnie ... Kiedy bedziesz jej mowic?
na wizyte idę 4 listopada i wtedy też chcę wziąć l4. moja praca jest mega stresująca, ciągle jakieś plany. z wszystkiego się trzeba na okrągło tłumaczyć. szefowa składając mi "życzenia imieninowe" powiedziała coś w stylu: "dzieci Ci nie życzę, bo masz jeszcze czas"..
mam 28 lat. nikogo mój stan nie zaskoczy oprócz niej... totalny brak zrozumienia.
na dodatek wszystkim powtarza, że nie lubi dzieci.
-
nick nieaktualny
-
wiktorzna wrote:czy któraś z dziewczyn z czerwcowych mamuś widział już serduszko maleństwa?? ja jestem w 6t2d i bardzo chciałabym już móc iść na usg i zobaczyć serduszko. a nie chce iść za wcześnie i się zamartwiać ale czekanie też mnie stresuje.
mmarzenak, Helen, Abra, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Z rana wlazłam w gówno - może na szczęście
Chociaż w to już nie wierzę....
W każdym razie wizyta u ginki na 14. Na cito mają zrobić bete.
Odezwę się dziewczyny po wizycie.
Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża ektopowa.Helen, Abra, Kourtney, Paula222, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Clara wrote:Dzień dobry:-)
Z rana wlazłam w gówno - może na szczęście
Chociaż w to już nie wierzę....
W każdym razie wizyta u ginki na 14. Na cito mają zrobić bete.
Odezwę się dziewczyny po wizycie.
Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża ektopowa.Clara lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Pati jest szansa Ja byłam w 6t0d i serduszko było. Tylko, że dzidzia starcza o 2 dni
Wiaterek, Kawokado lubią tę wiadomość