X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    mam nadzieję, że dzisiaj z mężem też zobaczymy pikające <3
    Dzisiaj masz wizyte? To juz kciukam :-)

Helen lubi tę wiadomość

• Abra Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara, Helen i kto tam jeszcze dziś wizytuje - trzymam kciuki i czekamy na wieści :)

Nowym Czerwcówkom gratuluje i życzę spokojnej ciąży :)

A ze wszystkimi bez wyjątku witam się ciepło :D

mmarzenak, Pati_89, krysiak, Helen, Effa lubią tę wiadomość

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra wrote:
    Clara, Helen i kto tam jeszcze dziś wizytuje - trzymam kciuki i czekamy na wieści :)

Nowym Czerwcówkom gratuluje i życzę spokojnej ciąży :)

A ze wszystkimi bez wyjątku witam się ciepło :D
    Trzymamy mocno :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Dzisiaj masz wizyte? To juz kciukam :-)
    tak, zapisałam sie wczesniej na dzisiaj i piątek. Ale idę dzisiaj do nowego lekarza, bo nie wytrzymam do piątku.

krysiak, sedinum82 lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • Tinuviel Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zycze wszystkim szczescia:)
    Mieszkam w UK wiec ja malenstwo zobacze dopiero kolo 11-14 tygodnia....

20070929580114.png
    bd061c599e473310a95fd01adee4bb49.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Dzis wizyta ale dopiero o 18:20. Nie moge sie doczekać

Abra, krysiak, mmarzenak, xpaulinax, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś tez idę. Ostatecznie potwierdzić puste jajo. Tak mnie modli z nerwów, że ledwo się z łóżka podniosłam. A co najgorsze pewnie będę musiala się na zabieg umówić, bo Poza tym jednym krwawieniem co na ip wylądowałam to lekko plamię. Ehh...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, Clara będzie dobrze, zobaczysz.
    A ja się odezwę wieczorem, żeby się ewentualnie ostatecznie pożegnać i zacząć na nowo...

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Abra Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja dziś tez idę. Ostatecznie potwierdzić puste jajo. Tak mnie modli z nerwów, że ledwo się z łóżka podniosłam. A co najgorsze pewnie będę musiala się na zabieg umówić, bo Poza tym jednym krwawieniem co na ip wylądowałam to lekko plamię. Ehh...

A ja się odezwę wieczorem, żeby się ewentualnie ostatecznie pożegnać i zacząć na nowo...

Trzymam kciuki, żeby jednak było dobrze, a jeśli nie dane Ci będzie z nami zostać, to wierzę, że Twoje szczęście szybko do Ciebie wróci i szybko będziesz mogła się cieszyć bezproblemową ciążą, a potem zdrowym Bobaskiem :)
    Trzymaj się ciepło kochana!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wrociłam od lekarza rodzinnego. Nie bylam w stanie rano isc do pracy. Zaraz jak sie obudzilam poszlam obejmowac kibel w lazience :/
    Zadzwonilam do szefa i wzielam urlop na żądanie, powiedzialam ze po poludniu dostarcze l4 od lekarza ze sie bardzo zle czuje. Powiedzial ze ok.
    Pojechalam do rodzinnego i wypisal mi do piątku na razie tylko bo jutro ide do ginekologa to zobacze co on wypisze....
    Wiec teraz musze doczolgac sie jakos do pracy z moim l4 i nie wiem czy powiedziesz juz szefowi?

Effa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle witam się w 8 tygodniu ciąży :)

Trzymam mocno kciuki za wizytujące :)

Tinuviel witamy w czerwcówkach :)

Annielove, sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 to również trzymam kciuki, może pojawi sie cud, a jeśli nie to na pewno uda sie wam szybko . Bardzo chcialabym żeby bylo dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, ja mysle, ze przy mocnych mdlosciach nie ma sie co za bardzo wczuwac w role wspanialego pracownika tylko warto choc na kilka dni wziac wolne, az sie sprawa unormuje. Sa rozne ciaze i czasem po prostu nie da sie wysiedziec tych 8h w pracy.

sedinum82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust, ja tez bardzo kciukam, moze akurat jeszcze cos z tego bedzie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    mam nadzieję, że dzisiaj z mężem też zobaczymy pikające <3

Helen no to trzymam kciuki :)

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

również 3mam kciuki, są różne cuda i wierze, że Tobie się uda, musi się udać. Jestem myślami i sercem z Tobą.

lprkuay3dehqwb0g.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Czesc. Wrociłam od lekarza rodzinnego. Nie bylam w stanie rano isc do pracy. Zaraz jak sie obudzilam poszlam obejmowac kibel w lazience :/
    Zadzwonilam do szefa i wzielam urlop na żądanie, powiedzialam ze po poludniu dostarcze l4 od lekarza ze sie bardzo zle czuje. Powiedzial ze ok.
    Pojechalam do rodzinnego i wypisal mi do piątku na razie tylko bo jutro ide do ginekologa to zobacze co on wypisze....
    Wiec teraz musze doczolgac sie jakos do pracy z moim l4 i nie wiem czy powiedziesz juz szefowi?
    odpoczywaj i błogo leniuchuj:)a pracą się nie przejmuj, najważniejszy jest maluszek!

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Kochana może to taki jednorazowy wybryk i dzidzia nadal tam z Tobą jest... Wiem że to głupie pocieszenie, ale ja jednak wierzę że się udało i że teraz wszystko będzie ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA dobra zbieram sie i jade. Powiem mu to dzisiaj. I tak pewnie zapyta co mi dolega wiec nie bede sciemniac. W końcu było już <3. A chcialam zaczekac w pracy aż zobacze serduszko.
    Trzymcie kciuki zeby to jakoś przyjął.

mmarzenak, Annielove, Abra, krysiak, stardust87, sedinum82, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość

• Abra Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    nie wiem czy powiedziesz juz szefowi?

Ja myślę, że skoro tak się kiepsko czujesz, a widziałaś już serduszko, więc wiadomo, że w temacie ciąży wszystko w porządku, to już możesz powiedzieć.
    Ja przynajmniej tak bym zrobiła.

A dziewczyny - pytałam wczoraj, ale niestety chyba żadna nic nie odpisała - czy wiecie czy w tak wczesnej ciąży nie ma przeciwwskazań do poddawania się masażom? W gabinecie mówią, że nie, ale nie jestem pewna czy im w to wierzyć ;)
    Ktoś coś wie???

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    AA dobra zbieram sie i jade. Powiem mu to dzisiaj. I tak pewnie zapyta co mi dolega wiec nie bede sciemniac. W końcu było już <3. A chcialam zaczekac w pracy aż zobacze serduszko.
    Trzymcie kciuki zeby to jakoś przyjął.
    Ja wierze w dobre serce Twojego szefa :-)

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ