X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka to tak naprawde nie mialam pojecia ktory najlepszy, ale nie chcialam wydawac duzo pieniedzy wiec kupilismy uzywane i naprawde jest w super stanie. I to co na razie mamy. Po moich ostatnich ciazach to boje sie troche kupowac za szybko (chociaz czas leci). Jakoś strach we mnie dalej sie kłębi. Ale poki co czekam az wyremontujemy mały pokoik i wtedy moze sie rozkrece.
    Mam do Was pytanie odnosnie glukozy z obciazeniem , bo kolejna wizyte mam 7 marca i na ten dzien mam dac wyniki( takze z moczu) , widze jednak ze Wy szybciej juz robilyscie. Chyba to nie bedzie za pozno bo lekarz by cos mowil?

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Was przepraszam, całe popołudnie nie mogłam wejść na belly, piszę Wam póki się udało i nie skasowalo mi wpisu, nie dodzwonilam sie do mojej gin, napisala mi smsa tylko ze wyniki do odbioru pod koniec tygodnia na oddziale beda. I nic sie nie dowiedzialam ale mam nadzieje ze zle ne jest bo pewnie kazalaby mi przyjechac do szpitala. Zaraz bede Was nadrabac, jeszcze raz Was przepraszam <3

Hania222, mmarzenak, beatas, dais, Misia15, Melissa84, Helenucha Klucha, Paula222, Moni15382, fairy_tale, cass, evus lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomnialam napsac bo i tak nie pamietacie ze jestem w 23 tyg ciazy , nie moge ustawic tego suwaczka

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka najwazniejsze ze nic sie nie stalo <3 dobrze ze jestes a wyniki na pewno dobre ;)

Haniu wystarczy stworzyc suwaczek skopiowac link i wkleic w podpis : )

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makabra żeby to wszystko nadrobić przeczytałam tylko wiadomości tak szybko.

Gratuluję udanych wizyt ;)
    Gratulacje dla pięknych brzuszków i udanych łowów.
    Meble cudownie wyglądają w bieli ;)
    Jakoś tak sporo osób przy tej aferze się odezwalo starych, nowych aż ciężko to poukładać.
    Myślę o fb ale boję się o swoją prywatność, że i tam znajdą się debile z Rozdwojeniem jaźni...
    Miluszka pewnie gdyby było źle to odrazu bu Cie Wezwano na oddział.

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    repose - ok sprobuje jeszcze raz moze tym razem bede lepszym "hakerem" :)

Repose lubi tę wiadomość

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania 2222 a skąd jesteś jakoś wogole nie Kojarzę a rączej staram się zapamiętać ;) i to samo pytanie do nowych Dziewczyn z katosow z jakiej dzielnicy??

• Helen Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi również zalezy na prywatności dlatego chciałam i nadal chcę zostac na forum.
    Miluszka będzie dobrze.
    Hania tu masz suwaczki https://www.suwaczki.com/
    ustaw sobie, bo nie jest sie w stanie spamietac danych o wszystkich uzytkownikach.

feegu6l.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka mam nadzieje bo jutro mija 2 tygodnie jam mialam robione to badanie i w ciagu tych 2 tyg. mieli zadswonic jak cos bedzie zle. Wkurzylam sie tylko ze jak dzwonilam do gin to albo nie odebrala a jak oddzwaniala to ciagle jakies trzaski a potem przyslala sms no i tyle co sie dowiedzialam, w czw lub pt pojade do szpitala to bede wszystko wiedziec, jestem jednak dobrej mysli, bardzo Wam dziekuje Kochane! A tym co dzis wizytowaly gratuluje udanych wizyt <3 :-)

Melissa84 lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen to z igielkami o czym pisalas to pewnie boli co? nienawidze igiel brrr. A laser chyba nie boli co? Na pewno byloby to mniej kosztowne niz operacja i po porodzie pewnie temu bede mogla szybciej sie poddac ,bo bede miala cesarke i pewnie przez jakis czas zaden chirurg nie bedzie chcial mnie ruszyc..

Helen widze ze troche mnie rozumiesz wiesz nie jestem az tak stara i chce jeszcze zalozyc koszulke juz nie mowie o wzgledzie estetycznym ale latem sie gotuje w bluzkach z dlugim rekawem ; /

Haniu dasz rade ^^ nie masz wyjscia ;p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Agatbm- może mnie nie kojarzysz bo jeszcze jak na poczatku tu pisalam to chyba Cię nie bylo, może się myle. Jestem z Pomorza, na poczatku wpisalam sie jak zostala stworzona lista z danymi.

Helen dziekuje za link, ale powiedz mi czy jak wkleilam ten kod to juz zawsze przy moim wpisie bedzie sie pojawial suwaczek?

rwgqvlri93j5bepr.png

Agabtm lubi tę wiadomość

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka tylko pozytywne myślenie ;) mnie dziś odwiedziła koleżanka która jest z ciążą miesiąc do przodu Rodzi w maju kurde i wiecie jak super pogadać tak na żywo z osobą która wszystko rozumie świetnie ;);) na przemian Chodzilysmy siku hahaha umieralysmy ze śmiechu ze nawet siedzimy tak samo ;)
    Najgorsze w tym Wszystkim jest fakt, że to ja jadłam najwięcej zjadłam trzy kawałki ciasta śledzie winogrona masakra czy Wy też tak macie?? Nie potrafię opanować się jak widzę słodycze!! Czy też ich tyle jecie?? RATUNKU

Repose lubi tę wiadomość

• Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Haniu teraz juz zawsze bedzie sie wyswietlal :)
    Agabtm tez tak mam ciesze sie ze nie tylko ja :p jak widze slodycze to szaleje i logika wysiada :p
    a jakie to ciasto bylo ? mniam mniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:26

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • moli5 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze! Na pewno będzie :)

Haha Agabtm widzę ,że masz zachcianki typowo ciążowe. :) Ja aż tak nie mam,ale słodyczom ciężko mi się oprzeć!
    Zresztą bardzo się pilnuję,żeby nie mieć ponad 20 kg na plusie bo na razie wszystko zmierza w tym kierunku :/

Repose oczywiście żartowałam z tym trzecim dzieciątkiem, jak kiedyś stwierdzicie,że chcecie to będzie- to nie wyścig kto ma więcej:)
    Rozumiem ,że chcesz usunąć te rozstępy, najważniejsze żeby się sobie podobać.
    Ja nie mam na razie takich dużych ,za bardzo ich nie widać ale pewnie gdybym miała je bardzo czerwone, duże itd to chciałabym coś z nimi zrobić.

mt7wfge.png
    2nn3gzu3xr2ol32b.png
    09.2015- początek leczenia (napro)
    6.06.1016- synek, nasz cud (16 mc starań)
    3.10.2017Aniołek 8tydz.6 dz.(

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_Vanilli wrote:

Misia, wyzdrowiałaś? Ja coś nie mogę się na to L4 wybrać, chyba do końca lutego bedę pracować. Cieżko mi się z pracą rozstać i jakoś nie mogę sie do takiej zmiany przygotować. A z drugiej strony wysypiałabym się no i wiecej czasu dla siebie, lepiej bym o siebie zadbała.. CZasem narzekam bo zmęczona jestem ale szkoda mi z pracy rezygnować.. Nie jestem jakąś pracoholiczką, ale jakoś ciężko mi z tym.. W sumie to też duża zmiana i nie potrafię tego ogarnąć :(

Hej Mili_Vanilli właśnie dzisiaj o Tobie myślałam; -) juz wyzdrowialam tak mi się wydaje tylko lekki katarek mi został ale to normalne podobno tak mi pani doktor powiedziała.

JAK byś chciała na jakiś spacerek to daj znać bo ja jestem w domu

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odkąd jestem na zwolnieniu to bardzo sie rozleniwilam, chodze spac po 23 a wstaje gdzies o 10, musze cos z tym zrobic:) nie wiem jak Wy ale nie ciezko mi sie spi , ciekawe czy tak do konca ciazy juz bedzie. I nie chodzi tu o o ze chodze siku , ale jakies glupie sny i dopiero nad ranem przysypiam. No ale jak mam miec tylko takie problemy to nie bede narzekac:)Duzo z Was juz ma kupione ciuszki itp wiec jak bede sie za to zabierac to moze mi doradzicie bo ja jestem kompletnie zielona, az sie czasami boje czy sobie poradze

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Magda81 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test obciążenia glukozą powinno się robić pomiędzy 24 a 28 tygodniem. Mi gin zleciła wcześniej.

iv09e6ydepibuaxd.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania222 wrote:
    Agatbm- może mnie nie kojarzysz bo jeszcze jak na poczatku tu pisalam to chyba Cię nie bylo, może się myle. Jestem z Pomorza, na poczatku wpisalam sie jak zostala stworzona lista z danymi.

Helen dziekuje za link, ale powiedz mi czy jak wkleilam ten kod to juz zawsze przy moim wpisie bedzie sie pojawial suwaczek?

rwgqvlri93j5bepr.png
    tak, on nie znika i zmieniają sie automatycznie dni wg tego co na poczatku ustawiłas. Jedynie zniknie jak usuniesz ten kod z ustawieniach profilu.
    warto korzystac z mozliwosci upiekszenia lub zniwelowania defektow, w koncu jest to po to wszystko abysmy czuly się piekniejsze...na piersiach planuje po karmieniu wszystko wyrolowac jesli sie nie zapłacze z bólu, ale walka będzie podjęta :D.

Hania222, Hania222, Hania222 lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto było nieziemskie bo spod był o lekkim smaku takim jogurtów ale jednak biszkopt na to wiśnie kwaśne i to Wszystko przykryte pianka - Beza od góry lekko twarda i miękka ale nie ciagnaca w środku no normalnie niebo w gębie ;);) Musze jakoś się Zacząć pilnować i ograniczać bo to była przesada a co zrobię jak będę na l4 juz na dniach Ehhhhssss teraz jeszcze jestem aktywna w pracy a potem.... Ahhh te dylematy.

Repose lubi tę wiadomość

• Helen Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania nie wrzucasz tego pod komentarzem tylko w ustawieniu profilu
    na gornym pasku obok wyloguj masz ustawienia, wejdz w to
    potem w zakładke SPOLECZNOSC
    i na dole w okienku masz :
    TWOJ PODPIS NA FORUM
    i w to okno wstaw swój kod z suwaczka
    Gotowe i kliknij na koncu ZAPISZ

feegu6l.png
‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ