Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka- gratuluję!
Cieszę się ,że z Twoim Mikołajem wszystko w porządku!
Repose rozumiem Cię i to ,że chciałabyś się pozbyć rozstępów.
Ja też z jednej strony bym sobie zrobiła jakąś laserową próbę usunięcia ich ale kiedy patrzę ile to kosztuje to stwierdzam, że to tylko rozstępy. Myślę sobie,że ludzie mają dużo gorsze problemy i próbuje zaakceptować to czego zmienić nie mogę.
A opcja z 3 dzieckiem może warta rozważenia
Mnie na początku zapach tego Palmersa też odrzucał ale już się przyzwyczaiłam, w 1 trymestrze było najgorzej. -
Moli ja podziwiam kobiety z 3 lub 4 dzieci ale mierze sily na zamiary i wiem ze nie dalabym sobie rady
wszystkie rozstepy przezyje tylko zeby te z rak zniknely. A co do kosztow to masz racje sa straszne i musialabym wziasc kredyt.
-
Ja w pierwszym trymestrze używałam musteli, a teraz rano mustelą, wieczorem Palmers. Na początku ten Palmers też miał jak dla mnie za mocny zapach, ale już się przyzwyczaiłam, za to ma mega zaletę, że się dosyć szybko wchłania pomimo, że wydaje się ciężki/ tlusty przy nakładaniu. Mystela jest taka "leciutka" póki co nic mi nie wyszło, a brzuch mam już mocno napięty i pępek wypchnięty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:03
Adaś ur. 07.05.2016 -
http://iv.pl/images/25925596695485607360_thumb.jpg mój brzuch, choć na żywo wydaje mi się większy niż na zdjęciu. Sorry za słabe zdjęcie, ale robione komórka w garderobie.
kasju, Melissa84, Repose, kuleczka777, Helenucha Klucha, Paula222, Magda34, Misia15, kirys, mmarzenak, beatas, Helen, Kaja, JajkoNiespodzianka, Moni15382 lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Palmers ma w składzie masło kakaowe i czuć to mocno, ma bardzo, ale to bardzo intensywny zapach, chyba nigdy nie miałam żadnego kremu, czy balsamu o tak mocnym zapachu jak Palmers. Ja mam takie opakowanie z pompką oraz dodatkowo krem w tubce do biustu. Oba są bardzo gęste. Kupiłam jak była ta promocja w rossmanie, że drugi za pół ceny.Adaś ur. 07.05.2016
-
Repose - imię Dariusz
Ja przeciw rozstępom używam krem z ziaji od czwartego miesiąca , brdzo fajny krem , z reszta z ziaji uzywam tez krem do twarzy bo mam sucha i poki co sie sprawdza. Na brzuch nie widze na razie rozstepow ale zobaczymy co bedzie dalej:) a przyznam ze mam spory juz brzuch, przytylam od poczatku juz 9kg i praktycznie wygladam jakbym byla w 9 miesiacu:) -
Ansad sliczny brzuszek
Maslo kakaowe chyba bym przezyla..
Hania bardzo ladne imieJa tez wygladam jak w 9msc az mi glupio zdjecie wrzucic :p Moze to dlatego ze druga ciaza albo nie wiem ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:23
-
Rapsode lepiej otwórz krem w sklepie i sprawdź zapach bo ja jak przed kupnem czytałam opinie to myślałam, że przesadzone jeśli chodzi a zapach, a potem jak pierwszy raz się wysmarowałam to nie byłam pewna czy jeszcze raz to zrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:25
Adaś ur. 07.05.2016 -
Zgadzam sie, Palmers ma mocny zapach, ale mi jakos on szczegolnie nie przeszkadza. Po poprzedniej ciazy mam rozstepy na calym brzuchu, maz nazywa to je feniksem (przypomina ksztaltem). Tez sie krepuje ich troche, dlatego nosze tankini na plazy. W poprzedniej ciazy niestety smarowanie nie pomoglo,ale tez nie bylam az tak systematyczna jak teraz. Uzywam palmersa i widze ze zrobily sie bladsze, ale wiem, ze nie znikna. Jedyny sposob to laser, ale szkoda mi kasy na niego poki co. Jakas aktorka dumnie prezentowala rozstepy po ciazy i mysle, ze to fajny pomysl. Ogladamy te idealne figury po ciazy w necie i wydaje nam sie, ze jestesmy jakies beznadziejne, ze tak nie wygladamy. Prawda jest calkiem inna, wiele nawet bogatych aktorek tez ma rozstepy po ciazy tylko usuwa je laserowo albo chirurgicznie. Mimo, ze mnie moje krepuja to jestem troche dumna, ze sa swiadectwem tego ze urodzilam dziecko.
Helenucha Klucha, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Paula czasami mam wrazenie ze z cukrzyca to tylko suchy chleb i woda a chleb oczywiscie pelnoziarnisty. À le zeby mleka tez nie mozna... nasze ty biedactwo
Dais na brzuchu to tak ale przez to ze puchlam to zrobily sie na rekach i nogach i jak czasem ktos skomentuje to az nie wiadomo co odpowiedziec ;p