Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na rozstępy używam balsamu Palmers.
Smaruję się 2 x dziennie i na razie nie mam rozstępów...ale mam do nich tendencje. Mam już małe rozstępy na udach, na plecach, na biodrach- niestety dość szybko rosłam jako nastolatka i kilkakrotnie przechodziłam różne wahania wagi dlatego teraz smaruję się i smaruję
To prawda dziewczyny w Lumpeksach można trafić na perełki!
Pazur witam Cię na forum!
Wybacz nam tę nieufność jest chyba zrozumiała, ale z drugiej strony dziwna się zrobi tutaj atmosfera jak będziemy każdą nową osobę podejrzewać o podszywanie się pod kogoś.
Ja też nie tak dawno do Was dołączyłam a czytałam Was od początku tylko jakoś tak nie udzielałam się wcześniej. Chyba tak długo czekaliśmy na naszego dzidziusia ,że bałam się zapeszać i pisać o naszym szczęściu. Po badaniu połówkowym uwierzyłam,że wszystko jest z dzidziusiem w porządku i odważyłam się tutaj napisać.
Moni15382 lubi tę wiadomość
-
Hania gratulacje takiego sporego malenstwa wy tu wszystkie duze dzieci urodzicie a ja bede miala okruszka heh
Macie juz imie?
Moli a ten palmers zredukowal ci troche istniejace rozstepy ? Bo ja wygladam jak zebra po poprzedniej ciazyteraz stosuje biooil nowych nie mam ale starych bym sie chciala pozbyc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:04
-
Repose niestety rozstępów nie da się chyba zlikwidować bez jakiejś interwencji chirurgicznej:(
Zrobiły się one natomiast dużo jaśniejsze-takie białe. Zawsze coś
Te rozstępy długo były moim kompleksem -nawet kiedyś ginekolog podczas badania spojrzał na moje uda i się zapytał skąd mam takie rozstępy.
Bardzo się bałam o rozstępy na piersiach bo piersi urosły mi już o 2 rozmiary ale na szczęście na razie nic nie widać. -
moli5 wrote:Repose niestety rozstępów nie da się chyba zlikwidować bez jakiejś interwencji chirurgicznej:(
Zrobiły się one natomiast dużo jaśniejsze-takie białe. Zawsze coś
Te rozstępy długo były moim kompleksem -nawet kiedyś ginekolog podczas badania spojrzał na moje uda i się zapytał skąd mam takie rozstępy.
Bardzo się bałam o rozstępy na piersiach bo piersi urosły mi już o 2 rozmiary ale na szczęście na razie nic nie widać.
Chcialabym zrobic operacje ale maz sie zgadza tylko pod warunkiem ze urodze 3 dzieci a mi dwojka wystarczy w zupelnosci i nie dam sie szantazowac :p
Co nie zmienia faktu ze chce sie pozbyc tych rozstepow sa straszne caly brzuch, plecy ,rece od lokcia w gore , pod kolanami i jakies 5 cm wokolo obu kostek. odpadaja krotkie spodenki a nawet koszulki.. Wiec teraz ten biooil i duzooo balsamow -
Pazur to czemu dopiero teraz się odezwałaś jak odrazu po kilku dniach były usuwane dziewczyny które nie dały żadnego info. Tylko po tej aferze wyskakujesz jak filip z konopii. Sorki ale dla mnie to dziwne trochę
jakka, kamenkaa, Kiki97, kasju lubią tę wiadomość
-
Wczoraj zauwazylam ze nie naleze do grupy nie bede juz drazyc tematu temet fb z moim przynalezeniem tam uwazam za zamkniety i nie bede wiecej poruszac tego tematu ani prosic o zaproszenie. Przepraszam jesli kogos urazilam lub wzbudzilam jakies podejrzenia w stosunku co do mojej osoby ze jestem fikcyjna osoba troche mi przykro no ale coz trzeba byc twardym.
-
Paula teraz uzywam Biooil i balsam Mida do suchej skory ... Mam nadzieje ze bedzie lepiej bo tu bylo latem 40 stopni ciepla myslalam ze sie usmaze w bluzkach z rekawem 3/4 a wstyd mi sie rozebrac bo ludzie sie gapia i potrafia chamsko komentowac.
-
Ja tez używałam palmersa w pierwszym trymestrze, ale nie wytrzymywałam zapachu, wiec w drugim od razu przeszłam na bio oil!
Hania, maluszek spory! My właśnie tez po wizycie:) 21t4d, termin przesunął się na 24.06lekarz uparcie dalej twierdzi, że to dziewczynka:) serduszko zdrowe, przepływy tez w porządku:) wazymy 400g!
Helenucha Klucha, Repose, eidth, ansad, kasju, Magda34, kirys, Misia15, Dorjana, Helen, JajkoNiespodzianka, Andzia SM, Kaja, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Witam sie moje kochane. Moj Mikołaj wazy na dzis 680g. Wszystko u niego dobrze, dziś widzidzialam jego śliczna dłoń na pierwszym planie i moment jak sal kciuk:). Jestem zakochana do szaleństwa w nim. Nastepna wizyta 8.03 w dniu naszego święta:). Pozdrawiam
Pati_89, Helenucha Klucha, Repose, ansad, kasju, Magda34, Paula222, dais, kirys, Misia15, SShape, mmarzenak, Dorjana, beatas, Helen, Agabtm, JajkoNiespodzianka lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków :*
Ja dziś znowu byłam w dwóch galeriach w poszukiwaniu butów ale chyba przez tą ciążę jestem taka niezdecydowana i jak już wybrałam, przymierzyłam i było ok to za chwile się rozmyślałam. I tak wyszłam z pustymi rękami
A lody kręcone tak się do mnie uśmiechały, że ślinka mi leciała a mały tak naciskał na pęcherz, że też musiałam obyć się smakiemDobrze, że w zamrażalce są lody
Zaraz idę jeść
Pazur_ mimo, że też trochę nieufnie ale WitamDorjana lubi tę wiadomość