X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 a skad jestes z tego slaska bo ja z Katowic

iv096iye6kaq8l5v.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tak duzo sie dzieje przez te afere zazwyczaj jest spokojnie i da sie ogarnac w weekendy to juz wgl jest malo postow wiec juz teraz chyba nadazysz za nami :)

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem cały czas na l4 wiec rano jak sie obudze to czytam czasem w nocy jak spac nie moge ale widze ze nie tylko ja mam problem ze snem i glupimi snami

iv096iye6kaq8l5v.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie dziewczyny ale kazda nowa ktora teraz sie pojawi nie wzbudzi mojej zaufania tym bardziej jak nie ma wykresu pamiętnika czy to jej pierwsze wpisy.
    Pazur skoro szybciej sie nie udzielalas to jak bylas na fb? Jest nas tam garstka więc łatwo rozpoznamy czy bylas czy nie.

Może jestem niesprawiedliwa ale juz na pewno nie ufna. I jak slysze że czytałam was od poczatku ale się nie udzielalam to wybacz nie wierze.
    Jesli się mylę to trudno już nas tu jedna w balona robiła.

Kiki97, kamenkaa, AnnieLov, Kawokado lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kasju Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, w sumie nie ma się co dziwić...

Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
    km5sdf9hih21tb5p.png
    oar8csqvf7a9bp1t.png
    2017-7tc💔
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati bedziemy mialy detektywa ^^ Nie jestesmy gorsze niz grudniowki :p
    Pazur wspominala o fb wiec pewnie szybko to potwierdzicie i nie bedziemy sie stresowac ; )

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na fb bo to nie byla od samego poczatku tajna grupa wyslalam zaproszenie a kuleczka mnie akceptowala. Wiem ze teraz kazda nowa bedzie podejrzana zdaje sobie sprawe z tego wczesniej tez bylo spiecie o fb i tez byla jedna nowa dziewczyna ktora sie nagle potem tez przestala udzielac. Nie bede tu i teraz pisac jak sie nazywam na fb bo kazdy to moze przeczytac.

iv096iye6kaq8l5v.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na fb każdy musi podać nazwę z belly, także albo albo.:)

Dorjana lubi tę wiadomość

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam wtedy nie podalam nazwy, moze dlatego kuleczka mnie wyrzucila

iv096iye6kaq8l5v.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana, mam nadzieje, ze z dzidzia będzie wszystko w porządku! Ja tez czuje ruchy w różnych miejscach.. Sa dni, kiedy sa bardziej lub mniej intensywne.. Przez ostatni weekend juz schizowalam, bo dzidzia Malo sie ruszala.. Także spokojnie:)

Czekam juz na lekarza:D

kasju, Joana33 lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po co byl Ci fb skoro nawet nie komentowalas ani nic tylko żeby czytać?
    Jak nicku nie podałaś to się nie dziw ze zostalas skasowana.

jakka, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • ansad Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazur obawiam się, że dziewczyny nie przyjmą Cie na fb i bym się zdziwiła, gdyby przyjęły, bo skąd mogą wiedzieć, że nie jesteś Kourtney, że nagle po aferze zaczęłaś się udzielać i chcesz przyjęcia na fb.

kamenkaa lubi tę wiadomość

Adaś ur. 07.05.2016
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Wam sie roznych rzeczy dowiedzialam o ktorych nie mialam pojecia dodalyscie tez na fb rozne pdf. Dlatego a tez tak naprawde mialam problem bo jak wczesniej chcialam cos napisac to tylko komunikat mi sie wyswietlal o podpis i dopiero dzis sie zorientowalam ze caly czas wpidywalam nick tam gdzie wpisuje sie link do suwaczka.

iv096iye6kaq8l5v.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas daj znac co powie lekarz ^^

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przyjmą to trudno nie teraz to być moze kiedyś wcale sie nie dziwię moze kiedyś zasluze na zaufanie. Bede cierpliwa

iv096iye6kaq8l5v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Wybaczcie dziewczyny ale kazda nowa ktora teraz sie pojawi nie wzbudzi mojej zaufania tym bardziej jak nie ma wykresu pamiętnika czy to jej pierwsze wpisy.
    Pazur skoro szybciej sie nie udzielalas to jak bylas na fb? Jest nas tam garstka więc łatwo rozpoznamy czy bylas czy nie.

Może jestem niesprawiedliwa ale juz na pewno nie ufna. I jak slysze że czytałam was od poczatku ale się nie udzielalam to wybacz nie wierze.
    Jesli się mylę to trudno już nas tu jedna w balona robiła.

Popieram, ja niestety po tej akcji też nie zaufam

• Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ponownie po bardzoooooo dlugiej przerwie. Mimo ze przestałam udzielać się na forum , codziennie Was czytałam. Głupio to zabrzmi ale przestałam, bo w sumie od poczatku troche denerwowalo mnie nie wiem jak to nazwac zainteresowanie wokoł kortney . Nie o to chodzilo ze bylam zazdrosna , bo z tego chyba juz wyrosłam:) ale te idealne zycie , ktore opisywala naprawdę mnie zastanawialo,moze nie uwirzycie ale jak czytalam i pisala ze nazwie jednak dziecko abigail to sama do meza powiedzialam ze niezle imie wymyslila, a po drugie uwazalam ze chyba jednak nie pasuje do tego forum, gdyż praktycznie nic jeszcze nie mam kupione oprocz uzywanego wozka:)Stwierdzilam , ze nie mam czym " zablysnac" wiec wole sobie poczytac :)Byc może teraz atmosfera sie oczysci, chociaz troche nie rozumiem kourtney czy jak jej tam naprawde, bo skoro piszecie ze jest mloda ma chyba 18 lat to chyba musi byc chora i samotna , bo ja w jej wieku to o czyms innnym myslalam , tym bardziej ze to trwalo bardzo dlugo.No ale coz rozni sa ludzie , mam nadzieje ze teraz bede czesciej z Wami pisac, bo czytac i tak bede zawsze znajda sie dobre rady:). Poza tym jestem po polowkowych i poki co wszystko ok wiec bardzo sie ciesze, mam zakaz jedzenia slodyczy chyba ze chce urodzic kloca 4,5 kg :) tak mi lekarz powiedzial , w 22 tyg synek wazyl juz 500 g, Pozdrawam

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze nie bede zalowala ze sie wgl odezwalam.

iv096iye6kaq8l5v.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazur jaki miałaś nick przedtem ???

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam wcale nicku w wczesniej sie wcale nie udzielalam chcialam tylko podac Ci imie i nazwisko czy pamietasz z fb

iv096iye6kaq8l5v.png
‹‹ 910 911 912 913 914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ