Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen ja mimo wszystko chyba zdecyduje sie na laser nienawidze igiel brrrr fuj
Lila mi pomaga kiwi i jablka..
Agabtm boszee ale bym sobie zjadla takie ciastooo na walentynki pieklam wuzetke ale specjalnie zeby jej nie zjesc to biszkopt namoczylam alkoholem :p
Lila dobranoc;)
Paula ja sie juz nie bede dolowac zwaze sie dopiero na wizycie u ginekologa 1 marca mam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:27
Agabtm, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Czy ktos moze w skrocie opisac mi co sie tutaj narobilo?
o co chodzi z kourtney???? Nie mam szans niestety was nadrobic
-
U mnie też na minusie... ale na szczęście bez śniegu.
Co nie zmienia faktu, że głowa ciężka - znowu w nocy po powrocie z toalety zasnąć nie mogłam - też tak Wam się zdarza? Jak sobie radzicie? 4 rano, a ja wyspana, mimo że wczoraj dzień pełen wrażeń i jak się kładłam to byłam nieziemsko zmęczona...
-
Dzień dobry:)
U mnie 1 stopień na plusie..a ja muszę do sklepu wyjść..brrr
A tak ciężko z łóżka się wychodzi, wieczorem nie mogę zasnąć, w nocy się budzę, a nad ranem zasypiam jak kamień
Dobrze że chociaż nie muszę się zrywać o 7mej bo synek ma ferie, więc w pewnym sensie laba jest
udanych wizyt dla wizytujących i miłego dnia
Nasza córeczka -
Witam sie w 25 tygodniu
U mnie też zimno, ale nie ma tragedii, bo -1 jest, ale bez śniegu.
PAZUR mieszkam w Tychach.
LILA ja też walczę z zaparciami, kiwi i jabłka nie pomagają. Ostatnio zaczęłam kupować te pieczywo z Sonko i Wasa z błonnikiem i póki co działa to na mnie, więc może kup i TyMagda34
-
cass wrote:U mnie też na minusie... ale na szczęście bez śniegu.
Co nie zmienia faktu, że głowa ciężka - znowu w nocy po powrocie z toalety zasnąć nie mogłam - też tak Wam się zdarza? Jak sobie radzicie? 4 rano, a ja wyspana, mimo że wczoraj dzień pełen wrażeń i jak się kładłam to byłam nieziemsko zmęczona...
Ja mam tak bardzo często, a biorąc pod uwag że nawet kilka razy wstaję w nocyNie mam sposobu leżę i czekam aż sen przyjdzie. Na początku strasznie się irytowałam tym i to jeszcze pogarszało problem z zaśnięciem, więc teraz już się staram nie denerwować w nocy.
JajkoNiespodzianka, Angela85 lubią tę wiadomość
-
Agabtm mysle nad Mikołowem bo tam lezalam z zagrozeniem i bardzo mi sie tam podobalo mily personel i chodze do lekarza ktory tam pracuje, Raciborska ma dobre opinie a od mojego kuzyna dziewczyna rodzila w Bogucicach i tez byla zadowolona. Magda34 o to tez blisko
dziewczyny tu pokazywaly jakie ladne rzeczy kupowaly w szmateksach za nieduze pieniadze macie tam w tychach jakies godne polecenia?