X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • jane Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass, sprzęcior potrzebny dziecku od narodzin to cycek matki ;)

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze , że mój mąż jest starej daty i nie kręcą go te gry :D Z resztą, on nawet na laptopa nie wchodzi, nic kompletnie. W sumie się cieszę :) Gorzej ze mną, bo lubię pogrzebać w internecie i pewnie grą też bym nie pogardziła :D

Ale dziś mi się dobrze spało...Aż wstać nie mogłam !

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • cass Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jane wrote:
    Cass, sprzęcior potrzebny dziecku od narodzin to cycek matki ;)

No wiesz, co kto lubi.

:)

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech no ja mam w domu typowego gracza i w dodatku kolekcjonera starych konsol :) do tego stopnia, że mam w domu moim zdaniem dwie takie same konsole, a zdaniem męża inne, bo jedna została wydana na rynek japoński, a druga europejski :P Luby ma swoją witrynę, gdzie konsole stoją (i są święte, nawet z kurzu nie mogę ich wytrzeć :P ). Mówie wam cyrk ;) Wolno mi dotykać tylko ps3 (gram czasem w singstara i doprowadzam sąsiadów do szału) i ps4 ;) Ja tez lubię grać, ale nie jestem uzależniona jak on i mam całkowicie inne priorytety. Póki co nie jest źle, choć czasem jak wpadnie w ciąg to mu korki wyłączam :D :D :D zobaczymy co będzie jak urodzi się Kuba ;)
    Ach no i tak! Zakup nr jeden to obecnie WiiU, którego jeszcze nie mamy, bo na tę konsolę (zdaniem męża) są najlepsze gry na początek dla Kuby :D :D Normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać :P
    Ciagle mu tylko powtarzam, żeby się nie zdziwił jak mały będzie wolał kopać piłkę niż siedzieć przed konsolą :P

Patrycjusz, cass lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o!
    Pasek przesunął mi się na 7 miesiąc! A myślałam, że dopiero w niedzielę wkroczę w trzeci trymestr... dobrze, że kupiłam dziś korytko do farby, czas malowac łóżeczko ;)

evus, Repose lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :). Dziewczyny jak przezylyscie badanie na krzywą cukrową? Ja się bardzo obawiam czy dam rade. Niestety codziennie rano witam sie z porcelaną i to sie pewnie nie zmieni. Najgorsze jest to ze jak nić nie zjem to wymiotuje zolcia. Boje sie ze nie dam rady tych w 2 godzin w poczekalni :(

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki! !wczorajszy dzień masakra bo głowa cmila az mnie sen zmorzyl ehh a później to już czasu nie było! !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Repose Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado ja tez chce 7 miesiac : ççç

Aneczka ja dzisiaj bylam i mi sie nie podobalo .

aneczka2015 lubi tę wiadomość

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose dzielna babka ;)
    Aneczka uuuuuu mega z tymi wymiotami współczuję ciesze się, że mnie to ominęło. Biedna

Repose, aneczka2015 lubią tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • SShape Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    o!
    Pasek przesunął mi się na 7 miesiąc! A myślałam, że dopiero w niedzielę wkroczę w trzeci trymestr... dobrze, że kupiłam dziś korytko do farby, czas malowac łóżeczko ;)

Mnie belly pokazał dzisiaj 7 miesiąc a trymestr ciągle drugi. Trochę chyba wcześnie pokazuje jako 7 miesiąc? Wydawało mi się, że od 28 tyg.
    Swoją drogą jak to zleciało, choć wiem, że ostatnie 3 są najdłuższe;)

Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wstyd sie przyznac bo stara juz jestem a boje sie igiel i po pierwszym kluciu sie poplakalam ;p Tesciowa ze mna byla i dobrze bo myslalam ze zemdleje. buu ja juz chce rodzic to przestana mnie kluc w koncu nie wiem co bym zrobila gdyby u mnie cukrzyca wyszla po tym badaniu i gdybym musiala cukier sprawdzac klujac sie w palec nawet nie chce o tym myslec brr..

Agabtm a co u ciebie dzis ciekawego ? Na kiedy masz kolejna wizyte u gin?

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pazur_ Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki ;-) ja juz tez po badaniach dzis mialam robiona krzywa cukrowa i powiem Wam ze wcale tak zle nie bylo. Tez mamy w domu konsole ps3 ale prawie nikt nie gra ani ja ani maz;-)

Repose, evus lubią tę wiadomość

iv096iye6kaq8l5v.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    ech no ja mam w domu typowego gracza i w dodatku kolekcjonera starych konsol :) do tego stopnia, że mam w domu moim zdaniem dwie takie same konsole, a zdaniem męża inne, bo jedna została wydana na rynek japoński, a druga europejski :P Luby ma swoją witrynę, gdzie konsole stoją (i są święte, nawet z kurzu nie mogę ich wytrzeć :P ). Mówie wam cyrk ;) Wolno mi dotykać tylko ps3 (gram czasem w singstara i doprowadzam sąsiadów do szału) i ps4 ;) Ja tez lubię grać, ale nie jestem uzależniona jak on i mam całkowicie inne priorytety. Póki co nie jest źle, choć czasem jak wpadnie w ciąg to mu korki wyłączam :D :D :D zobaczymy co będzie jak urodzi się Kuba ;)
    Ach no i tak! Zakup nr jeden to obecnie WiiU, którego jeszcze nie mamy, bo na tę konsolę (zdaniem męża) są najlepsze gry na początek dla Kuby :D :D Normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać :P
    Ciagle mu tylko powtarzam, żeby się nie zdziwił jak mały będzie wolał kopać piłkę niż siedzieć przed konsolą :P
    To nawet mezowi nie bede mowic ze ktoras sie na to zgodzila, bo to mojego marzenie. Poki co ma dwa graty Amige600+, ktora przerobil na mocniejsza i laptopa z lat 80 (nie wiem czy mozna to serio nazwac kompueterem przenosnym). Chcial wiecej, ale mu zabronilam i powiedzialam, ze jak bedziemy miec duzy dom to sobie moze myslec, poki co ja z gratami nie wytrzymam.
    Repose to dobrze, ze nie bedziesz miala cesarki bo wtedy kroplowki podlaczaja i znieczulenie tez igla i mi jeszcze jakies testy robili zanim podali znieczulenie, tez strzykawka.

Repose lubi tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Repose Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dais wiem bo przy poprzedniej cesarce tak mialam ale wtedy bylam tak przerazona rzucawka ze nawet nie poczulam :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose ja się dzisiaj bycze dosłownie nic mi się nie chce leń mnie ogarnął ;); hihihi oglądam serial singielka na tvnplayer ;) ha ha ha uroki wolnego kolo 15 rusze się do zrobienia Obiadku jakiś smutny ten dzisiejszy dzień u mnie ;) jutro postaram się o lepszy....
    Może mąż poprawi samopoczucie jak z pracy wróci ;);)

Repose lubi tę wiadomość

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kolejna wizyta dopiero 21 marca jedynie jutro te Crp musze zrobić ;)

Repose lubi tę wiadomość

• Repose Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 1 marca wizytuje ^^ mam nadzieje ze szybko zleci i ze przejdzie mi ten okres zniechecenia i ogolnej niemocy :p
    Ja to tylko na internecie ogladam bo tv mam po francusku rozumiec rozumiem ale lepiej po polsku mi sie oglada..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 14:18

Agabtm lubi tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka2015 - ja picie glukozy przeżyłam gorzej niż przed ciążą, to fakt, nie jest przyjemnie. Pierwszy raz jak piłam to miałam taki kufel plastikowy, bez cytryny i wypiłam go duszkiem i było lepiej niż w ciąży - a teraz pojemność była mniejsza, bo tylko kubeczek od wody i z cytryną. Zastanawiam się czy to nie przez to, że Pani zabroniła mi wypić duszkiem tylko kazała pić "małymi łyczkami, żebym jej tam nie zwymiotowała". Wydaje mi się, że to mnie zgubiło, bo po kilku "małych łyczkach" już miałam dość i mnie cofało. Następnym razem chyba wypiłabym duszkiem :D Ale to okropne samopoczucie po pół godziny przechodzi, więc rób wszystko, żeby nie zwymiotować, nie myśl o tym co właśnie wypiłaś, przyda się też świeże powietrze, bardzo pomaga :)

aneczka2015, Repose lubią tę wiadomość

• JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jem właśnie rogalika z nadzieniem z nutelli, trzymajcie kciuki, żeby nie był to mój ostatni w ciąży - o 16:30 wizytuję i mam wyniki krzywej. BOJĘ SIĘ :(

Agabtm, evus, kuleczka777, beatas, Repose lubią tę wiadomość

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się boję ze będę mega głodna bo jak rano wstaje to jestem głodna jak wilk a jak pójdę na glukozę to bez śniadania potem to czekanie ciekawe czy wytrzymam

‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ