Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wizytuje 1 marca, ale tylko u poloznej. USG na pewno nie bedzie, ale moze posluchamy serduszka malucha, nie wiem. Na USG zapisalam sie w kwietniu w pierwszym tygodniu bo przyjezdzamy do Polski na tydzien.
Repose klub myszki miki juz przerabialismy, potem byl Blaze (taka bajka o monster truckach), jeszcze Dora swiat poznaje. Tylko do zadnej z wymienionych nie palal az taka miloscia jak do Psiego patrolu. Nawet sobie zazyczyl zabawki bohaterow i sie nimi czasem bawi.
Repose lubi tę wiadomość
-
Kaja mam nadzieje, ze jajko odpoczywa po wizycie i wszystko jest ok
mnie coś kaszel męczy od 3 dni hmmyy nie wiem czy nie przejdę się do rodzinnego jutro bo mąż mówi, że mam kaszel choćbym paczkę fajek wypaliła a zaraz weekend i potem szukać lekarza Hmmyyyy zobaczymy jak w nocy będę spać
Syn Filip 28 czerwiec -
Poszłam dziś do innego laboratorium żeby zrobić prywatnie badanie glukozy na czczo i wyszloooooooo 80.
A wczoraj było 96 na czczo przed testem na obciążenie glukoza. Także trochę się uspokoiłam przed jutrzejsza wizyta u ginekologaspokojnej nocy życzymy
Repose, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Kaja mam nadzieje, ze jajko odpoczywa po wizycie i wszystko jest ok
mnie coś kaszel męczy od 3 dni hmmyy nie wiem czy nie przejdę się do rodzinnego jutro bo mąż mówi, że mam kaszel choćbym paczkę fajek wypaliła a zaraz weekend i potem szukać lekarza Hmmyyyy zobaczymy jak w nocy będę spać
Co do kaszlu to mnie trzymało 3tyg prawie i dwóch pediatrow sory olalo mnie Penalen syrop i domowe sposoby -
Heloo
Zważyłam się dzisiaj rano i mam pół kilo na minusie...zastanawiam się co jest grane, brzusio wydaje mi się coraz większy a tu taka niespodzianka, już myślałam że z wagą coś nie tak ale nie jest zepsuta...nie wiem co mam myśleć
Nasza córeczka -
Ja juz po Crp.
Kaja niestety jak Crp będzie wysokie to będzie to oznaczało ze to nie jest zwykły kaszelek. Prenalen pije od 3 dni plus codziennie pije herbatę z miodem Cytryna i sokiem z malin. chce aby mnie osluchala czy coś na oskrzela nie idzie bo taka pogoda ludzie chorzy wiec chce mieć pewność na weekendSyn Filip 28 czerwiec -
nick nieaktualnyWitajcie
My już po glukozie nawet mi to smakowałonic strasznego
Wynik na czczo 78 a po 2h 100
Więc daleko mi do cukrzycy ciazowej
Wizyta 3.03 ktoś też ma w ten dzień ?Agabtm, smerfetkaa, Repose, jane, Magda34, madziak2202, evus, kamenkaa, Paula222 lubią tę wiadomość