Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
do tyłka sudocrem my mielismy do tyłka. Ale stosowaliśmy tylko jak był zaczerwieniony i wystarczył na baaaaaaaaardzo długo. Jeszcze go gdzieś znalazłam przy przeprowadzce i jakaś 1/4 została a kupiony 4 lata temu
wywaliłam oczywiście, ale na bardzo długo wystarczył.
-
Myślę o jednej pisze do drugiej beatas, Repose sorki
Na zwolnieniu super mąż zadowolony 3 dzień z rzędu w domu wysoki połysk czysto ze miło patrzećale tajemnica jest taka, że byłam na 2 h w pracy dzisiaj posprzątać swój bałagan
beatas, Mili_Vanilli lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Byłam u diabetologa. Mimo dobrego wyniku hemoglobiny glikowanej nie odpuści mi dalszych badań przez ten niski cukier po 2 h po obciążeniu glukozą.
Znów musze iść badać glukozę w odstępie 2 h ale bez obciążenia a z normalnym posiłkiem+ insulinę. Kolejne dwa wkłucia i kolejna kontrola za tydzień. Mam już powoli dość lekarzy:( -
SShape wrote:Byłam u diabetologa. Mimo dobrego wyniku hemoglobiny glikowanej nie odpuści mi dalszych badań przez ten niski cukier po 2 h po obciążeniu glukozą.
Znów musze iść badać glukozę w odstępie 2 h ale bez obciążenia a z normalnym posiłkiem+ insulinę. Kolejne dwa wkłucia i kolejna kontrola za tydzień. Mam już powoli dość lekarzy:( -
Evus szkoda ze masz na nia uczulenie bo mi bardzo pomaga od zawsze mialam problem z sucha skora..
Agabtm nie szkodzi najwazniejsze ze o mnie myslisz :pJuz zrobilam zapiekanke mi bardzo smakuje jeszcze czekam az maz wroci i sprobuje
Shape nie martw sie bedzie dobrze ;*
My juz po cwiczeniach Helen mam nadzieje ze te od ciebie zadzialaja bo bola mnie cale posladki i uda :pevus lubi tę wiadomość
-
Madziak smakowite. Ja mezowi kazalam sie zatrzymac jak wracalismy z pracy w cukierni i wlasnie sie przeslodzilam
SShape nie martw sie, dobrze ze lekarz dba o Ciebie i dziecko. Cukrzyca w ciazy nieleczona moglaby stworzyc zagrozenie, wiec widac chce ja wyeliminowac na 100%. Lepiej w ta strone niz jak by Cie olal.
Linomag ma dwie masci, jedna (chyba zielona) dla dzieci, druga (chyba czerwona) dla doroslych. U nas sprawdzalo sie lepiej niz sudocream zanim odkrylismy, ze odpazenia byly spowodowane alergia na mleko.
Sudocream starcza na dlugo i ma dosyc dluga date waznosci. My kupowalismy te mniejsze opakowanie i nie udalo nam sie jeszcze zuzyc. -
Hej
widze ze duzo dzisiaj o pysznym jedzedzeniu, no ja przygotowalam tylko zupke pomidorowa , bo mialam szkole rodzenia i nie mialam czasu by pichcic. A co do szkoly rodzenia to bylo nas w sumie 13 plus trzech panow, taka w sumie lekcja organizacyjna, dostalismy plan na marzec i oczywiscie mozemy sobie wybierac zajecia w ktorych chcemy uczestniczyc. Osobiscie najbardziej interesuja mnie zajcia z jogi , pielegnacja dziecka po porodzie , ale jest jeszcze inne tematy m.in spotkania z ginekologiem, psychologiem i diabetykiem . na pewno cos wybiore , pewnie szybciej vzas zleci do porodu:)
dais, Helen, evus lubią tę wiadomość
-
mmarzenak ja akurat planuje tą serię zakupić dla małej,
z babydream jest tez nowa seria jak dla mnie troszke o lepszym składzie rózowa
i biała.
Rossmann, Babydream Extrasensitive, Öl-Bad (Płyn do kąpieli z olejkiem migdałowym do skóry wrażliwej)
sroka pisze o nim w tym linku
http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html
mam zakupione 2kremy z tej serii.
wszystkie kosmetyki sa w dosc przystepnych cenach
Hania zazdroszcze ci tej szkoły rodzeniaja się nie moge za to wziasc
mmarzenak, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Staram się Was śledzić i podczytywać codziennie ale w moim przypadku jest to niemożliwe żeby być na bieżąco
Chciałam Wam tylko się pochwalić, że dziś potwierdziła się płeć na 100%. Będzie chłopak- Aleksander. Waży 515 g
Wszystkie pomiary w normie, rozwija się prawidłowo. Ja czuję się świetnie, a za jakieś 2-3 tygodnie idę pić glukozę. Pozdrowienia dla wszystkich czerwcówek!
beatas, Helen, dais, Agabtm, Helenucha Klucha, evus, Angela85, smerfetkaa, kirys, kasiek87, fairy_tale, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór wszystkim
Byłam dziś na wizycie, wszystko z dzidzią jest w porządku, płeć się potwierdziłaMój dziś pierwszy raz widział córę na żywo i bardzo mu się to podobało
dostałam też skierowanie na glukozę, idę za jakieś dwa tygodnie, przed kolejną wizytą. Jedynie żałuję, że nie spytałam o wagę, a lekarka zapomniała mi powiedzieć
Agabtm, niedługo dołączę do ciebie za zwolnieniu, jeszcze tylko 3 tygodnie...
SShape wierzę, że masz dosyć lekarzy, ja tak samo, ale czego się nie zrobi dla swojego maleństwa.
Karola moja niunia w podobnym wieku jak Twoja, więc chyba podobnie ważą.
Dziewczyny Wy ciągle o jedzeniu, a mi znowu masakrycznie waga skoczyłaNie obżeram się, nie jem dużo słodyczy, a waga gna jak oszalała.
Chcę się jeszcze pochwalić, że zamówiliśmy wózekbędzie w marcu i już nie mogę się doczekać.
Helen, Helenucha Klucha, evus, Agabtm, fairy_tale, beatas, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Oooj tak Sroka dobrze pisze
ciesze się ze na nią kiedyś natrafiłam. Przynajmniej wiem co dobre a co nie
Linomag zielony juz zakupilam i dodatkowo jakiś krem z pantenolem w razie jakby coś więcej na pupci wyskoczyło. A jak się nie przyda to mama będzie się smarować
Karola1988 Gratulacje synka!!
Jane Gratulacje córci!! A jaki wózek wybraliście?Helen lubi tę wiadomość
Pati -
Wybraliśmy ten, który wcześniej upatrzyliśmy: baby design dotty. Musieliśmy zamówić, bo tego samego dnia ktoś sprzątnął nam sprzed nosa jedyny egzemplarz, a dystrybutor nie ma obecnie tych wózków na stanie. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował dla naszej dziewuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:25
Helenucha Klucha, Helen, dais, evus, kasiek87, beatas, Magda34, Moni15382, Kaja, kamenkaa lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Helenucha dobrze ze piszesz, bo na kilku ciuszkach po Olafie mam wlasnie zolte plamy w okolicach pieluszki i za skarby nie chca sie sprac. Bylam pewna ze to po kupkach jakis a nie linomagu, ale w tym okresie go uzywalam, wiec cos w tym moze byc.
Powodzenia w lowach lidlowychHelenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Agabtm mezowi tez smakowala ^^
Wgl moj maz mnie rozwalil... Chcialam no wiecie sie troszke powiedzmy ze poprzytulac ,a on do mnie z tekstem ze teraz nie moze bo gra na xboxie ale mozemy sie umowic na jutro na 22:30 bo bedzie mu sie nowa gra w tym czasie instalowac o.o jeblam. nie po to ja slub bralam :p zemsta bedzie okrutna ^^dais, Lila2703, mmarzenak, Hania222, Moni15382, madziak2202, Andzia SM lubią tę wiadomość