Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jane wrote:Wybraliśmy ten, który wcześniej upatrzyliśmy: baby design dotty. Musieliśmy zamówić, bo tego samego dnia ktoś sprzątnął nam sprzed nosa jedyny egzemplarz, a dystrybutor nie ma obecnie tych wózków na stanie. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował dla naszej dziewuszki
Jane fajny ten wózek i fajny kolor ja myslałam o Camarelo Ale ten teraz mi się też spodobał..
Ma_rka Jak Tam u Ciebie byłaś na badaniu kontrolnym ?
U mnie duzo lepiej po badaniuPozdrawiam
Repose ojej umowić kurde co on Ci godziny wyznacza-współczucia kochana ale trzymaj sie tam dzielnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:15
Repose, jane lubią tę wiadomość
-
Dais wezme go glodem tydzien na suchym prowiancie i inaczej bedzie spiewal :p
Xbox to jego uzaleznienie po prostu ale to moja wina bo ja mu go kupilam kiedys mial playstation i nie gral tyle co na tym gownie.kamenkaa, Lila2703, Patrycjusz, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
Dzieki Kamenka dam rade jakos :p
Paula nawet nie zdazylam sie obrazic w takim bylam szoku a poza tym moj powolny ciazowy mozg jeszcze musial sobie przetlumaczyc z francuskiego na polski to w tym czasie gnojek juz uruchamial xboxa :pkamenkaa, Paula222, jane lubią tę wiadomość
-
My też dzisiaj wizytowaliśmy, ale w sumie wiem tylko, że wyniki krwi i moczu w porządku, szyjka też ok, niestety nie pomierzył małej pan doktor i nie wiem ile waży
za to dostałam to słynne skierowanie na glukozę
ale dopiero za 3 tygodnie robię
mam taki niecny plan, żeby teraz ostrą dietę bez cukrową wprowadzić żeby trochę lepsze wyniki wyszły, boję się tej cukrzycy ciążowej :< ustaliliśmy, że w marcu kupimy łóżeczko, muszę też spisać sobie jakie ciuszki już mam, bo trochę chaotycznie jak na razie kupowałam
chcę wprowadzić jakiś porządek i zobaczyć czego brakuje. Cały czas zastanawiam się nad kosmetykami dla niuni, wezmę wszystko z jednej firmy, z jednej serii, tylko z jakiej?
beatas, evus, Repose, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Ja dziś pracuję w domku i umówiłam się z kierownikiem, że do czasu pójścia na zwolnienie niektóre dni będę pracować w domu a trochę pojeżdżę do biura (mam daleko, prawie 50km).
Eh, u mnie też kiepsko z przytulankaminie dość, że mało się widujemy, bo Mój pracuje w delegacji, to ciągle coś z ciążą było. A teraz, jak byśmy mogli, to on się boi, żeby mi i dzidzi coś się nie stało i jakoś mało chętny się zrobił...Mam nadzieję, że to przejdzie...
Kamenkaa wózek w rzeczywistości jest jeszcze fajniejszy niż na zdjęciuNaoglądałam się ich dużo, ale ten był dla mnie najzgrabniejszy, bo jestem niewysoka. Poza tym ma fajnie zabudowaną spacerówkę, co było dla mnie ważne, bo dzidziuś przesiądzie się do niej pewnie w zimie. Oby się dobrze sprawował (i wózek i dzidziuś
).
Dostałam wielką pakę ciuszków, ale jeszcze nie zdążyłam przeprowadzić inwentaryzacji. Z tego co jednak widzę, to już niewiele będę miała do kupienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:23
kamenkaa lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Repose wrote:Dais wezme go glodem tydzien na suchym prowiancie i inaczej bedzie spiewal :p
Xbox to jego uzaleznienie po prostu ale to moja wina bo ja mu go kupilam kiedys mial playstation i nie gral tyle co na tym gownie.
Padłam, ja z 2 miesiące temu we ramach niespodziewanej premii w pracy postanowiłam zrobić mężowi niespodziankę i kupiłam xboxa...radość go rozpierała, sama lubię sobie pograć więc pewnie będę korzystać jak już będę na L4...ale zaznaczyłam jednocześnie, że jak xbox będzie ważniejszy niż ja czy nasza Matylda to ręce z d...powyrywam i nie będzie mógł trzymać pada. Zrozumiałcass lubi tę wiadomość
-
Hej kochane milego dnia ja jade robic krew, mocz itp kazali byc naczczo wiec nie jestem pewna czy nie bd miala tej krzywej cukrowej.. oby nie :p
Mylola gratuluje udanej wizyty
Paula nawet sobie nie wyobraza jakie ma szczescie gnojek :p
Lila pewnie tez xbox one ? Przy jednym fretka poprzegryzala kable to kupilismy drugiego bo nie zauwazylismy ze to te kable i teraz mamy dwa dzialajace xboxy tylko do jednego trzeba kabel dokupic :pmylola lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Hej kochane milego dnia ja jade robic krew, mocz itp kazali byc naczczo wiec nie jestem pewna czy nie bd miala tej krzywej cukrowej.. oby nie :p
Mylola gratuluje udanej wizyty
Paula nawet sobie nie wyobraza jakie ma szczescie gnojek :p
Lila pewnie tez xbox one ? Przy jednym fretka poprzegryzala kable to kupilismy drugiego bo nie zauwazylismy ze to te kable i teraz mamy dwa dzialajace xboxy tylko do jednego trzeba kabel dokupic :p
A nie xbox360...wyszłam z założenie z co za dużo to niezdrowo
Heheh mój mąż to informatyk, więc zawsze zaczynamy od sprawdzenia kabli a jak coś nie działa -
Hejo
mój mąż też coś przebakiwal kiedyś o Xboxsie ale on nawet nie miałby czasu grać wiec sam Doszedł do wniosku, że może kiedyś jak młody będzie umiał juz grać
wiec Uffff ominął mnie ten problem.
U nas dzisiaj zimno miałam iść na Crp ale Zaspalam i pójdę jutro hihihi tak mi się dobrze spałoSyn Filip 28 czerwiec -
mylola wrote:My też dzisiaj wizytowaliśmy, ale w sumie wiem tylko, że wyniki krwi i moczu w porządku, szyjka też ok, niestety nie pomierzył małej pan doktor i nie wiem ile waży
za to dostałam to słynne skierowanie na glukozę
ale dopiero za 3 tygodnie robię
mam taki niecny plan, żeby teraz ostrą dietę bez cukrową wprowadzić żeby trochę lepsze wyniki wyszły, boję się tej cukrzycy ciążowej :< ustaliliśmy, że w marcu kupimy łóżeczko, muszę też spisać sobie jakie ciuszki już mam, bo trochę chaotycznie jak na razie kupowałam
chcę wprowadzić jakiś porządek i zobaczyć czego brakuje. Cały czas zastanawiam się nad kosmetykami dla niuni, wezmę wszystko z jednej firmy, z jednej serii, tylko z jakiej?
Nie wiem czy ostra dieta przed badaniem to dobry pomysł. Czytałam, że właśnie powinno się jeść normalnie, żeby wynik był miarodajny. Jak zaczniesz teraz dietę, to nie dowiesz się prawdy;) no chyba, że zamierzasz do końca taką dietę trzymać jak wynik będzie dobry:)
-
dais wrote:U nas maz nie chce konsoli, uwaza ze komp wystarcza. Co jakis czas przebakuje tylko Wii dla Olafa albo konsole z grami dzieciecymi, ale jeszcze mnie nie przekonal
Za oknem mocne slonce, ale -5 na termometrze.
Oho, u mnie też komp wystarcza. Xboxa mieliśmy, nagraliśmy się jak szaleni, potem sprzedaliśmy. Teraz mój mąż od czasu do czasu pogra, ale bez żadnych przegięć. I już się śmieje, że na pewno naszemu dziecku będzie jakiś sprzęcior potrzebny OD NARODZIN.
Więc wiesz Dais, Wii dla Olafka jest na pewno niezbędne -
Olaf ma wiecej sprzetow niz ja juz
Ma swoj tablet, ktorego my nie uzywamy, telewizor czesciej okupuje niz my, z laptopa tez jednego korzysta prawie na wylacznosc. Mysle, ze jak dla takiego malca to i tak za duzo
Moze bym byla latwiejsza do przekonania gdybym sama lubila grac, ale mnie to nie kreci. Mam mate do dance dance revolution i taki rodzaj grania mnie bawi, ale siedzenie przed ekranem i zabijanie potworow czy podbijanie krajow juz nie
Najdluzej w jakas gre gralam tydzien i byly to simsy
Zdecydowanie nie jestem typem gracza.
Jak Olaf podrosnie i bedzie umial obslugiwac pad to moze mu kipimy jakas konsole bardziej sportowa typu wii, czy move -
dzień dobry:)
a u mnie żadnych gier czy xboxa nie ma, męża na szczęście nigdy to nie pociągało, jest za to fanem motoryzacji w teorii i praktyce:) razem z synkiem oglądają tvn turbo, nawet mnie zarazili:))
ale synek zagaduje już o tablecika do grania, ale na razie się nie zgadzam myślę że jest jeszcze trochę za mały, a po drugie widzę że go to ogromnie wciąga i wpływa ogromnie na jego zachowanie, zamiast takich gier stawiamy na chińczyka, uno, gry planszowe, bierki, teraz już monopol dla dzieci, zabawy jest tyle że nawet nie wiem kiedy godziny mijają) i rodzinka bawi się razem i młody wtedy jest najszczęśliwszy:)
a moja niunia szaleje od wczoraj, myślałam że brzez brzuch wyskoczy, jestem trochę zszokowana bo w pierwszej ciaży chyba aż taką aktywność małego miałam później...i nie mogę się doczekać wizyty, mam za tydzień, przemagluje lekarza bo coś małomówny się zrobił i tylko ogólnie mówi i bez zdjęcia nie wychodzę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:43
Patrycjusz lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Sshape przyznam bez bicia,że ja taką dietę powinnam stosować już teraz, bo przed ciążą miałam kiepskie wyniki insuliny, na szczęście cukier był w porządku. Na trzy miesiące przed ciąża przeszłam na dietę z niskim indeksem glikemicznym, schudłam 10kg i poprawiłam wyniki. Potem przyszedł pierwszy trymestr, mdłości, złe samopoczucie i się złamałam, a zdrową dietę szlag trafił. Mam nadzieję że to badanie krzywej zmobilizuje mnie do powrotu na właściwe tory ^^
SShape lubi tę wiadomość