🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliora tak mamy srebro, ależ radość, duma wielka wspaniały chłopak!!! Kocham skoki 🩷
Nika super gratulacje dobrych badań!
Paula tam się nic nie zgadza no jak takie coś można komuś wydać… może mogą to jednak poprawić?
Ja też gdzieś widziałam o tej lanolinie, ale chyba będę się trzymać tych dawnych rad, moim przyjaciółkom się sprawdziło. Zobaczę czy na szkole rodzenia coś powiedzą w tej sprawie
Nika34 lubi tę wiadomość
06.25 💔
18.10.25 ⏸️🌈
29.10 1mm zarodka i pęcherzyk ciążowy 🥰
6.11 0,6cm z 🩷
13.11 (7+3) 1,11cm 🩷 FHR 159
19.11 (8+2) 1,76 cm 🩷 FHR 168
1.12 (10+0) 3,36 cm 🩷 FHR 164 ruszający się płodzik
8.12 NIFTY niskie ryzyka DZIEWCZYNKA 🩷
18.12 (12+3) prenatalne USG idealne CRL 6,39 cm 🩷 FHR 158
29.12 (14+0) CRL 7,94 cm 🩷 FHR 163
12.01 (16+0) 144g 🩷
30.01 (18+4) 266g 🩷

-
No powiem Wam że we troje szukaliśmy na tym ekranie jak on to zrobił 🤣
A co mi tam jak mu tak wygodnie to niech tak leży 😀
A glukozę jaką polecacie? Gdzieś mi mignęło że cytrynowa lub malinowa jest ok.
Przyszła mi ta paczka z nexta i powiem Wam że super te ubranka jakościowo. Rozmiar jak porównuję ze smykiem to o rozmiar większe ale nie wszystko. Tzn np. pajac ze stopkami z nexta 56 ze smyka 62 od ramienia do kroku są tej samej długości ale nogawka wtedy jest krótsza w next. Czyli jakby jest o rozmiar większy ale nie dostosowali nogawek (nie wiem na ile jasno to tłumaczę 😅)
W zasadzie zakładając że kupujemy na lato body lub rampersy to trzeba przyjąć że są o rozmiar większe niż standard bo tu nas długość nogawek nie blokuje
Kaśq00 lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam tylko raz krzywą i ta cytrynowa na prawdę była spoko. Nie wiem jak teraz w ciąży ją przyjmę 🫣 ale u nas w labie akurat tylko takie mają. No i Pani ostatnio mówiła, że taka zwykła to smakuje jak cukier puder rozpuszczony w wodzie.
Widziałam też, że dziewczyny wspominały tu o malinowej. Też musi być fajna. Ale z taką się nie spotkałam -
Dziewczyny super informacje z wizyt ❤️ i maluchy już całkiem spore, zaraz będzie pierwsze 0.5kg 🥹 a potem poleci i zaraz wszystkie będą po 1kg.
Paula brzmi jakby Ci zamienili wyniki z kimś, masakra :o
Nora, super że wszystko się okazało w porządku ❤️
Nika34 lubi tę wiadomość
-