X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026
Odpowiedz

🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026

Oceń ten wątek:
  • Owieczkaaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na fb jest nas częściej, w zasadzie z rana najwięcej się dzieje. Wygodne, na fb ogólnie nie wchodziłam w ogóle, głównie korzystam z messengera, ale teraz dla grupki wejdę z rana i później może jeszcze w ciągu dnia, a nadrabiam do kawki przy śniadaniu 🤣

Odnośnie hybryd to na szkole rodzenia mówili nam, że możemy mieć. Warto ściągnąć pierścionki, ja już zdjęłam je kilka tygodni temu, woda strasznie zatrzymuje mi się w organizmie i w ciągu jednego dnia potrafię miec wahanie 1.5/2kg. Łańcuszki można zostawić, je w razie czego łatwiej zdjąć.

Co do warkoczyków super rozwiązanie, ale mam podobnie. Teraz muszę myć głowę codziennie 🤡 więc bym się chyba zadrapała xd

Btw przez zmianę czasu czuję się jak na kacu 🫠

racuszek lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️30 🙋‍♂️30

1cs - 09.24 biochem?
    5cs - 12.24 ⏸️, 💔 6 tydzień
    💗 27.10 8+4 1.98cm
    💗 10.11 10+4 3.42cm
    🩵 13.11 NIFTy Pro, 18.11 - zdrowy chłopczyk
    🩵 24.11 12+4 I prenatalne 6.59 cm
    🩵 15.12 15+4 140g
    🩵 15.01 20+0 połówkowe 340g
    🩵 20.02 25+1 806g
    🩵 13.03 28+1 1204g
    🩵 30.03 30+4 III prenatalne ⌛️
    preg.png
‹‹ 744 745 746 747 748
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ