Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli chodzi o rozmiar i ubranka na lato to mi ciężko strzelić jaki rozmiar będzie nosił. W tym tygodniu schodzimy z 68. Ale zawsze bodziaki z krótkim rękawem przyrządza się. Jak nie same to pod bluzeczki. Nawet na lato warto mieć jakąś bluzę czy dresik na chłodniejsze dni.
-
Wysyłam zajawkę mojej amatorskiej sesji póki co bez obróbki i kadrowania. 😅
Może kogoś zainspiruje. 🙈 Mam zamiar zrobić z tych zdjęć kartki na święta dla rodziny ale co z tego wyjdzie to się okaże. 😜
Tutaj dopiero widać jakie dziudzia ma rolady zamiast nóżek. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 22:09
NatkaZ, Sumireguska, Bajka111, Mama po przejściach, Santi_14, Cyprysek89, Karolina90 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Moja starsza jest majowa, jest z tych drobniejszych, a na kolejne lato miała rozmiar 80. Ula nosi teraz 74, są idealne, pewnie za miesiąc przejdziemy na 80, a na lato to już na pewno 86.
I ja bym dla roczniaka nie chciała droższych rzeczy. Bo to już male brudasy są. Jedzą i się uswiniaja. A potem tych plam nie da się sprać. Mi jest szkoda tych droższych ubierać, bo pojawi się ochota na loda i już ciężka plama. Bo kakaowe się wzeraja. Albo po prostu moja córa taki brudas🤣🤣 -
Noelle super zdjęcia. Ja muszę coś wykombinować żeby wszystkie trzy moje strucle sfotografować bo chcemy rodzicom i teściowej sprezentować kalendarze z trójcą 😁 O ile młody będzie w miarę współpracował, pierworodną uproszę (zołza nie lubi zdjęć - po mamusi tak ma 🙈🤪) o tyle z babsztylkiem nr 2 może być problem. Ona jak się choroba uprze to nie ma mocny (tatusiowy charakterek 🤪 no dobra, po mamusi też 🙈🙆♀️)
Mała syrenka nie tylko Twoja. U nas wiadomo było kiedy dziewczyny wcinały lody bo nic nie uchowało się czystego 🙈 Ani one, ani wózek. Z Tosią to w sumie nawet raz pies oberwał 😲🥴😅Noelle lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Mi tez podobają się ubranka z newbie, ale faktycznie więcej jest dla dziewczynek 😔 a dzisiaj mają promocje na cała kolekcje dziecięcą 3 za 2
Ja tez robiłam małemu świąteczne zdjęcia dzisiaj 😅 będę robić z nich magnesy na lodówkę - taki prezent dla najbliższych od synka. I robię tez kalendarz dziadkom, dziergam go już któryś dzień z kolei i nie mogę dokończyć bo ciagle coś 🙈 -
Cześć dziewczyny. Trzymajcie jutro za mnie kciuki, jutro o 7 muszę się stawić w szpitalu. Będę miała robiony zabieg. Byłam u ginekologa i "to coś wystające z pochwy" okazało się polipem. Ginekolog była lekko zdziwiona,gdyż pierwszy raz widziałam polipa na zewnątrz ( zawsze są w środku, na macicy lub szyjce macicy). Zrobił mi się on w miejscu szycia. Babeczka zadzwoniła do szpitala i wymusiła szybki termin, udało się na jutro. Raczej dostanę znieczulenie miejscowe i powinno pójść szybko. Stresuje się, mój mały zostanie z tatą i będzie musiał dostać mm, gdyż nie udało mi się ściągnąć pokarmu. Nigdy Go nie zostawiałam na tak długo. Liczę, że popołudniu już mnie wypuszczą🙏
-
Unify trzymam kciuki 🤞🤞🤞❤️ Będzie dobrze. Jeżeli to przy znieczuleniu miejscowym to powinni po paru godzinach wypuścić bez problemuNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Unify trzymam kciuki! I za małego też. Jak dlugo cie nie bedzie? Jejku jakbym ja musiała na dłuzej wyjsc to ja nie wiem jak mały by zjadł
Noelle no nie moge sie napatrzeć jaka rozkosznaNoelle lubi tę wiadomość
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Unify a wiesz, że dzisiaj myślałam co u Ciebie, zastanawiałam się czy dałaś znać a ja poprostu nie wyłapałam czy się nie odezwałaś...
Trzymam kciuki, dacie radę!
Noelle świetnie wyszły te zdjęcia. Zwróciłam większą uwagę na uśmiech Klary niż na roladki 😄
Mojej naprawdę ciężko zrobić ładne zdjęcie gdzie byłaby usmiechnieta 🙈 albo ze mnie taki słaby fotograf. Zresztą raczej u nas takie prezenty chyba nie zrobiłyby większego wrażenia, więc się nie będę wysilać. Może jakby była pierwszym bobasem w rodzinie to byłoby inne podejście, no ale cóż...Noelle lubi tę wiadomość
-
Noelle😍 urocza jest Klara!
Unify, kciuki!
U nas z ubran, to kroluje teraz Next, dla dziewczynek przy Mii mi sie tam niewiele podobalo, ale chlopiecych mi sie o wiele wiecej podoba
No i wlasnie Kappahl, ale wlasnie dla dziewczynek w wiekszosci ci mi sie podoba tam
Noelle lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny, mam hit. Chyba Mikołaj przyniósł mi jednak prezent.
Wczoraj myślę, wkręcę starego,że w ciąży jestem. Kupiłam owulaki i ciążowy w rossku. Przełożyłam pasek testowy z owulaka do ciążowego, nasikalam i oczywiście wyszedł cień. Na owulaku zawsze wyjdzie. Stary załamany, ale jakieś plany zaczął snuć.
Dzisiaj jak poszedł do pracy, zrobiłam drugiego owulaka,żeby mu później wkręcić,że drugi też pozytywny. Zrobiłam dla picu ten z ciążowego paska. I też jest kreska!
One tak mają fabrycznie, nie? Że sobie kreskę robią?
Nie wiem czy mam iść na krew, czy po kolejne testy.