Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama pp to na moją też działają komplementy i przeglądanie się w lusterku 😂 Aż mi trochę żal, że u nas jeszcze nie ma tej tradycji, dziś nas odwiedziło tylko dwóch chłopaków a byliśmy przygotowani ze słodyczami. Laura zadowolona, że mogła im powrzucać cukierki (bo sama jeszcze nie wie że to jest do jedzenia 😆).
No właśnie mama pp i teraz pozwolisz Lisie zjeść te słodycze?🤡 -
Ann właśnie siedzimy z mężem i je zajadamy 🙈🤪 Wiem jesteśmy straszni, ale wymieniłam w jej torebce na takie które dopuszczam, które już je, jakieś suszone owoce czy biszkopty, jutro będzie mogła sobie zjeść. A i zostawiłam jej jajko niespodziankę, które dostała, to będzie ten grzeszek, niech zaszaleje 😅 chyba że zafascynuje się zabawką to z czekoladą mama pomoże 🙃
Wiadomo, że w tym roku to napewno nie chodziło o żadne słodycze tylko żeby miała frajdę 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 22:58
-
Chciałabym zobaczyć tą dynie 😁
Wczoraj jechałam po męża. Ciemna noc, boczna droga, szerokość na jeden nasz samochód. Wyjeżdżam zza zakrętu a tam ktoś w tym szczerym polu postawił sobie dwa patyki na których umieścił prześcieradła 🙈 myślałam ze zejdę 😅 -
Chaos wrote:Syrenka, to trzymac kciuki?😁😁😁
Jak już człowiek wie co to dziecko i z czym to się wiąże, to mimo,że się chce, można mieć obawy..
Mama po, super. My w tym roku tylko dawałyśmy cukierki, ale może w przyszłym roku dziewczyny się wybiora;) -
Trochę nie wiem co robić. Ula kaszle. Szczególnie jak śpi albo się budzi. Ale bardzo mocno. Nie ma innych objawów. Marudzi, bo źle spala, bo kaszel ja wybudzał.
Ja byłam ostatnio na opiece, nie chce iść na kolejną, zwłaszcza,jeśli miałabym być w ciąży, a nie wiem,czy mnie ze zloba nie pogonią. Chyba spróbuję. Powiem im,że ma poinfekcyjny, bo w sumie taki jest i może trwać kilka tygodni nawet, a tyle nie będę jej w domu trzymac. -
Syrenka to pora się zdecydować, bo potem już nie będzie odwrotu 🤪
Wczoraj specjalnie byłam z Lisą u lekarza by usłyszeć, że zdrowa, a w nocy też zaczęła kaszleć 🤦♀️ Mam nadzieję, że to tylko takie epizody i jutro faktycznie idziemy do żłobka.
Zoe jak pisałaś, co ile dni chodzicie do pediatry?😅
Zdrówka dla Uli. -
U nas dzis oficjalny koniec kaszlu. Ile trwal? 3 tyg 😂😂
Szczepienie w czwartek wiec teraz sroda czwartek nie pojdzie no a w piatek nie wiem czy bedzie sens. Nas tez z tego zlobka pogonią zaraz 😂😂 ale ja sie nie obraże 😅21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Ignacy jutro idzie do żłobka, po 2 tyg przerwy. Myślę, że będzie znowu trochę płaczu
Wczoraj objezdzilismy groby. Wieczorem już mi tak brzuch dał w kość, wszystko mnie ciągnęło, więc chyba zaczyna się 😅👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Syrenka omg, ja cie podziwiam z tym trzecim. Dawaj znać jaka decyzja haha
Tutaj to chyba trzeba na spontana bo jakby to wszystko brać na rozum i logike to by sie nikt nie decydował na kolejne 😂😂21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Karolina my dzis pojechalismy do Łodzi na działke i ja juz czuje że sie skończyłam. Brzuch ściskał, plecy bolały. No juz nie daje rady powoli z tym wszystkim. Czasami brak mi sił soe podnieść z podłogi 🤦🏼♀️21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
U mnie ciąża to dokładna analiza 😂
Wczoraj pracowałam. Małym opiekowały się moja ciotka, dziadek, babcia i prababcia. Każdy chwali, że to złote dziecko. Dla niego najważniejsze żeby jedzenie było. Babcia dała mu przed drzemką chrupki, winogron który zjadał dwoma rękoma, jabłko i zdziwiona była ze nie chciał zjeść kanapki 😂 a dzisiaj składa się z pierniczków, tak dla odmiany 🙃 -
Zoe czy Wy z mężem jesteście też tacy spokojni? No naprawdę ciężko jest mi uwierzyć patrząc co moja wyprawia, że inne dzieci potrafią inaczej🙈 Zawsze sobie tłumaczę, że to naprawno taki wiek, ale przecież dzieci z forum to jest ten sam wiek 🙈😅 Lisie było dzisiaj ciężko na cmentarzu pół godziny w spokoju wytrzymać.
-
My bylismy na cmentarzu 10 min 😆
Zoe łomatko to nie bede pisac jak wygladał dzien na działce przy dziadkach i pradziadkach. Skladal sie główniez czekolady, chrupków wafelków itp. i mama zdziwiona ze on nie je obiadu. Dzisiaj juz tak ją zjechałam ze pomimo miliarda prosb widzac ze dziecko glodne a ja mu szykuje obiad, dala mu chrupki21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10