Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Lilak a jak Ty się czujesz?
Wychodzi na to, że stres zrobił swoje.
Wysokie stanowisko i troje dzieci przestaje u mnie niestety iść w parze.
-
Zoe dzięki za przypomnienie o tym kalkulatorze, tym bardziej że po drugiej stronie już też jest dziurka, czyli znowu idą dwa równocześnie 🙈 Faktycznie powinna dostawać ciut więcej, tylko że podałam tak na oko,bo nie mam takiej dokładniej miarki. Wy macie, czym podajecie?
Weszłam dzisiaj z Lisą do Deichmanna, pomacałam te crocsy (były tylko pełne) i faktycznie giętkie. Z Elefanten były też takie i dużo sztywniejsze.
Kupiliście już buty wiosenne dla dzieciaków? Jakieś polecajki? Mi napewno znowu zajmnie to dużo czasu 😅🙈 Tym bardziej jak widzę te kosmiczne ceny, to chcę wybrać dobrze. -
Mama pp my kupimy na pewno adidaski Nike Revolution 6. W tamtym sezonie extra nam się sprawdziły.
I jeszcze widziałam, że super wyginają się trampki Vans. Tylko jeszcze chce się wybrać do sklepu i obejrzeć je dokaldnie na żywo, bo mam kilka modeli upatrzonych
Pewnie niedługo na insta fizjomommy pojawi się przegląd wiosennych butów z sieciowek to wrzucę screeny dla dziewczynek jakbyś potrzebowałaMama po przejściach lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Moje dziecko układa dziś ze mną maskotki w pokoju. Nagle bierze małpke i mówi: "Siedź tu draniu" 🤣
Nie wiem skąd mu się wzięło to "draniu"Mama po przejściach lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Nawet wiem ze nie dam rady pracować z dwójka w domu. Oli będzie już na tyle duży ze nie będzie potrzebował drzemki w dzień. A małe może pośpi. Ale Oli będzie łaził i nic nie zrobię przy nim.
Przychodni nie chce zmieniać bo ma dobrą pediatrę. Lubię ją. Druga bliższa przychodnia to oddział tej samej do której teraz chodzę. Ta sama infolinia. Do tej mam 10 min na piechotę. Mogę podjechać przystanek tramwajem jak bardzo pada. Do tamtej muszę tłuc się autobusem plus piechota. Ewentualnie auto. Z tym, że mąż często bierze auto a poza tym tą krową ciężko mi parkować.
Syropy podaje strzykawka z miarką. W ibum forte jest strzykawka w opakowaniu.
Butów wiosenne tylko raz na szybko rzuciłam okiem. Oprócz tych sandałek nic nie widziałam.
-
Mam dla niego prywatną opiekę. Mężowi podoba się podejście jednej pediatry wiec jak są miejsca to go tam wysyłam z nim.
Wcześniej płaciłam jakoś niedużo za naszą trójkę a teraz wydaje chyba z 220 zł miesięcznie. Wolę mieć w razie potrzeby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2023, 21:15
-
Wróciłam od szwagierki. Uważam, że pomysł z zatyczkami do uszu wcale nie był taki głupi 😂
Ma takie problemy z chłopakami, że nawet wstyd mi tutaj powtarzać. Powiem tylko, że bezstresowe wychowanie już minęło bezpowrotnie 🙃 Termin porodu ma za półtora tyg. Będzie armagedon. -
Batylda ja tak samo 😅 serio już się codziennie modlę, żeby to było już...
Dziś to miałam taki apetyt jak głupia i wmawiam sobie, że to pewnie przez to,żeby mieć siłę na poród 🤣👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Mnie wczoraj trochę przeczyscilo i myślę sobie alleluja, zaczyna się, zaraz pójdzie z górki, czop, skurcze i porodówka bez stresu że zrobię kupę na partych. No ale nic z tego nie wyszło, dzisiaj znowu hello zaparcia my old friend, całe popołudnie latałam na szmacie, zagryzłam ananasem i dalej cisza, a tylko się umęczyłam. Jutro powiem staremu żeby mi masaż krocza zrobił, bo na żadne seksy to ja już nie mam nastroju. Jeszcze tydzień wytrzymam, piątek 3 marca bardzo ładna data, Sumi jak Ci się udało wynegocjować z młodym że wyszedł w umówionym terminie?
-
Zoe jakbyś zgadła 😅 na siłę i mamy szczoteczkę z lampką 🤣
Teraz próbowałam odrysować stopę co też nie było łatwe 🙈
Dzięki za polecenie Nike, może też je kupię, bo widziałam że można trafić na fajne promocje, ale to jak już będzie naprawdę cieplej i sucho. Na już też musiałby coś mieć, bo jak temperatura dochodzi do 10 stopni w dzień to ciężko by ganiała w butach z kożuszkiem.
-
Mi się wydaje, że też widziałam dziś przebijająca się 5 na górze. Akurat ziewał rano 😅👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Ula właśnie dala sobie zrobić dokładny przegląd. U góry chyba coś wychodzi, na dole nic nie widać.
Muszę nas umówić do dentysty, skoro tak współpracuje, to w końcu będzie normalny przegląd. Boję się, bo każdy dentysta straszy,ze jak KP w nocy to żeby się psują.