Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoe, a myślałam ze po mega ciezkim dniu popcorn w reke i pikantne wydarzenia na forum🤣
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Mama po przejściach wrote:Organizują w Waszach żłobkach dzień matki/ojca? My będziemy mieć dzień rodziców 😊
A tak to mamy zawsze organizowany familienfest w przedszkolu, w zeszlym roku mieli tez vater-kind tag i tatusiowie z dzieciakami i paniami spotykali sie na plazy u nas nad jeziorem, zeby budowac zamek z piasku... Mamy tez jesienia apfelfest, Oktoberfest, wiosna/lato maja minisport Abzeichen na stadionie i popoludnie sportu w przedszkolu i tam maja 10 stacji i przy kazdej wykonuja zadanie i dostaja dyplom... Ogolnie sporo roznych tego typu maja...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja jako świeżo upieczona mama chłopca uważam że łatwiej z dziewczynką. Nina też jeszcze nigdy nie była u fryzjera, ale daje się czesać, ma swoje pudełko z gumkami i spinkami i co rano wybiera która chce, potem ja je wszystkie wysypuje, a w czasie kiedy ona je ogląda i wkłada z powrotem ja ja czeszę i wiążę kitka. Byliśmy ostatnio w galerii kupić Filipowi jakieś nowe ubranka, bo rośnie szybko, a na teraz wypada etap kiedy Nina nosiła albo body albo sukienki. No i ja w tych sklepach jak dziecko we mgle, w ogóle się nie znam na modzie chłopięcej, biorę i odkładam, mówię w końcu do starego żeby on wybierał. Dla Niny zero problemu, wręcz w drugą stronę, bo podobało mi się za dużo rzeczy 😂
Nie wiem ile razy wstawałam dziś w nocy, w dzień w ogóle go bąki nie gniotą, a w nocy jest masakra.
Dzięki za info odnośnie tej krwi w kupie. A przypomnicie czy ktoś od nas miał alergie na bmk?
Syrenka, czekamy na potwierdzenie! To byłby szósty chłopak pod rząd u nas 🙈
-
Pojechali 😅
Ze strat to tylko jeden kubek. Na szczęście mąż przewidział i dał kubki nie od kompletu 🙃 No i napoili moje dziecko colą
Jak wyszli to nastała taka cisza że szok. Krzyk, głowa pęka. Musiałam siąść bliżej nich bo nie słyszałam co mówią. Na szczęście nie poprosili mnie na chrzestna a mój mąż tak prognozował.
Idę się wyciszyć
-
Mamusie dziewczynek możecie polecić jakieś buciki w stylu balerinek? Takie z niższej półki cenowej. Nie wiem czy ma sens kupować jak później zaraz sandałki, ale te w których biega na codzień średnio się prezentują na jakieś wyjścia 🙈
W ogóle przyszło zamówienie z h&m. Leggingsy jak nie leggingsy, a ludzie pisali w komentarzach że na szczupłe dzieci. Czapeczki oczywiście za duże. Znowu muszę poświęcić czas i szukać dalej. Jakie macie doświadczenia z Leggingsami z h&m? Większość tych co teraz ma na 92 są przykrótkie. Zamówiłam w pieciopaku 98 to sporo za długie🤦♀️ Chodzą Wasze dzieci już w takich cieniutkich spdniach/leggingsach? U nas jutro ma być 20 stopni,jeden dzień, a cały następny tydzień znowu zimno i deszcz. Jeszcze chwilę i znowu lekko ocieplane zamówię 😅🙈 -
Ja lubię legginsy z hm za jakość 😁 ogólnie my jesteśmy na etapie, że 92 są za długie jeszcze 😁 na Oli leżą super no ale ona ma i dupke i udka i łydeczki🤭 ale ogólnie nie przyjmuje się tym jak są za długie, po prostu się marszczą nad kostkę. My teraz więcej w leggach niż w dresikach 🙂
-
Ja lubię legginsy z hm za jakość 😁 ogólnie my jesteśmy na etapie, że 92 są za długie jeszcze 😁 na Oli leżą super no ale ona ma i dupke i udka i łydeczki🤭 ale ogólnie nie przyjmuje się tym jak są za długie, po prostu się marszczą nad kostkę. My teraz więcej w leggach niż w dresikach 🙂