Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Bu wrote:Jeśli masz się stresować cały weekend to lepiej podjedź jutro do lekarza, natomiast to faktycznie tylko kilka dni. Postaraj się odpędzić te paskudne myśli... A jak plamienia, ustało?
Od dwóch dni nie było a teraz pracowałam i pojawiła się krew. Teraz już całkiem jestem przestraszona... ☹️ -
Moni** wrote:Od dwóch dni nie było a teraz pracowałam i pojawiła się krew. Teraz już całkiem jestem przestraszona... ☹️
-
Moni** wrote:Od dwóch dni nie było a teraz pracowałam i pojawiła się krew. Teraz już całkiem jestem przestraszona... ☹️
Jeśli tak to Ty leć jutro jak możesz ,
A nie pamiętam z wpisów wcześniejszych masz krwiaczka jakiegoś czy nie ?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Jeśli tak to Ty leć jutro jak możesz ,
A nie pamiętam z wpisów wcześniejszych masz krwiaczka jakiegoś czy nie ?
Właśnie nie ma już wolnych miejsc do mojego lekarza na jutro.
Nie mam właśnie żadnego krwiaka. I lekarz mówił że nie muszę leżeć ani nic. Bo nie ma tam nic takiego. Staram się i tak już teraz odpoczywać w miarę możliwości. Więc pozostaje chyba czekać do 2go. -
Moni** wrote:Właśnie nie ma już wolnych miejsc do mojego lekarza na jutro.
Nie mam właśnie żadnego krwiaka. I lekarz mówił że nie muszę leżeć ani nic. Bo nie ma tam nic takiego. Staram się i tak już teraz odpoczywać w miarę możliwości. Więc pozostaje chyba czekać do 2go.
Odpoczywaj dużo ,nie zaszkodzi 🥰
Czyli może to będzie taka natura Twoja , często się to zdarza podobno .
Naszczescie to już za chwilkę 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
mmarzenak wrote:Ja jutro również ide na wizytę do lekarza. Plamie. Mam nadzieję że wszystko ok.
Czekamy na dobre wieści jutro .
A bierzesz jakieś leki ? Progesteron ?mmarzenak lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Hej u mnie też pojawiły się delikatne jasnobrązowe plamienia. Włączyłam dupka 2x1, bo lekarz dał mi receptę właśnie gdyby coś się pojawiło. Jeszcze ponad tydzień do wizyty 😭
-
aannkka wrote:Hej u mnie też pojawiły się delikatne jasnobrązowe plamienia. Włączyłam dupka 2x1, bo lekarz dał mi receptę właśnie gdyby coś się pojawiło. Jeszcze ponad tydzień do wizyty 😭
Plamienia nie są raczej groźne. Odpocznij i staraj się nie stresować. Będzie dobrze ❤️Syn 2018
-
Mango44 wrote:Plamienia nie są raczej groźne. Odpocznij i staraj się nie stresować. Będzie dobrze ❤️
Mango44 lubi tę wiadomość
-
Czekam właśnie na betę nr 2... Potem jadę na zakupy zaszaleć... Może humor się poprawi...
Moni**, Mango44, Madlene28, Dorrotaaa, aannkka, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Czekam właśnie na betę nr 2... Potem jadę na zakupy zaszaleć... Może humor się poprawi...
-
Wczoraj panikowałam bo było krwawienie a dziś że nie ma nic, ani krwawienia albo objawów. Niedogodzisz...
Jak dziewczyny po wizytach? -
Hej dziewczyny co tu tak drętwo się zrobiło? Odzywajcie się i opowiadajcie co tam u Was. Ja dzisiaj cierpię na ból żołądka i chyba źle spałam, bo rwie mnie od klatki piersiowej przez bark aż po szyję. Mały śpi różnie. Dzisiaj znowu się wybudzał. Córka bywa małą terrorystką i czasem mam ochotę palnąć sobie w łeb .
Objawów aktualnie chyba żadnych nie mam, albo nie mam czasu ich zauważyć. 🙈
Co do plamień- miałam na początku ciąży z córką. Krwawienia warto zdiagnozować, ale bywa, że kobiety delikatnie krwawią przez całą ciążę. Znam osobiście taki przypadek.
Nie stresujcie się, bo niczego nie zmienimy 😉 Wiem, że gdyby była taka możliwość to pewnie każda z nas biegałaby na usg przynajmniej co drugi dzień 😂 -
Witajcie w ten piękny dzień , bynajmniej u Nas bardziej wiosennie niz jesiennie 🙂
Szkoda ,że ta pogoda nie wpływa na moje samopoczucie 🤣🤣
Ciągle popijam herbatę z imbirem ,a w hardkorowych sytuacjach wywar z imbiru 🙊🙊
Mąż mnie zgonil z łóżka i pojechaliśmy do marketu i o boziu ... Myślałam ,że zacznę tam wymiotować ,później mdleć ... Nie mam siły na nic ,ciągle jestem zmęczona , najlepiej to jakbym z łóżka nie musiała wstawać ,też tak macie ?? Podejrzewam,że gdyby nie synek to bym nie wstawała 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔