Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta 27862... USG w przyszłym tyg...
Czyli urosła o 5000 w ciągu 48h... Tylko co z tym zarodkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2021, 16:28
Moni**, aannkka, mmarzenak lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Beta 27862... USG w przyszłym tyg...
Czyli urosła o 5000 w ciągu 48h... Tylko co z tym zarodkiem? -
Czyli urosła o 5000 w ciągu 48h... Tylko co z tym zarodkiem?
Trzymam kciukimoże ciąża naprawdę sporo młodsza. U mnie ta niby o 10 dni młodsza niż z OM.
-
Domi93 wrote:Witajcie w ten piękny dzień , bynajmniej u Nas bardziej wiosennie niz jesiennie 🙂
Szkoda ,że ta pogoda nie wpływa na moje samopoczucie 🤣🤣
Ciągle popijam herbatę z imbirem ,a w hardkorowych sytuacjach wywar z imbiru 🙊🙊
Mąż mnie zgonil z łóżka i pojechaliśmy do marketu i o boziu ... Myślałam ,że zacznę tam wymiotować ,później mdleć ... Nie mam siły na nic ,ciągle jestem zmęczona , najlepiej to jakbym z łóżka nie musiała wstawać ,też tak macie ?? Podejrzewam,że gdyby nie synek to bym nie wstawała 🤣🤣
Domi takie odpały to miałam w pierwszej ciąży. Poszłam do pizzerii ze znajomymi, a tam mi przeszkadzał dosłownie każdy zapach jedzenia i kilka razy musialam wychodzić żeby nie zemdleć 😂 za to w ciąży z synkiem chyba takiego szału nie było, bo nie kojarzę żadnych rewelacji -
Madlene28 wrote:Domi takie odpały to miałam w pierwszej ciąży. Poszłam do pizzerii ze znajomymi, a tam mi przeszkadzał dosłownie każdy zapach jedzenia i kilka razy musialam wychodzić żeby nie zemdleć 😂 za to w ciąży z synkiem chyba takiego szału nie było, bo nie kojarzę żadnych rewelacji
Oj coraz bardziej jestem pewna,że to dziewczynka 😃😃
Z synem też takich sensacji nie miałam 😂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Czyli urosła o 5000 w ciągu 48h... Tylko co z tym zarodkiem?
Urosła czyli jest dobrze 🙂
Napewno będzie na następnej wizycie
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Witajcie w ten piękny dzień , bynajmniej u Nas bardziej wiosennie niz jesiennie 🙂
Szkoda ,że ta pogoda nie wpływa na moje samopoczucie 🤣🤣
Ciągle popijam herbatę z imbirem ,a w hardkorowych sytuacjach wywar z imbiru 🙊🙊
Mąż mnie zgonil z łóżka i pojechaliśmy do marketu i o boziu ... Myślałam ,że zacznę tam wymiotować ,później mdleć ... Nie mam siły na nic ,ciągle jestem zmęczona , najlepiej to jakbym z łóżka nie musiała wstawać ,też tak macie ?? Podejrzewam,że gdyby nie synek to bym nie wstawała 🤣🤣 -
mmarzenak wrote:Ja przez całą poprzednią ciążę wymiotowalam... to był dopiero hardcore! U mnie jeszcze objawów brak, ale to 5tydz2dn.
O niee ja bym chyba tego nie przeżyła 🙊🙊mmarzenak lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Dziewczyny, tak patrzyłam na to zdj z USG i kształt pęcherzyka ciążowego nie daje mi spokoju, nie jest okragly, tylko ma bardzo dziwny kształt, naczytałam się w internecie że to nic dobrego nie wrózy, i nie wiem jak wytrzymam ponad 3 tyg do wizyty 😔
-
Amara wrote:Dziewczyny, tak patrzyłam na to zdj z USG i kształt pęcherzyka ciążowego nie daje mi spokoju, nie jest okragly, tylko ma bardzo dziwny kształt, naczytałam się w internecie że to nic dobrego nie wrózy, i nie wiem jak wytrzymam ponad 3 tyg do wizyty 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2021, 08:44
-
Nati94 wrote:Hej, tu Kagu, niestety u mnie to już koniec, czekam do 3.11 na ostateczne potwierdzenie i dalsze decyzje. Nie współczucie mi proszę, tylko potrzymajcie kciuki, by wszystko jak najszybciej się skończyło i mój maluch do nas wrócił.
A Wy urodźcie zdrowo w czerwcu, mam nadzieję, że za jakiś czas przyjdę tu do Was z informacją, że jestem ponownie w ciąży
Jej jak nie lubię takich wiadomości czytać ...
Wiem kochana z autopsji ,że w tym momencie współczucie to ostatnie co potrzebujesz .
Czekamy aż wrócisz. To tylko kwestia czasu ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2021, 11:47
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Kagu, dużo siły i do zobaczenia 😘
-
Kagu, jesteś bardzo silna, liczę, że za jakiś czas tu wpadniesz z dobrymi wieściami! Trzymaj się 😙24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…