Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Wpadnę tu, inaczej być nie może, tylko przejdę przez tę burzę, mam męża, 2 dzieci, oni dają mi siłę i nie pozwalają spadać..my kobiety mamy siłę, nic nas nie zabije(chociaż jakaś część mnie odeszła)
Dużo dużo zdrowia i ufajcie swojej intuicji, będę Was podczytywać i kibicować 🍀Moni**, Madlene28 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak u was z sexem jestescie aktywne?1Ivf ,2 komorki ,transfer w 3 dniu 2 zarodkow nieudany
2Ivf przerwane 2 komorki.
3 Ivf 8 komorek z czego 4 dobre,4 sie zaplodnily .
Mamy 2 blastki 4 AB 3 BA
Swiezy transfer 4 AB
5dpt 15
7dpt 54
9dpt 179
12dpt 693
usg 6t3d 5mm dzidzi
usg 16t3d 10 cm 179g dziewczynka:) -
zetakasiaa wrote:dziewczyny a jak u was z sexem jestescie aktywne?Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
zetakasiaa wrote:dziewczyny a jak u was z sexem jestescie aktywne?
Żeby aktywne to ciężko to nazwać , ale raz na jakiś czas najdzie ochota .
Miło wszystko duuużo rzadziej niż przed ciążą 🙂
A podobno sex jest wrecz wskazany
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Nati94 wrote:Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Wpadnę tu, inaczej być nie może, tylko przejdę przez tę burzę, mam męża, 2 dzieci, oni dają mi siłę i nie pozwalają spadać..my kobiety mamy siłę, nic nas nie zabije(chociaż jakaś część mnie odeszła)
Dużo dużo zdrowia i ufajcie swojej intuicji, będę Was podczytywać i kibicować 🍀 -
Dziewczyny chyba i mnie dopadł głód wilczy ...co się nie odwrócę to zaraz głodna jestem🙊🙊
Mam nadzieję,że na słodycze nie weźmie mnie tak jak z synkiem , narazie oczywiście ochota jest ale taka ,że zjeść nie muszę 🤣🤣
Oj muszę się pilnować bo zamiast brzuszka ciążowego go pojawi się najpierw spożywczy 😂😂😂😂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A napiszcie jeszcze...
Czy kłuje Was na razy brzucho na dole ?
Albo jak wstaniecie za szybko zdazy się,że zakluje ?
Mi się zdarza zerwać szybciej ... jeszcze zapominam,że w ciąży jestem czasami 🙊🙊🙊🙊 i oj wtedy potrafi zakluc porządnie ,aż za brzuch się łapie
Kurcze tyle czasu minęło ,że ja to już pozapominalam jak powinno być ,co się może zdarzyć , a nie chce lekarza bombardować codzie wiadomościami bo mnie w kosmos pośle 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2021, 21:40
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
zetakasiaa wrote:dziewczyny a jak u was z sexem jestescie aktywne?
U mnie ochota jest, zgoda lekarza jest, ale niestety męczą mnie infekcje intymne, także na razie mamy bana do czasu wyleczeniaNa razie od pozytywnego testu współżyliśmy raz, także szału nie ma niestety ;p
-
Nati94 wrote:Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Wpadnę tu, inaczej być nie może, tylko przejdę przez tę burzę, mam męża, 2 dzieci, oni dają mi siłę i nie pozwalają spadać..my kobiety mamy siłę, nic nas nie zabije(chociaż jakaś część mnie odeszła)
Dużo dużo zdrowia i ufajcie swojej intuicji, będę Was podczytywać i kibicować 🍀
Kagu, od wczoraj myślałam co napisać. Żadne słowa nie pomogą w tej sytuacji. Sama poroniłam na późniejszym etapie i wiem, że nie jest łatwo. Rzeczywiście modliłam się wtedy, żeby wszystko szybko się oczyściło i żeby się jak najszybciej skończyło.. Tego też Ci życzę, żebyś jak najszybciej zapomniała o tym i wróciła tu do nas niedługo w szczęśliwej ciąży. Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz.
Żal mi też z innego powodu. Nie ukrywam, że się już z Tobą zżyłam na tym forum i będzie mi Ciebie brakowało na tym wątku. Mam nadzieję, że będziesz tu do nas zaglądała
Co do pytania o seks- ja mam chcicę większą niż kiedykolwiek, ale możliwości ograniczone, bo już się przekonałam, że wszystko odczuwam dużo mocniej 🙈 i nie zawsze jest to komfortowe.Nati94 lubi tę wiadomość
-
Domi93 wrote:Dziewczyny chyba i mnie dopadł głód wilczy ...co się nie odwrócę to zaraz głodna jestem🙊🙊
Mam nadzieję,że na słodycze nie weźmie mnie tak jak z synkiem , narazie oczywiście ochota jest ale taka ,że zjeść nie muszę 🤣🤣
Oj muszę się pilnować bo zamiast brzuszka ciążowego go pojawi się najpierw spożywczy 😂😂😂😂
Nic mi nie mów 🤭 Wczoraj pożarłam w momencie tabliczkę Goplany 😂 a potem było mi niedobrze 🙈🙈🙈🙈 -
Raz śni mi się wizyta u gina "wszystko ok" a za chwilę sen się odwraca i jestem na oddziale w oczekiwaniu na skrobankę...
Wizyta u gina ostateczna we wtorek o 15.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Dziś miałam sen, że poroniłam.. a jak się obudziłam to bez obolałych piersi...
Boję się, że to sen proroczy 😭 a wizytę dopiero mam za 3 tyg 😖Starania o 🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Kurde, pojawiło się plamienie i nitki krwi... Zaczyna się? Chce już po prostu wiedzieć w którą stronę to idzie.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Jezu ja też mam takie głupie myśli. Jeszcze od dwóch dni przestały mnie boleć piersi a wiecie co to może oznaczać
staram sie myśleć pozytywnie, ale wiecie jak to jest.
Co do ciągnięcia macicy to od dwóch dni tak mam, że jak szybko wstanę to o Cię Panie 😆 -
Anakin wrote:Kurde, pojawiło się plamienie i nitki krwi... Zaczyna się? Chce już po prostu wiedzieć w którą stronę to idzie.
kciuki zaciśnięte!
-
Niech już nikt nie odchodzi z tego forum 😖😭Starania o 🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Mi też przeszły objawy... Więc nie wiem co myśleć. Boję się strasznie. Wizyta we wtorek o 17.