Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimama wrote:Dziękuję. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Najważniejsze to leż ,wstawaj tylko jak już musisz ( chociaż wiem ,że przy takim maluszku to ciężka sprawa )
Koleżanka też miała krwiaka , urodziła śliczna córeczkę 🙂
Alimama lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
czesc
u mnie juz po usg.
5mm dzidzi wszystko ok.
serce 120
uff na chwilke ulzylo.
Ona_89', Madlene28, Domi93, Moni**, TuRuda, Bu, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
1Ivf ,2 komorki ,transfer w 3 dniu 2 zarodkow nieudany
2Ivf przerwane 2 komorki.
3 Ivf 8 komorek z czego 4 dobre,4 sie zaplodnily .
Mamy 2 blastki 4 AB 3 BA
Swiezy transfer 4 AB
5dpt 15
7dpt 54
9dpt 179
12dpt 693
usg 6t3d 5mm dzidzi
usg 16t3d 10 cm 179g dziewczynka:) -
Ona_89' wrote:Dziewczyny czy Wy też codziennie zakładacie wkładkę? U mnie codziennie dużo żółtej wydzieliny. U Was tak samo?
Szczerze mówiąc nie stosuję wkładek. Uważam, że pogarszają one problem zamiast pomagać. Wolę przebrać bieliznę jeśli zachodzi taka potrzeba, niż męczyć się z infekcjamiu mnie wydzielina jeśli już jest to biała jak mleko 🙈
Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Dziewczyny czy Wy też codziennie zakładacie wkładkę? U mnie codziennie dużo żółtej wydzieliny. U Was tak samo?
Mam tak samo 🤔
Miałam już pisać do lekarza,ale zero zapachu więc stwierdziłam,że tak ma być i czekam do wizyty...
Oczywiście również bez wkładek się nie obejdzie u mnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 22:15
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny z doświadczenia wiem, że wkładki tylko potęgują problem i tej wydzieliny jest więcej i mogą się pojawiać infekcje, także kiedy tylko możecie to noście tylko bawełniane majtki, albo w ogóle bez majtek. Po paru dniach zauważycie że wydzieliny jest mniej i pewnie zmieni kolor na prawidłowy.
-
Dziś wizyta a ja jestem po lekturze wątku o pustym jaju na ovufriend. Zaczynam się bać... Szpitala, pigułek, skurczy, krwotoku ;(Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Też miałam tą wydzielinę właśnie żółtą, panikowałam na początku ale z czasem przeszła. W sumie też myśle, że ona się zwiększa od globulek, bo najwiecej jest jej z rana. Jak dziewczyny pisały, lepiej częściej zmienić bieliznę, ciało powinno oddychać. Mi już pomału przechodzą mdłości, natomiast brzuch zaczyna rosnąć jak głupi na potęgę. Śmiejemy się z mężem, że może lekarz nie zauwazył drugiego. Żołądek mi się podniósł jakoś do góry, wyglądam jak w 5 miesiącu. To moje trzecie dziecko więc może dlatego?
-
Anakin wrote:Dziś wizyta a ja jestem po lekturze wątku o pustym jaju na ovufriend. Zaczynam się bać... Szpitala, pigułek, skurczy, krwotoku ;(
Anakin o której wizyta? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🍀 -
Powodzenia na wizytach i dajcie znać zaraz.
-
Trzymam kciuki za wizyty!
Ja też mam właśnie dużo takiej żółtawej wydzieliny . Myślałam, że to jakaś infekcja ale nie ma to zapachu , ani nie odczuwam pieczenia czy swędzenia. Czytałam , że na początku może właśnie taka wydzielina się pojawiać.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
aannkka wrote:Moni a Ty o której wizytujesz?
-
U mnie cały czas jest plamienie, ale koloru ciemno brązowego. Krwi odpukac ani razu nie było. Wizyta w poniedziałek więc muszę cierpliwie czekac. Nie mam za bardzo jak iść wcześniej bo do czwartku starszak ma kwarantannę 😬
Co ma być to będzie, nie jestem w stanie nic więcej zrobić. Dupka biorę więc zostało tylko wierzyć, że te plamienia będą tak jak w poprzedniej ciąży niegroźneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 10:23