Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimama wrote:A z czego wynikały u Ciebie aannkka te plamienia w poprzedniej ciąży?
-
Paulinye wrote:Po spadku bety z prawie 20 000 do 12 000, dzisiaj po tygodniu beta 98 000. To chyba ok ? Podobno przy takich wartościach nie rośnie już podwójnie.
-
Gosik34 wrote:Ja też dziś wizyta na 11.10 z pracy na godzinkę się urwe. Zobaczymy co powie.
Jak po wizycie? -
Czekam u gina. Na dodatek właśnie wyczytałam opinie,że kobieta do której idę to rzeźniczka. Ale wzięłam,bo termin mi pasował. Za pół h będzie po wyroku.Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Po. Pecherzyk urósł. W środku pusto. Jutro szpital.
Przykro mi... -
Jesteś pewna? Może kobieta ma słaby sprzęt i nie mogła nic znaleźć? Ja bym to jeszcze skonsultowała z kimś innym..Oriaana lubi tę wiadomość
-
W szpitalu jeszcze ze 2 razy zbadają, nie ma obaw. Pęcherzyk 24mm. Duży.
Aktualnie chce już to mieć za sobą. I boje się bólu.Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:W szpitalu jeszcze ze 2 razy zbadają, nie ma obaw. Pęcherzyk 24mm. Duży.
Aktualnie chce już to mieć za sobą. I boje się bólu.
A sprzęt miała dobry ?
Jeszcze jutro może się wszystko zmienić , dużo słyszałam właśnie takich historii...a w szpitalu nagle słychać ,że bije serce . I tego Ci życzę z całego serca .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
-
Anakin wrote:W szpitalu jeszcze ze 2 razy zbadają, nie ma obaw. Pęcherzyk 24mm. Duży.
Aktualnie chce już to mieć za sobą. I boje się bólu.
27.07 bylam w szpitalu po potwierdzeniu ze ciąża sie nie rozwija,nie zgodziłam sie na zabieg oczyściłam się w domu 28.08 była ostatnia miesiaczka
Przed tobą trudny czas,życzę Ci poprostu dużo siły -
Anakin, bardzo mi przykro. Dużo siły w tym trudnym czasie, żebyś szybko miała to za sobą!24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Ja też słyszałam jak znajoma pojechała do szpitala bo puste jajo a tam na badaniu było serduszko.
Ale jeśli go nie będzie to normalne że chcesz to mieć już za sobą. Obys wróciła do siebie szybko i bez bólu. -
Cześć Dziewczyny. Chciałam się nieśmiało przywitać. Co prawda termin mam na początek lipca ale z powodu krótkiego odstępu po poprzednim cięciu zapewne będę miała kolejną cc pod koniec czerwca. Mogę przycupnąć?
Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Witamy Lolita, widzę że ta szybka ciąża była planowana. Nie bałaś się, że za krótki odstęp między jednym a drugim cc?
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Lolita wrote:Cześć Dziewczyny. Chciałam się nieśmiało przywitać. Co prawda termin mam na początek lipca ale z powodu krótkiego odstępu po poprzednim cięciu zapewne będę miała kolejną cc pod koniec czerwca. Mogę przycupnąć?
Lolita lubi tę wiadomość