Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene28 wrote:Mam takie pytanie: jak myślicie, kiedy powinnam zadzwonić do lekarza, żeby się umówić na wizytę? Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 30.08. Aktualnie teoretycznie 10 dni spóźnienia.
Dzwoń od razu, termin i tak nie będzie z dnia na dzień (raczej...).Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Byłam dziś na usg 😬 na spontanie, bo mnie strasznie zaczęło boleć z prawej strony. Tak napadowo. Boli, przestaje, boli. Taki pulsujacy ból. Więc pognałam, no bo co. Pęcherzyk ładnie 14 mm, pęcherzyk żółtkowy też jest 4 mm, jakaś kropka na jego końcu powstaje, więc do kontroli za troszkę, ale jestem spokojna, że pęcherzyk jest tam, gdzie powinien być ❤️ więc teraz znowu trochę cierpliwości i no...
Annie_, Moni**, Madlene28, Kagu3 lubią tę wiadomość
-
Byłam na wizycie
Pobrana cytologia - dostałam skierowanie na wyniki badań
Jeden pęcherzyk
Kolejna wiZyta 26.10
https://images91.fotosik.pl/543/ec220a2f38fdfdbcmed.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 12:27
Moni**, Kagu3, Annie_, Marti1984 lubią tę wiadomość
-
Dobre wiadomości u Was i u mnie.
Beta dziś 221,1. Wiec jest ponad 200% przyrost. Trochę się uspokoiłam.
Ale znając siebie w poniedziałek pognam znów do badania. ☺️Madlene28, Kagu3, Marti1984 lubią tę wiadomość
-
Anakin wrote:Dzwoń od razu, termin i tak nie będzie z dnia na dzień (raczej...).
No właśnie ja chodzę zawsze prywatnie, więc u niego termin miałabym pewnie na poniedziałek/ czwartek, bo tak przyjmuje. Nie wiem czy to nie za wcześnie. Jednak każda wizyta to 200 zł w plecy -
nick nieaktualny
-
Kagu, dziękuję za odpowiedź
również wszystkim gratuluję. Może rzeczywiście zadzwonię w poniedziałek i zobaczę co mi powie. Niby 3 ciąża, a człowiek w każdej po kolei tak samo głupi 😅 i niecierpliwy.
-
nick nieaktualnyMadlene28 wrote:Kagu, dziękuję za odpowiedź
również wszystkim gratuluję. Może rzeczywiście zadzwonię w poniedziałek i zobaczę co mi powie. Niby 3 ciąża, a człowiek w każdej po kolei tak samo głupi 😅 i niecierpliwy.
Ps żebym nie była źle zrozumiana 🙈 chodzi o mój przypadek, że już wtedy sobie odchowam, nie mam nic do młodych mam po 40- stce. Przeczytałam swoją wypowiedź i wolę dopisać, żeby było jasne 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 13:05
-
Ja chyba przez te 2 poronienia najlepiej codziennie robiłabym testy i porównywała kreski
chociaż wiem, że to nic nie znaczy i jedyną pewną informacją jest ta od lekarza 🤭 Generalnie nie planowałam w najbliższym czasie trzeciego dziecka, ale widocznie tak miało być. Ja w tym roku w grudniu 30 lat 😅
-
nick nieaktualnyMadlene28 wrote:Ja chyba przez te 2 poronienia najlepiej codziennie robiłabym testy i porównywała kreski
chociaż wiem, że to nic nie znaczy i jedyną pewną informacją jest ta od lekarza 🤭 Generalnie nie planowałam w najbliższym czasie trzeciego dziecka, ale widocznie tak miało być. Ja w tym roku w grudniu 30 lat 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 13:23
-
Zanim zaczęłam się starać o dziecko to miałam plan że przed 28bede miała jedno dziecko a przed 30 drugie. Życie wszystko zweryfikowało. Za parę dni kończę 31 lat i na razie jedno dziecko i walczymy o drugie oby teraz się udało. Ale nigdy się nie zastanawiałam ile będę mieć dzieci jak będę mieć 40. 😂
-
nick nieaktualnyMoni** wrote:Zanim zaczęłam się starać o dziecko to miałam plan że przed 28bede miała jedno dziecko a przed 30 drugie. Życie wszystko zweryfikowało. Za parę dni kończę 31 lat i na razie jedno dziecko i walczymy o drugie oby teraz się udało. Ale nigdy się nie zastanawiałam ile będę mieć dzieci jak będę mieć 40. 😂
-
nick nieaktualny
-
U mnie 40 za 3 lata, więc będę mieć 16 latka, 13 latka i jak wszystko pójdzie dobrze, to 2 latka /latkę 🤭🤭
-
Moni** wrote:Zanim zaczęłam się starać o dziecko to miałam plan że przed 28bede miała jedno dziecko a przed 30 drugie. Życie wszystko zweryfikowało. Za parę dni kończę 31 lat i na razie jedno dziecko i walczymy o drugie oby teraz się udało. Ale nigdy się nie zastanawiałam ile będę mieć dzieci jak będę mieć 40. 😂
Ja też miałam plan aby do 30-stki mieć dwójkę ,jakby była para to bym była w niebo wzięta,ale na tą chwilę przy walce o drugie najbardziej zależy aby było zdrowe 🙂
Przy tych wiatrach po 30 będę miała 9 latka i rocznika 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 14:03
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
A ja właśnie o tym za dużo nie myślę. Mam tylko nadzieję że w zdrowiu dotrwam tym razem do końca i urodzę zdrowe dziecko 🙏
-
Marti1984 wrote:U mnie 40 za 3 lata, więc będę mieć 16 latka, 13 latka i jak wszystko pójdzie dobrze, to 2 latka /latkę 🤭🤭
Marti ty akurat jesteś w wieku mojej siostry. I nawet podobne wiekowo dzieci 😄 moja siostra ten sam rocznik a ma 14-latka, 11-latke i 2-latka 😄Marti1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie_ wrote:Marti ty akurat jesteś w wieku mojej siostry. I nawet podobne wiekowo dzieci 😄 moja siostra ten sam rocznik a ma 14-latka, 11-latke i 2-latka 😄
ale tak dziewczyny, aby zdrowe,nie ma nic ważniejszego.
A tak na obecnym etapie, marzę tylko, by zobaczyć serduszko 😁 zazdroszczę tym, co już po wizytach w ogóle. Trochę to chyba uspokajaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 14:38
Marti1984 lubi tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Siostra męża urodziła dziecko, mając już 16 i 13 latkę. Dziewczyny jej pomagają, opiekują się czasami, gdy jest w pracy, już teraz mała ma 2 lata. To jest naprawdę fajne przy starszych dzieciach
ale tak dziewczyny, aby zdrowe,nie ma nic ważniejszego.
A tak na obecnym etapie, marzę tylko, by zobaczyć serduszko 😁 zazdroszczę tym, co już po wizytach w ogóle. Trochę to chyba uspokaja
To akurat prawda ze starsze baardzo pomagają. Przy małym ale tez w domu.
Ja akurat mam 24 lata. Synek urodzony 3.6.2018 a teraz termin na 4.6.2022 😂