Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze miałam dobierany w sklepie biustonosz bo mam większy biust, ale nie wiem finalnie jaki mi urośnie do czerwca i przerzuciłam się na staniki sportowe bo każdy inny mnie denerwował. Pewnie to kwestia indywidualna. Za to dziewczyny mam od rana dobry dzień, Mały mnie obudził ruchami więc stres z głowy i jadę do fryzjera zaraz, a wieczorem imprezka urodzinowa mamy. Miłego dnia 😊😊
Emimo, Kokosankaa, Coffeebreak, Saimi, Riptide lubią tę wiadomość
-
Kaktusowa wrote:Ja zawsze miałam dobierany w sklepie biustonosz bo mam większy biust, ale nie wiem finalnie jaki mi urośnie do czerwca i przerzuciłam się na staniki sportowe bo każdy inny mnie denerwował. Pewnie to kwestia indywidualna. Za to dziewczyny mam od rana dobry dzień, Mały mnie obudził ruchami więc stres z głowy i jadę do fryzjera zaraz, a wieczorem imprezka urodzinowa mamy. Miłego dnia 😊😊
Ja tak samo teraz noszę tylko staniki sportowe, najlepiej takie mocno uciskające spłaszczające biust.
Miłego dnia dla nas wszystkich 😊 -
nick nieaktualnyNowa_Ola wrote:A staniki sportowe nie mają właśnie takiej s m l? Te z Momcozy to typowe sporty, żeby wsadzić do nich laktator, a nie stanik do karmienia. Ja w sportach nigdy nie chodziłam, bo mam za duży biust i źle się czuję jeśli nie jest odpowiednio podtrzymany
Ja mam jeden sportowy - schock absorber. Ma normalna bleliżniana rozmiarówke. Tyle że po ciąży nie wiem czy będzie jeszcze dobry 🙈 trudno najwyżej puszczę na vinted.
Ale przyznaję że spie czasem w takim M/L . Zazwyczaj bez żadnego ale czasem jakoś mnie najdzie żeby go założyć 🙈 -
Coffebreak, masz rację, ze 80f ma większą miskę niż 75f. Zupełnie o tym nie pomyślałam, ale to pewnie dlatego, ze 10 lat kupuję 75f, w jednym sklepie, w zasadzie jeden model tylko w rożnej kolorystyce jak mi coś pasuje to nie mam w zwyczaju zmieniać.
I właśnie się zastanawiam czemu zrezygnowałam z biustonoszy Nipplex, całe studia w nich chodziłam! Ogólnie znam te marki, które wymieniłaś, jak studiowałam w Waw to bieliznę kupowałam głównie w sklepach, gdzie panie dobierały. Jeszcze pamietam była marka Ewa Michalak i Panache, pewnie nadal istnieją i mają się dobrze
A co do Momcozy to zobaczymy jak przyjedzie. Jak coś będzie nie tak to po prostu zwrócę. A jak mi będzie pasował to dokupię jeszcze kilka -
Ok poszło już zamówienie na Limango i drugie na Lullalove. Kupiłam już ostatnie rzeczy do wyprawki. Został jeszcze rożek i laktator ale to już przed samym porodem.
Od poniedziałku wielkie pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala.
Teraz idę korzystać z pogody i lecę na spacer z psem.
Miłego weekendu dziewczyny.Domi_95, Katt, Emimo lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie dodaje do koszyka wyprawkę apteczną.
Co wybieracie jako krem pod pieluszkę, a co na odparzenia?
Kupujecie od razu jakiś probiotyk i coś na bóle brzuszka typu espumisan?👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Domi_95 wrote:Ja właśnie dodaje do koszyka wyprawkę apteczną.
Kupujecie od razu jakiś probiotyk i coś na bóle brzuszka typu espumisan?
Pod pieluszkę bepanthen, na odparzenia linomag z cynkiem. Probiotyk kupiłam, espumisanu nie, jedynie delicol. -
Domi_95 wrote:Ja właśnie dodaje do koszyka wyprawkę apteczną.
Kupujecie od razu jakiś probiotyk i coś na bóle brzuszka typu espumisan? -
Dziewczyny, a ja dziś świętuję swoją 30! 🥳 Wiem, że nadal jestem młoda, natomiast trochę obawiałam się tej zmiany z 20 na 30, ale w sumie jestem tak szczęśliwa obecnie, że w ogóle się tym nie przejmuje. ♥️
Kaktusowa, Kfiatuszek666, Domi_95, shikaka86, Saimi, agnieszkallo, Kokosankaa, Anuska0907, Kaatii, Katt, Emimo, Riptide, Sara10 lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Nowa_Ola wrote:Dziewczyny, a ja dziś świętuję swoją 30! 🥳 Wiem, że nadal jestem młoda, natomiast trochę obawiałam się tej zmiany z 20 na 30, ale w sumie jestem tak szczęśliwa obecnie, że w ogóle się tym nie przejmuje. ♥️
Ola wszystkiego najlepszego ! Spełnienia najskrytszych marzeń ❤️🥳🥳Nowa_Ola, Riptide lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:Dziewczyny, a ja dziś świętuję swoją 30! 🥳 Wiem, że nadal jestem młoda, natomiast trochę obawiałam się tej zmiany z 20 na 30, ale w sumie jestem tak szczęśliwa obecnie, że w ogóle się tym nie przejmuje. ♥️
Wszystkiego co najlepsze i spełnienia skrytych marzeń! Zdrowia dla Ciebie i dla maluszka również 😄
Wielkiej zmiany nie ma, dopiero przed 40 da się odczuć różnicę między 20+ a te 30+. Oby Ci lata leciały wolno 🫣☺️ 🎉💐🎂🎈🎁Kaktusowa, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Moje życie zaczęło się po 30! To piękny wiek. Dla mnie mocno urosła moja świadomość świata, relacji, moich uczuć więc nie martw się tylko uderzaj w ten piękny wiek.
Życzę Ci samych pięknych chwil i cudownych narodzin dziecka ❤️Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń 🥳💯🍾🎂
Kochana po 30 dopiero życie się zaczyna 🫡🤪Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Nowa_Ola wszystkiego najlepszego! Ja się bałam swojej 30stki, ale miałam ją 2 tygodnie po tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży 😂 były inne tematy do rozmyślania, a po pół roku stwierdzam, że przecież nic się nie zmieniło, nadal jestem bardzo młoda 😅
Zaliczyłam dziś spacer na 17tys kroków, od powrotu do domu wstaję tylko na siku, czuję się nieżywa. To już nie ta forma, żeby tyle chodzić 🫣Nowa_Ola lubi tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
Wszystkiego najlepszego!!! 🎂🎉🥳💐 Doskonale rozumiem strach ale nie ma się czego bać, ja podobnie podchodziłam do tej zmiany. Ale urodziny ze świadomością że jest z nami w brzuchu mały człowieczek są niezapomniane.Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wszystkie życzenia ♥️♥️
Zdecydowanie to jedne z najlepszych moich urodzin, gdy ma się to dzieciątko w brzuszku a prezenty dostałam ja i nasz synek, więc bardzo miłoKaktusowa, Anuska0907, Katt, Coffeebreak lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Nowa_Ola wrote:Dziękuję dziewczyny za wszystkie życzenia ♥️♥️
Zdecydowanie to jedne z najlepszych moich urodzin, gdy ma się to dzieciątko w brzuszku a prezenty dostałam ja i nasz synek, więc bardzo miłoKaktusowa, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola, dołączam do życzeń- wszystkiego najlepszego 😊
Ja mam pytanie z innej beczki zwlaszcza do dziewczyn, które jeszcze nie mają dzieci i są na zwolnieniu: jak spędzacie czas? Mi się ciągle okropnie nudzi, jeszcze chodzę do pracy ale w tygodniu po pracy i w weekendy to tak mi się nudzi, że wychodzę z siebie 🙄 planowałam czytać książki, zwłaszcza o wychowywaniu dzieci, ale jestem w takim dziwnym stanie psychicznym, że nie mogę się skupić na książce, oglądanie tv już mi wychodzi uszami, tak samo jakieś gry na kompie czy tel. Na spacery nie zawsze mam siłę, a jak już mam to i tak max 2-3h. Tylko snuje się po domu i nudzę jak nie wiem, oszaleć idzie 😭 a jak za miesiąc pójdę na zwolnienie to już w ogóle nie wiem co mam robić całe dnieNowa_Ola lubi tę wiadomość