CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZastanawiam się jak to będzie ten pierwszy raz po porodzie... Mam tyle obaw. Jedno tylko muszę przyznać że po tym porządnym pęknięciu zostałam ładnie zszyta. Ta rana się tak ładnie zrosła że nie do wiary jak to było roztrzaskane. Dziś sam lekarz stwierdził że gdyby on sam tego nie szył to by nie powiedział że tam poważnie było.
Welonka nie zdreczaj się, będzie dobrze, ja też z tych co nie miały mieć dzieci, ale są na to sposobyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 21:02
-
Fasola1234 wrote:Właśnie dziewczyny ostatnio pediatra (moja walnieta pediatra) stwierdziła nagle że mała ma za krótkie wedzidelko. Muszę ja umówić do laryngologa i moje pytanie do tych co miały taki problem czy to musi być zwykly laryngolog czy jakiś dziecięcy? A może logopeda ?
-
nick nieaktualny
-
Jonasza nie mogę wejść w linka więc wklejam ci link to są te smoczki tylko ten jest akurat dla starszego dziecka, z lovi są również smoczki dynamiczne do butelki jeśli karmisz mała czasem z butelki to moim zdaniem warto przy tej butelce dziecko musi ciaganac jak pierś . Moja na piersi tego smoka nie toleruje złapie ale zaraz wypluwa a z butelki tej je .
https://www.doz.pl/apteka/p48970-Lovi_Night__Day_silikonowy_smoczek_dynamiczny_girl_6-18_m_2_szt.
Ja też się boję pierwszego seksu bo ciągle coś tam jest ciągle jakieś plamienia ale czekać do miesiączki też nie chhceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 21:24
Joaszo lubi tę wiadomość
-
No właśnie chce ja umówić do laryngologa . Czyli pewnie sama konsultacja u laryngologa a ewentualne podciecie u chirurga. Oczywiście laryngolog na NFZ termin na październik żenada! Mała ma już 2 miesiące to chyba by miała to zrobione za tysiąc lat...
-
Ha wrote:W kwestii karuzeli polecam tiny love. Kolorowe zawieszki, od dołu czarno-białe wzorki u nas sprawdzają się rewelacyjnie, Łucja je uwielbia.
A my jutro mamu szczepienie. Oj boję się
Też bałam się szczepień ale o dziwo tylko lekki stan podgoraczkowy dostala czopek i spala -
Fasola1234 wrote:Właśnie dziewczyny ostatnio pediatra (moja walnieta pediatra) stwierdziła nagle że mała ma za krótkie wedzidelko. Muszę ja umówić do laryngologa i moje pytanie do tych co miały taki problem czy to musi być zwykly laryngolog czy jakiś dziecięcy? A może logopeda ?
-
Lucy010 wrote:Dziewczyny, jak ubrane spia Wasze maluchy?
-
Lucy010 wrote:Dziewczyny, jak ubrane spia Wasze maluchy?
Body z krótkim rękawem, przykryta pieluchą flanelową jeżeli klimka chodzi, jak nie, to bez przykrycia. Jak temp.ok. 20st., to pajac z długim rękawem.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
U mnie też body z krótkim rękawem, czasem skarpetki, przykryty kocykiem. W chłodniejsze noce body z długim rękawem.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Cześć kobietki!!!
Odzywam się w końcu bo ost kiepsko u mnie z czasem. Po 4 latach starania o kredyt w końcu sie udało i kupiliśmy dom
Tak bardzo się cieszę że będziemy mieć coś swojego ale żeby nie było aż tak dobrze dom jest cały do remontu więc rwmomtujemy żeby skończyć jedno piętro i jak najszybciej się wprowadzić i ja też staram się pomagać jak najwięcej no ale z dwójką dzieci różnie to bywa. Przez ostatnie 3 dni chodzilam taka zła i obrażona na cały świat że nie mogę nawet zerwać tyle starej tapety co chcialam i się wsciekalam na męża bez sensu po czym przyszedł okres haha jakie głupie te hormony...
U Olivierka wszystko dobrze. Waży 6100g i Wogole wydaje mi się bardzo długi ale niebawem ile mierzy.
Wogole tak jak już kiedyś pisałam to złote dziecko w nocy śpi już jak starszak nawet 8-9 h także Wogole w sumie za bardzo nie czuje że mamy niemowlę w domu. Poza tym jest bardzo grzeczny jak nie śpi leży sobie w łóżeczku obserwując karuzele i śmiejąc się do niej Wogole momentami jestem zazdrosna o tą karuzele hahaalbo leży na podłodze i obserwuje starszaka . Śpi tylko na brzuszku inaczej nie chce... Ale z pierwszym synkiem było to samo też był brzuszkowy ...
A teraz właśnie jedziemy cała rodzinka do Polski dzieci śpią ja rozwalona na przednim siedzeniu mąż zasuwa także pełen relaksWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 04:36
Kropka89, Magda33, lotka1990, Joaszo, Dika, Alphelia lubią tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:U mnie pajacyk i wkładam do cienkiego kaftana. Pajac z cienkiego ubranka . Małemu chyba nie jest za gorąco.
Ja za to po cesarce śpię mimo upałów pod babcina kołdra z pierza i kocem. Masakra. Czy wam też tak zimno po cesarce?
Sarra ja po sn I mi zimnotez śpię pod grubą kołdra, dopiero jak się budzę w nocy to się czuje nagrzana,
-
A ja mam wrazenie że to od karmienia piersią tak jest zimno , ja jak ujmuje głowę to czasem dostaje takich dreszczyk z zimna ze na pirzame zakładam sweter i tak Ude spać a w nocy budzę się cała ugrzana ,jak takie napady zimna mam to wtedy bolą mnie piersi jakby ktoś wbijal w nie Iglesias.
Ja na noc Oliwi zakładam body z długim rękawem skarpetki a śpi w spiworku i zawsze w nocy ma lodowate ręce , spała pod flanelka dopóki co noc nie zaczęła lądować w poprzek, wczoraj nocowalam z nia u rodziców i w nocy na łóżku też wylądowała w poprzek . -
Mój śpi w krótkimi body i w skarpetkach, zawsze go przykrywam kocykiem ale i tak po chwili go skopuje
U nas była wczoraj "ta" noc i najpierw bolało a podczas pierwszego siusiu po tym szczypałonie mam ochoty na kolejny raz...
Jeszcze teściowa ma focha, dzwoni w poniedziałek ze swoim durnym tekstem co robimy bo chce przyjechać, Mirek powiedział że dzisiaj nie bo on idzie na popołudnie do pracy a ja wychodzę (akurat musiałam pójść z Alanem do ortodonty) no i się obraziła. Mówił jej że może we wtorek a ona że nie i był foch :p my tam z tego powodu nie płaczemyona tak czesto robi, dzwoni godz wcześniej że przyjedzie, chyba ją pogrzało..