CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:A ja ostatnio się czuję jak pies myśliwski, zapachy z daleka wyczuwam. I coś mi z lodówki śmierdzi, ale jeszcze nie wybadałam co konkretnie. Wolę nie zgłębiać tematu
ja też mam chyba teraz węch lepszy od psa :p
nie otwieraj bo jeszcze coś Ci wyskoczy z zza sałaty :p
-
Pełnanadziei trzymam kciuki za wizytę Twoją i pozostałych dziewczyn
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze
Ja mam dzisiaj spadek mocy i nie mogłam rano uruchomić swojego żołądka, ale na razie działa więc jest ok. Wizytuję jutro, jeszcze się nie stresuję i chciałabym, żeby tak zostało -
umówiłam się na piątek na usg do lux medu a główna wizyta u mojej Pani ginekolog dopiero za tydzień w czw. Nie wytrzymam do tego czw i postanowiłam zobaczyc czy juz jest zarodek w tej piątek. Będzie to 5 tydzień i 3 dzień. Mam w Lux medzie pakiet i pomyślałam, ze skorzystam
-
Jejku, nie mam kiedy z Wami popisać i nie myślę nawet o wizycie, bo mam tu w pracy dziki szał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 13:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ja Wam zazdroszczę,że tak macie apetyty i piszecie o jedzeniu
Ja nie muszę niczego poczuć...na samą myśl o czymkolwiek do jedzenia,
robi mi się niedobrze...
Przy garach dzisiaj stać na szczęście nie muszę,bo obiad mam z wczoraj...ale jutro już tak
Męka to dla mnie potworna! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:kurcze ja ciągle czekam na objawy i ciagle nic. Tylko mnie krzyż boli i dzisiaj coś sutki czułam i to tylko tyle.Boże ten krzyż jest objawem rozciągania się macicy:)
Ja objawy tak naprawdę miałam od 6 tyg
Wcześniej wydawało mi się,że więcej śliny produkuję
Poza tym nic.
A w pierwszej ciąży w ogóle nic nie miałam,
ani piersi mnie nie bolały,żadnych mdłości,nic kompletnie.
Żeby nie brak miesiączki,rosnący brzuch i w końcu później ruchy dziecka,to mogłabym nie wiedzieć,że w niej jestem
-
Ja to czekam na jakieś młodości ale tu nic ... sama już nie wiem Eh .. spać mi się ostatnio chce to fakt .. cycuszki bolą czasem podbrzusze Hmm ale martwię się tym brakiem mdłości
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️