CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:Pełna nadzieii gratuluję...ja w ramach prezentu urodzinowego dla męża zostaje w szpitalu a ciąża już za mną...także żegnam się z Wami...trzymajcie się kochane i dbajcie o siebie i Wasze maluszki...dużo zdrówka
Ech aż głupio po tak cudownych wejściach pisać takie cos
Pelnanadzieji przepiękne aż się łezka kręci w oczku , już nie mogę się doczekać jak zobaczę moje maleństwo ❤️pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Lotopałanka wrote:Pełna nadzieii gratuluję...ja w ramach prezentu urodzinowego dla męża zostaje w szpitalu a ciąża już za mną...także żegnam się z Wami...trzymajcie się kochane i dbajcie o siebie i Wasze maluszki...dużo zdrówka
Ech aż głupio po tak cudownych wejściach pisać takie cosbrak słów, że to naprawde się dzieje! spokoju, przeżyj to i wracaj, dacie radę na pewno. powodzenia!
-
Ech aż głupio po tak cudownych wejściach pisać takie cosnie poddawaj się, następnym razem się musi udać!
-
pełnanadziei:} wrote:Dziewczynki ja już po wizycie i mam dwa serduszka !Łezka mi się zakręcila w oku jak zobaczyłam dwa serduszka na USG:)
Nie dociera to do mnie, myślę że dotrze za kilka godzinMój mąż dostał przepiękny prezent na imieniny .
Lekarz powiedział że jest to ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa i że to dobrze .
Dostalam skierowanie na rózne badania i nastepna wizyte mam 14/11.
Mam odstawić ovarin, nadal brać kwas i dupka .
Jestem juz spokojniejsza po zobaczeniu serduszek
Dziekuję za wsparcie i witam nowe mamusie :*
moje Skarby :
Ale cudowne wiadomości. Gratulujecudowny widok
Tak pozytywnje zazdroszczepełnanadziei:} lubi tę wiadomość
Z 2013
A 2015
-
pełnanadziei:} wrote:Dziewczynki ja już po wizycie i mam dwa serduszka !Łezka mi się zakręcila w oku jak zobaczyłam dwa serduszka na USG:)
Nie dociera to do mnie, myślę że dotrze za kilka godzinMój mąż dostał przepiękny prezent na imieniny .
Lekarz powiedział że jest to ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa i że to dobrze .
Dostalam skierowanie na rózne badania i nastepna wizyte mam 14/11.
Mam odstawić ovarin, nadal brać kwas i dupka .
Jestem juz spokojniejsza po zobaczeniu serduszek
Dziekuję za wsparcie i witam nowe mamusie :*
moje Skarby :
Kochana z całego serca gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 18:56
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Ech aż głupio po tak cudownych wejściach pisać takie cos
Bardzo mi smutno i przykro, że musisz to przeżywać.... Trzymam za Ciebie kciuki żebyś szybko do siebie doszła i nie traciła nadziei...Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Lotopałanka, przykro mi bardzo. Nawet nie wiem co napisać, żadne słowa i tak tu nic nie pomogą
trzymaj się Kochana.
Pelnanadziei gratulujępiękny widok, bardzo się wzruszylam bo jeszcze nigdy nie widziałam usg z blizniakami
rosnijcie zdrowo :-*
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Ruth wrote:DziewczynY Was też tak suszy? Pije szklankę za szklanką a wciąż mam wrażenie, jakbym tydzień nie piła