CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo trochę się boję zapeszyc. Mimo, że jest ona jedną z 4 osób, które wiedziały o mojej stracie maleństwa w sierpniu. Pozatym wiem, że jako człowiek się ucieszy, ale jako przełożony nie, bo mamy ostatnio dość dynamiczna sytuację osobową, a umową mi się kończy w kwietniu i liczyła, że zostanę dłużej. Pracuje w korporacji więc nie ma co liczyć na sentymenty, że przedłuża mi umowę, żebym wróciła po macierzyńskim.
-
Wstałam rano z milionem pytan i naglym nie pokojem... Dziewczyny, które miały wcześniej puste jajo płodowe czy wy przyjmujecie jakies leki w obecnej ciąży ze względu na poprzednią?
I drugie pytanie już do wszystkich może wiecie czy to normalne, że mam bóle brzucha w terminie drugiej spodziewanej miesiączki ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitaminkab wrote:Bo trochę się boję zapeszyc. Mimo, że jest ona jedną z 4 osób, które wiedziały o mojej stracie maleństwa w sierpniu. Pozatym wiem, że jako człowiek się ucieszy, ale jako przełożony nie, bo mamy ostatnio dość dynamiczna sytuację osobową, a umową mi się kończy w kwietniu i liczyła, że zostanę dłużej. Pracuje w korporacji więc nie ma co liczyć na sentymenty, że przedłuża mi umowę, żebym wróciła po macierzyńskim.
Piszesz,że straciłaś dzidzię w sierpniu...
Tak szybko udało Ci się zajść w kolejną ciążę?
Brałaś jakieś leki? -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że też tak szybko tu wrócę...w 2014 jak straciłam dzidzie we wrześniu tak jak teraz w 6tyg samoistne poronienie to w październiku pod koniec mialam już dwie kreseczki i wyszedł nasz Synuś jeszcze raz zdrówka dla Was trzymajcie się dzielnie
-
zielonooka7 wrote:Wstałam rano z milionem pytan i naglym nie pokojem... Dziewczyny, które miały wcześniej puste jajo płodowe czy wy przyjmujecie jakies leki w obecnej ciąży ze względu na poprzednią?
I drugie pytanie już do wszystkich może wiecie czy to normalne, że mam bóle brzucha w terminie drugiej spodziewanej miesiączki ?
A co do pustego pęcherzyka ciążowego to nigdy nie miałam bo to moja pierwsza ciąża i jest ok, ale czytałam dużo i wszyscy mówią jedno: często zdarza się w pierwszej ciąży, ale w drugiej ciąży szanse są baaaaardzo małe na ponownie pusteWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 08:50
-
Cześć Dziewczynki jak się macie ?
ScarlettKate Nisia91 gratulacje
U mnie noc przeszła niespokojnie, miałam chyba za dużo emocji w sobie .
I dzisiaj rano zorientowałam się że nie starczy mi dupka do następnej wizyty:( lekarz na początku się zapytał czy mam , to obliczyłam że jeszcze trochę mam a na sam koniec zmienił termin wizyty na 14/11 i już o dupku nie pomyślałam z tego wszystkiego ;/
Witaminkab super że tak szybko się udało
-
pełnanadziei:} wrote:Cześć Dziewczynki jak się macie ?
ScarlettKate Nisia91 gratulacje
U mnie noc przeszła niespokojnie, miałam chyba za dużo emocji w sobie .
I dzisiaj rano zorientowałam się że nie starczy mi dupka do następnej wizyty:( lekarz na początku się zapytał czy mam , to obliczyłam że jeszcze trochę mam a na sam koniec zmienił termin wizyty na 14/11 i już o dupku nie pomyślałam z tego wszystkiego ;/
Witaminkab super że tak szybko się udałoczasami, aż zapominam, że jestem w ciąży bo większość czasu nic mi nie dolega, jedynie spodnie mi przypominają bo ciasne jak cholera
To zadzwoń do lekarza i spytaj czy możesz wpaść w jakiś dzień bez kolejki tylko po receptę -
teqz wrote:U mnie dzisiaj zero objawów, oprócz tego, że w nocy biegam do toalety po 5-6 razy nawet
czasami, aż zapominam, że jestem w ciąży bo większość czasu nic mi nie dolega, jedynie spodnie mi przypominają bo ciasne jak cholera
To zadzwoń do lekarza i spytaj czy możesz wpaść w jakiś dzień bez kolejki tylko po receptę
Ojej Kochana to już organizm Cię przyzwyczaj do przerywanego snuJa 2 razy się budze tylko na siuisu narazie
Ja dzisiaj założyłam moje ulubione spodnie i się załamałam . Bo już są ciasnei jak pomyślę że tak szybko będe rosnąć to za dwa miesiące nie bd miała się w co ubrać
Własnie chyba tak zrobię. Tylko jedna rzecz mnie też nurtuje bo powiedział lekarz że kartę ciąży założymy na następnej wizycie. Też miałyście że dopiero od któregoś tygodnia zakładali ?
-
pełnanadziei:} wrote:
Własnie chyba tak zrobię. Tylko jedna rzecz mnie też nurtuje bo powiedział lekarz że kartę ciąży założymy na następnej wizycie. Też miałyście że dopiero od któregoś tygodnia zakładali ?
Mi powiedział, że zakładamy na drugiej wizycieczyli w pt to będzie 6t2d
-
pełnanadziei:} wrote:Ojej Kochana to już organizm Cię przyzwyczaj do przerywanego snu
Ja 2 razy się budze tylko na siuisu narazie
Ja dzisiaj założyłam moje ulubione spodnie i się załamałam . Bo już są ciasnei jak pomyślę że tak szybko będe rosnąć to za dwa miesiące nie bd miała się w co ubrać
Mój mi założył na ostatniej wizycie bo akurat na urlop wyjeżdża jak będę mieć 06.11 wizytę i ktoś go zastępuje, więc stwierdził, że karte mi założy i zleci już badania, ale wydawało mi się, że zakładają jak widzą serduszko. -
nick nieaktualnyojeju dziewczyny ale żeście się rozpisały mam tyle do nadrobienia
Nie było mnie parę dni, bo byłam z mężem w górach
Po tym wolnym czasie czuję się bardzo wypoczętanie wiem czy dam radę wszystko nadrobić na forum, ale będę się starała. Jak coś to piszcie co do pisać na pierwszą stronę.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)