CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja już po wizycie i mam dwa serduszka !Łezka mi się zakręcila w oku jak zobaczyłam dwa serduszka na USG:)
Nie dociera to do mnie, myślę że dotrze za kilka godzinMój mąż dostał przepiękny prezent na imieniny .
Lekarz powiedział że jest to ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa i że to dobrze .
Dostalam skierowanie na rózne badania i nastepna wizyte mam 14/11.
Mam odstawić ovarin, nadal brać kwas i dupka .
Jestem juz spokojniejsza po zobaczeniu serduszek
Dziekuję za wsparcie i witam nowe mamusie :*
moje Skarby :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 17:31
Anitka201, Hefe, Wonderland, Emisia35, joann, witaminkab, Vero, Robaczek89, zielonooka7, teqz, Madzik84, KochamSłońce, Paula2702, Mała_Mii, Tini, Maza, Fufka30, klauuudia, anna23, Marti83, summer86, Ha, tomania2806, Kiki1916, BettyCatriona, Arga, Nadi17, Mysza 3 lubią tę wiadomość
-
Vero wrote:Trzymam kciuki daj znac !!
Dziewczyny nadrobić was uff uff ,
Hefe bardzo mi przykro ‚ az serce sie kraje metody średniowieczne ale sama mieszkam za granica i wiem ze co kraj... ehh ja na szczęście mam dobra opiekę fakt ze USG od 8 tyg nie ma czegoś takiego jak Luteina czy duphaston ( nie podają noc na podtrzymanie ) nie wiedza co to no spa ale gdy cos sie dzieje mozna przyjść
Ja mam wizytę 1.11 ( tutaj nie na święta ) czekam ju bardzo dzisiaj byłam w biurze ehh strasznie mi niedobrze cały dzień !!
Trzymajcie sie ciepło i trzymam kciuki za wizyty
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnypełnanadziei:} wrote:Dziewczynki ja już po wizycie i mam dwa serduszka !Łezka mi się zakręcila w oku jak zobaczyłam dwa serduszka na USG:)
Nie dociera to do mnie, myślę że dotrze za kilka godzinMój mąż dostał przepiękny prezent na imieniny .
Lekarz powiedział że jest to ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa i że to dobrze .
moje Skarby :
Ale numer!!!
GRATULACJE!!!
Superpełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:Dziewczynki ja już po wizycie i mam dwa serduszka !Łezka mi się zakręcila w oku jak zobaczyłam dwa serduszka na USG:)
moje Skarby :pamiętam, że pisałaś wcześniej, że na poprzedniej wizycie już było.wskazanie na bliźniaki, ale z czystej ciekawoście jak robiłaś bete z krwi (jeśli robiłaś) to była wyższa od przeciętnej? ciąża bliźniacza to dla mnie zagadka
ale piękna sprawa! i dzieki za zdjecia
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
_nina_ wrote:A macie waszą część oddzieloną drzwiami od schodów? My tak zrobiliśmy, zawsze to jakaś bariera.
-
Pełna nadzieii gratuluję...ja w ramach prezentu urodzinowego dla męża zostaje w szpitalu a ciąża już za mną...także żegnam się z Wami...trzymajcie się kochane i dbajcie o siebie i Wasze maluszki...dużo zdrówka
Ech aż głupio po tak cudownych wejściach pisać takie cosWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 18:10
-
Hej, ja już po wizycie. Ciąża wczesna, było widać pęcherzyk i mała kropeczke w środku. Następna wizyta za dwa tygodnie:-)
pełnanadziei moje gratulacjezdrowo rosnijcie :-*
Lotopalanka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-*
Witam nowe mamusie
pełnanadziei:}, Madzik84, joann, Paula2702, Wonderland, Marya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Pełna nadzieii gratuluję...ja w ramach prezentu urodzinowego dla męża zostaje w szpitalu a ciąża już za mną...także żegnam się z Wami...trzymajcie się kochane i dbajcie o siebie i Wasze maluszki...dużo zdrówka
Bardzo mi przykro
Trzymaj się ciepło...
Następnym razem się uda!
Buziaki