CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjoann wrote:Komcia dzięki! poczytam i zobaczę co to za cudo! używałaś, masz jakieś doświadczenia?
Ja kupuję mediderm swojemu synowi,ma atopowe zapalenie skóry.
Pierwotnie kupowaliśmy emolium,ale drogi trochę,
koleżanka poleciła mi mediderm i jest ok.
Jak to tego typu kosmetyki,jest bezzapachowy.
Regularnie kupuję balsam do ciała i emulsję pod prysznic.
Jestem bardzo zadowolona
Wypróbuj.
https://www.doz.pl/apteka/p61408-Mediderm_Shower_emulsja_pod_prysznic_250_g
https://www.aptekagemini.pl/mediderm-krem-1000g.html
Ja zamawiam zawsze na doz.pl
Jest cała seria tych kosmetyków.joann lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Tez polecam mediderm. U mnie oczywiście nawrot AZS ale nie ma się co dziwić, moja dieta jest tak uboga i jeśli coś jem to pszenne pieczywo. Mam właśnie ochotę na produkty zakazane stad pojawiły się już placki na nogach. Muszę sobie przypomnieć co stosowałam przy młodym. Jedynie co pamietam to ziaja AZS i krem na rozstępy z rossmanna (miał bardzo fajny skład, dodawałam do niego olejek migdałowy).
A na same rozstępy polecam elancyl. Bajeczny produkt legenda polecany u nas po kolei przez ciężarne. Drogi ale skuteczny, znajome które stosowały nie miały rozstępów, ja również dlatego na pewno do niego wrócę.
Ja własnie po ostatniej ciąży mam popękane całe piersi i uda. Dlatego będę szukać czegoś innego niż Ziaja i Bio oil - nic nie dały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 18:21
joann lubi tę wiadomość
-
Anitka,Emisia i Komcia dzięki!!! jutro śmigam do apteki i się smaruję
już od jakiegoś czasu miałam prawie ciszę i spokój, a teraz się tak wszystko obudziło i zaogniło... fajnie, że piszecie i nie jestem sama z tym, w ciąży to nowe doświadczenie jednak i mam wrażenie, że te ciążowe atopowości są jakoś bardziej uparte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 18:12
-
Mnie mocne AZS trzymalo do końca ciazy. Jak tylko przestałam się smarować od razu wydrapane do krwi nogi
niestety młody odziedziczył to po mnie. U mnie mediderm jest w prawie każdym pomieszczeniu. Na plus jego cena (bardzo niska) jednak ja mam zawsze zastrzeżenie do parafiny w składzie.
-
Moja skora tez średnia ale za miesiąc sie to zmieni zobaczycie mnie cały dzień mdli uff
Tzqz ja biorę elevit pronatal
Co do eliamcyl zawiera kofeinę nie powinno sie jej używać w ciazy do smarowania ja polecam bardziej ciążowa serie musteli bardziej bezpieczna chyba ze używacie po ciazy to co innego
17.03.2017Sofia
-
Hej mamusie
Nie nadrobiłam Was jeszcze, bo troszeczkę brak czasu....ale nadrobię
Wczoraj byłam u swojej ginekolog i....mam zlecony duphaston 2x1 tabl. ; TSH, Glukoza, Morfologia z rozmazem, Toxoplasma no i USG około 14 listopada - muszę tylko wcześniej poprosić lekarza o przyjęcie bo oczywiście terminów brak.
Z innych "rewelacji" to wczoraj skusiłam się na blok czekoladowyiiiii.... kara była natychmiastowa - straciłam kawałek zęba
blok był z bakaliami i trafiła mi się skorupka...ehhh...całe szczęście dziś udało mi się to załatwić i ząbek już jest w całości
A teraz zaczynam Was nadrabiać -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć baaaaardzo niesmialo sie witam
mówię Ci będzie parka jak nic
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Kurczę ale ciężko Was nadrobić...
Widzę że pojawił się temat teściów więc ja z czystym sumieniem mogę napisać, że moi teściowie to cudowni ludzie. Są bardzo pomocni, życzliwi i pracowici. Nie mogłabym o nich napisać niczego złego. Mam do nich ogromny szacunek i uważam że mam ogromne szczęście że trafili mi się tacy teściowie
A ja walczę z przeziębieniem... męczy mnie suchy kaszel -
Dwa dni do wizyty boje się kurcze..
Kiedyś kobiety miały lepiej chyba..nie było Internetu hihi były w ciąży to po prostu czekały na wizytę..a tu sie człowiek naczyta i potem stresuje ..ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 19:13
-
nick nieaktualny
-
Ruth wrote:Dwa dni do wizyty boje się kurcze..
Kiedyś kobiety miały lepiej chyba..nie było Internetu hihi były w ciąży to po prostu czekały na wizytę..a tu sie człowiek naczyta i potem stresuje ..ehh
A chyba jesteśmy na podobnym etapie - 6 tydzień
Przypomniał mi się fil "Ile waży koń trojański?" kiedy nie było testów - to był spokój hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 19:25
-
nick nieaktualny