CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej chciałabym do Was dołączyć. Udało się w 16 cyklu po 7 na clo i dupku i po laparoskopii w pierwszym cyklu dwie krechy!!!! Termin mamy na 20 czerwca
Ruth, pełnanadziei:}, tomania2806, joann, klarunia1978, Kiki1916, pilik, Kropka89, 100krotka, Marya, Madzik84 lubią tę wiadomość
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
nick nieaktualny
-
Agnella wrote:Klarunia jak jest krwiak czasami będą krwawienia, więc spokojnie. Dobrze, że wszystko ok.
U Ciebie w opisie to sa 3 córy?
Dokładnie tak u Nas pełna specjalizacja na dziewczyny, myślę że 4 Maluch to też dxiewczynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak z ciekawości dla dziewczyn, które są blisko terminu. USG prenatalne robi się między 11-14 tygodniem. To znaczy ,że można się zapisać od daty ciąży 10+1 czy 11+1. ?
Spokojnego wieczoru w towarzystwie ptasiego mleczka:-)ja też uwielbiam, ale w ciąży nie ciągnie mnie. Tak wogole to mam o zgrozo od początku ciąży - 4.5 kg, po wszystkim mnie mdli. -
nick nieaktualnypilik wrote:Agniecha a jesz jak trzeba i najpierw obgryzasz czekoladę?
uwielbiam te reklamy! Za to za słodyczami nie przepadam :p. Chwilowo mam na wszystko ochotę dopóki tego nie powącham. Ochota mija. Przez to waga ostatnio tylko w dół leci...
pilik, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Hej! I ja jestem po wizycie. Pani doktor spytała co się stało, że przychodzę po trzech miesiącach. Powiedziałam, że proszę o potwierdzenie ciąży i jej prowadzenie
Bombelek ma 1,06cm i jest mniejszy (zgodnie z moimi przewidywaniami) o 4 dni
Termin ustalony na 19.06/24.06.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Na razie serduszka nie słyszałam ;( i zlecone badania ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 08:22
Agniechaaaa, klarunia1978, tomania2806, Anna Stesia, ewulek, teqz, witaminkab, Kropka89, Anitka201, pełnanadziei:}, Wonderland, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
My też po wizycie. Jak dzidzia będzie dalej tak rosła to zostanę kwietniówką
Na ostatnim usg wyszła ciąża o 4 dni starsza, a teraz to już 1tydz i 2dni. Dzidzia ma 4,74cm
Dostałam skierowanie na prenatalne, więc z rana będę już wisieć na telefonie, żeby się umówić.
Agniechaaaa, klarunia1978, tomania2806, Anna Stesia, Komcia, teqz, witaminkab, Kropka89, Anitka201, pełnanadziei:}, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
klarunia1978 wrote:Tak z ciekawości dla dziewczyn, które są blisko terminu. USG prenatalne robi się między 11-14 tygodniem. To znaczy ,że można się zapisać od daty ciąży 10+1 czy 11+1. ?
Spokojnego wieczoru w towarzystwie ptasiego mleczka:-)ja też uwielbiam, ale w ciąży nie ciągnie mnie. Tak wogole to mam o zgrozo od początku ciąży - 4.5 kg, po wszystkim mnie mdli.
Jest 11+0 do 13+6.klarunia1978 lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:A będziecie robić tylko USG genetyczne czy test PAPP-A również? Zapisałam się dzisiaj na USG ale nikt nic nie mówił o pappa wiec nie wiem czy dodatkowo robić czy nie? Mam USG 22.11 wiec jeśli papp-a to kiedy najlepiej?
Ja robie w dniu USG, u mnie PAPPA jest odplatne i to 400 zl
PAPPA to badanie krwi, teraz jak o tym mysle to nie wiem czy warto to robic, podobno jak USG wyjdzie dobrze to starczy. PAPPA daje tylko odpowiedz jaka jest szansa procentowa na dziecko z downem, ale nie odpowiada na pytanie czy dziecko jest chore. -
Leira wrote:Ja robie w dniu USG, u mnie PAPPA jest odplatne i to 400 zl
PAPPA to badanie krwi, teraz jak o tym mysle to nie wiem czy warto to robic, podobno jak USG wyjdzie dobrze to starczy. PAPPA daje tylko odpowiedz jaka jest szansa procentowa na dziecko z downem, ale nie odpowiada na pytanie czy dziecko jest chore.