X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teqz wrote:
    fd10dc837735bb50med.jpg
    Moje cudo ❤️

Przepiękne zdjęcia i przepiękny widok! <3

tomania2806 lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella wrote:
    Paula, bardzo mi przykro, nie mam słów, aby Cię w danej chwili pocieszyć :(
    Tegz, słodki maluszek :-!!! Nie mogę się doczekać takiego widoku.
    Agniecha, to już we 3 jesteśmy na środę na wizycie. Na którą masz?
    Potem będę chodziła co miesiąc, będzie to już usg genetyczne, trochę się go boje, bo w I ciąży wyszło, ze dziecko chore, potem wyszła wada serca. Także będę się stresowała przez kolejne 4 tygodnie po tym środowym usg. Co innego jak się czuje ruchy, jest się po tym I ważnym usg, wtedy jest się spokojną. Potem już z górki, początki zawsze najtrudniejsze.
    Dziewczyny, sorry, ze z innej beczki, ile piją mleka Wasze 11-16 miesięczne maleństwa?
    Eunice, też masz mało produktów w lodówie? Ja to samo, maż późno będzie, sklepy już będą pozamykane, nie wiem co małej na kolację wymyślić. Chyba zjem z córą kluski leniwe z owocami.
    Na 11:35 :)

• Anikatika Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro Paula :/ Nawet nie wiem co powiedzieć w takiej sytuacji, a sama coraz bardziej zaczynam się stresować środową wizytą. Wczoraj miałam paskudny dzień, zaczęłam od przytulenia muszli klozetowej po śniadaniu, potem cały dzień jakaś zdołowana, rozdrażniona i rycząca, a poza tym bardzo złośliwa dla mojego partnera. Dzisiaj też nie lepiej, z rana przytulanie do muszli, zawroty głowy i ogólnie jedna wielka gula w żołądku. Ciekawa jestem co to będzie na wizycie. Całe szczęście, że już jestem na L4, ale jeszcze nie ciążowym, więc odszedł mi stres związany z pracą.
    Wizytujące w środę, na jaką godzinę macie wizytę?

p19uvfloa8g91wgi.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nerwy straszne, czy z Maluchem jest nadal wszystko dobrze. Też dopiero co straciłam dziecko w sierpniu i boję się niesamowicie tej kolejnej wizyty. Szczególnie, że objawów u mnie nie ma totalnie żadnych.

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teqz wrote:
    fd10dc837735bb50med.jpg
    Moje cudo ❤️
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Ja mam nerwy straszne, czy z Maluchem jest nadal wszystko dobrze. Też dopiero co straciłam dziecko w sierpniu i boję się niesamowicie tej kolejnej wizyty. Szczególnie, że objawów u mnie nie ma totalnie żadnych.
    Kochana obie znamy ten strach ale musimy wierzyć bo inaczej zwariujemy. A dla maluchów musimy być silne!

• admiralka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana obie znamy ten strach ale musimy wierzyć bo inaczej zwariujemy. A dla maluchów musimy być silne!

Staram się z całych sił odganiać te myśli, bo to rzeczywiście oszaleć idzie. A przygotować na złe wieści i tak się nie da, więc po co na zapas się tym zamartwiać.

I tak, jak mówisz - dla naszych Maluchów musimy być silne i mocno, mocno w nie wierzyć! :)

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Staram się z całych sił odganiać te myśli, bo to rzeczywiście oszaleć idzie. A przygotować na złe wieści i tak się nie da, więc po co na zapas się tym zamartwiać.

I tak, jak mówisz - dla naszych Maluchów musimy być silne i mocno, mocno w nie wierzyć! :)
    O i taka postawa mi sie podoba :) ja tez juz zaczynam sie denerwowac środa ale cały czas sie sprowadzam do parteru, ze wszystko musi być idealnie!

• teqz Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Jeśli jakkolwiek Cię to pocieszy to ja mam dosłownie zero objawów :) jedynie brzuch bardzo widoczny, ale tak zero mdłości, piersi mnie nie bola itp wiec nie przejmuj się! :*

• eunice. Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:21

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice jestem tego samego zdania że świat jest strasznie niesprawiedliwy w tej kwestii.
    Pary, małżeństwa starają się wiele lat o upragnionego malucha a brzydko powiem "patologia" rozmnaża się na potęgę i nie dba o dzieci :( Jest to przykre.

qskyyx8duozh2ovq.png

• Ruth Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice z takich ciąży zawsze wychodzą jakieś patologie, tylko niekoniecznie od razu;-) też tak kiedyś myślałam..że palą piją, a dzieci zdrowe-nieprawda, brak koncentracji, alergie, astmy, zaburzenia rozwoju..wszystko wyjdzie z czasem ;-) dbamy o maluszki i tak powinno być w każdej ciąży ;-)

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Agnella Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wizyta na 11.20 :-) Dziewczyny, to już niedługo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella wrote:
    U mnie wizyta na 11.20 :-) Dziewczyny, to już niedługo.
    To praktycznie wizytujemy razem :) mamy tu przekazać cudowne wiadomości!!!

Agnella lubi tę wiadomość

• Ruth Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajko zniose do mojej wizyty :-P dopiero 17.10 :-/

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mojej wizyty jeszcze 8 długich dni, też zniosę jajo :P

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wizytuję w piątek ;) ktoś jeszcze?

• eunice. Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:21

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya ja wizytuje w piątek

Marya lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tak mi przykro :( nic nie jest w stanie pocieszyć kiedy wiesz że już nie przytulisz swojego maleństwa nie ma większej pustki :(
    Ja w związku z moimi weekendowymi bólami krzyża i brzucha zapisałam się na jutro na wizytę. Trzymajcie kciuki za malucha.
    A co do pracy to mam pracę głównie siedząca jestem kosmetyczką od końca listopada ruszam z własną firmą na razie będę pracować sama potem planuje zatrudnić pracownika także na razie nie mogę pozwolić sobie na L4

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ