CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula2702 wrote:Cześć dziewczyny,
ja już po wizycie i nie wierzę w to co się znowu stało.
Moje maleństwo nie żyje. Wszystko było dobrze i nagle ta wiadomość. Nie wierzę ;(. Dostałam skierowanie do szpitala. Znowu muszę przeżywać to piekło. ;(
Żegnam się, a Wam życzę wszystkiego dobrego
Paula strasznie mi przykronawet nie ma słów które potrafią pocieszyć
Tule mocno ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Komcia wrote:Strasznie mi przykro. Ja do momentu wejścia na forum nie myslałam o tym. A teraz az mi się słabo zrobiło.
Kto jeszcze dzisiaj? Ja mam dopiero na 18:00 wizyte.
-
Ja już padam od tych dolegliwości, mdłości i zmęczenie mnie zbijają z nóg, ledwo funkcjonuję, a codziennie zbieram się do pracy. weekend mnie zmęczył, a dziś dopiero poniedziałek. nie jest łatwo i chyba na prawdę muszę rozważyć tygodniowe l4...
Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach! -
nick nieaktualny
-
Paula bardzo Ci współczuję i tulę mocno... Wiem, że nic nie jest w stanie Cię teraz pocieszyć. Nie wiem, czy robiłaś jakieś badania po poprzednich stratach, ale może warto iść w stronę diagnostyki. Mam w tym trochę doświadczenia, więc jeśli będziesz chciała to pisz na priv. Trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła na fioletową stronę!
-
Troszkę mnie tu nie było bo zabiegana troszkę jestem
ciężko was nadrobić
ja mam kolejna wizytę 14 nie mogę się doczekać
później będę się umawiać w Belgii na 3D w 12 13 tyg iii będę już wtedy prawdopodobnie wiedzieć jaka płeć
przeczytałam wpis Paula To okropne przeżycie zwłaszcza ze po raz kolejny , ;( wierze w to ze będzie Ci dane jeszcze przytulić maluszka do piersi kolejnym razem musisz w to uwierzyć ;*
po takich wpisach człowiek sam zaczyna się martwić o swoje dzieciątko ale trzeba zawsze myśle pozytywnie Ehh i mieć ogromna nadzieje ze to nie spotka jego okropne to jest ciąża to stan kiedy każdego dnia się zamartwiasz naprawdę a mówili ze to taki piękny i szczęśliwy okres Ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 12:48
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Paula,odkąd przeczytałam Twój wpis,nie mogę przestać o tym myśleć...Przytulam Cię mocno do serca. Ja również jestem Aniołkową Mamą i myślałam, że pozbieranie się po pierwszej stracie to był wielki wyczyn..nie wyobrażam sobie kolejnej straty.
Będę się modlić za Ciebie i łączę się z Tobą w bólu.
Teraz boję się o moje drugie Maleństwo jeszcze bardziej...
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
Dziewczyny wszystko super! Maleństwo ma 2,5cm, wg USG 9tydz 4d i termin mi się przesunął na 07.06
maleństwo machalo rączkami i nóżkami i cudownie było całe widać aż prawie się popłakałam
przecudowne uczucie ❤️❤️❤️
Komcia, Ruth, tomania2806, Kiki1916, 100krotka, Wonderland, joann, Agniechaaaa, Mała_Mii, witaminkab, Marya, KlaudiaS, Madzik84, Kropka89, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
teqz wrote:Dziewczyny wszystko super! Maleństwo ma 2,5cm, wg USG 9tydz 4d i termin mi się przesunął na 07.06
maleństwo machalo rączkami i nóżkami i cudownie było całe widać aż prawie się popłakałam
-
teqz wrote:Dziewczyny wszystko super! Maleństwo ma 2,5cm, wg USG 9tydz 4d i termin mi się przesunął na 07.06
Cudownie !!wiedziałam że będzie wszystko w porządku
Masz zdjęcia ?