CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Cześć Dziewczyny chyba do Was dołącze dwa testy pozytywne co prawda z bladymi kreskami a do @ 2 dni więc czekam na oznaczenie dodatniego testu do poniedziałku ale już tak nieśmiało się z Wami witam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha wrote:Tini w końcu się pojawiałaś
-
Tini wrote:Długo walczylam ze sobą, chciałam najpierw iść do lekarza i zobaczyć serduszko zanim tu się pojawię no ale w końcu JESTEM w ciąży, przecież tyle testów nie mogło się mylić a co ma być to będzie i pojawienie się tutaj przecież niczego nie zapeszy choć tak szczerze to nie wiem czy w maju nie powinnam być jeszcze nigdy ciąży nie donosilam w terminie
U mnie podobnie, obie córki urodzone prawie 2 tygodnie przed terminem. -
Witam Was. Mam pytanie, hcg z wczoraj to 317, dzis 503. Czy nie jest za maly przyrost? I czy ktoras z Was miewa skurcze szyjki macicy? Ja mam takie i strasznie mnie to martwi. Dzis zauwazylam, ze po takiej sesji szyjka zrobila sie miekka...
-
Przyrost jest moim zdaniem ok, tym bardziej że robiony po 24 a 48 godz. A co do szyjki to wydaje mi się, że jeśli masz jakieś obawy to powinnaś zadzwonić do gin. Lepiej dmuchać na zimne. Najwyżej powie Ci, że nie ma się czym martwić i będziesz spokojniejsza a przecież spokój jest teraz najbardziej potrzebny Twojemu Maluszkowi