CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:44
-
A_n_k_a_80 wrote:Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(
-
ptaszek wrote:Ja zasypiam o 22 i śpię ile mi córa pozwoli
Czasami nawet do 9 się uda. A sutki też mam bardzo wrażliwe, ale skończyłam moją karmić w kwietniu, i trochę mi piersi odpoczeły i teraz znów urosły. W poprzedniej ciąży z miseczki C doszłam do F. I jak się córa urodziła to głowę miała taką malutką w porównaniu do mojej piersi
-
nick nieaktualnyKropka89 wrote:O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle
Ja normalnie noszę 70F
Teraz są dużo pełniejsze,ale moje staniki jeszcze dają radę
-
Takie uroki ciąży. Mi tylko brzuch urósł i piersi w pierwszej, a z tyłu nikt nawet by nie pomyślał, że ja w ciąży. Teraz liczę, że chociaż piersi nie będą tak szaleć do przodu. Jak na razie jest ok.
nataliab87 lubi tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
nick nieaktualny
-
Kropka89 wrote:O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle
... ale ja mam problem, bo potrzebuję 65, a rzadko która firma robi takie małe rozmiary. Jak kończyłam karmić zeszłam na 65E i byłam na dobrej drodze do miseczki D... a teraz 65F jest mi już małe
Najlepsze jest to, że przed ciążami nosiłam B... i tęsknię za małym biustem. -
Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam
Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...
Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogiei to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 22:10
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Hefe wrote:Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam
Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...
Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogiei to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....
Średnio płacę za stanik 70zł, a wiadomo, że trzeba mieć min 3.
Kilka lat temu kupowałam na stoisku na takiej "hali targowej" 3 komplety stanik+majtki i przy kasie babka zaśpiewała ponad 600zł. O mało zawału nie dostałam. -
anna23 wrote:No ja do cubusa mam prawie 20 KM, ale obiecałam że na święta sobie kupię :p a u mnie znowu biust nie był kompleksem, bo mówiłam że to jedyne co mi w życiu wyszło
-
Wow dziewczyny ale macie piersi
ja zawsze miałam małe i marzyłam żeby choć trochę urosły pamiętam jak zaczęłam się spotykać z moim mężem to piersi były niemal tematem tabu i wielkim kompleksem teraz zupełnie mi to przeszło mam miseczkę B teraz torche urosły i z B się wylewają czas chyba kupić C a jeśli chodzi o żyły to dopiero od niedawna wyszedł mi cały przekrój
-
nadrabiam!
odnośnie różyczki, ja byłam szczepiona, mam w książeczce, ale w wieku 24 lat przechodzilam różyczkę... mistrzostwo
ja jestem na zwolnieniu i już do końca ciąży na pewno się nie pojawię, z moja (nowa) gin nawet nie gadałam o mdłościach itp po prostu dała zwolnienie. trochę sie martwię też o te całe kontrole, mieszkam pod innym adresem niż mam w dokumentach ale nie bardzo chce go zmieniać. mam nadzieje ze zawsze można łatwo się wytłumaczyć. ja np mam psa i muszę z nim wychodzić 2 razy dziennie (W godzinach pracy ZUS-u) i glupie sa takie sytuacje... ;p najgorzej bedzie w maju-czerwcu jak już będzie ładna pogoda!