X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:44

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(
    :(

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ptaszek wrote:
    Ja zasypiam o 22 i śpię ile mi córa pozwoli :-) Czasami nawet do 9 się uda. A sutki też mam bardzo wrażliwe, ale skończyłam moją karmić w kwietniu, i trochę mi piersi odpoczeły i teraz znów urosły. W poprzedniej ciąży z miseczki C doszłam do F. I jak się córa urodziła to głowę miała taką malutką w porównaniu do mojej piersi :-D
    O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle :-D

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    26.11. 2025 ❤️ czekamy na Stasia

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle :-D
    Z pewnością nie kupisz takich w H&M (niestety),ale są np w Esotiq...
    Ja normalnie noszę 70F ;)
    Teraz są dużo pełniejsze,ale moje staniki jeszcze dają radę ;)

• anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też normalnie noszę F, ale powoli się wylewam. Ja na siebie kupuje staniki w cubusie. Narazie przerzuciłam się na topik sportowy :)

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • ptaszek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie uroki ciąży. Mi tylko brzuch urósł i piersi w pierwszej, a z tyłu nikt nawet by nie pomyślał, że ja w ciąży. Teraz liczę, że chociaż piersi nie będą tak szaleć do przodu. Jak na razie jest ok.

nataliab87 lubi tę wiadomość

Mój skarb 20-10-2015
    Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna23 wrote:
    Ja też normalnie noszę F, ale powoli się wylewam. Ja na siebie kupuje staniki w cubusie. Narazie przerzuciłam się na topik sportowy :)
    Zazdraszczam...na mojej wiosce nie ma cubus-a :(

• welonka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobrze ze ja nie mam problemu z kupnem biustonosza w końcu rozmiar b jest idealny powoli zaczyna byc za maly:d a mnie w pierwszym trym prawie w ogóle niw bolały tylko teraz sutki sa bardzo wrażliwe .

age.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z małego C do mega wielkiego E, nie lubię u siebie dużych piersi i strasznie ubolewam :(

• _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    Ja kupuję w zwykłym sklepie, jest dużo miseczek F ;) ... ale ja mam problem, bo potrzebuję 65, a rzadko która firma robi takie małe rozmiary. Jak kończyłam karmić zeszłam na 65E i byłam na dobrej drodze do miseczki D... a teraz 65F jest mi już małe :(
    Najlepsze jest to, że przed ciążami nosiłam B... i tęsknię za małym biustem.

• Hefe Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam :P Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...

Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogie :/ i to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 22:10

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • Axana Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:08

atdcpiqv8drqss4a.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 75e i jeszcze na wcisk wchodzę do biustonosza, ale strasznie mi ciąży (jakby piersi nie były sporo wieksze ale cięższe..?) i na codzień chodzę ostatnio bez :p ale muszę kupić jakiś sportowy chociaż czy coś wkrótce...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hefe wrote:
    Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam :P Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...

Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogie :/ i to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....
    U mnie też mapa żył.
    Średnio płacę za stanik 70zł, a wiadomo, że trzeba mieć min 3.
    Kilka lat temu kupowałam na stoisku na takiej "hali targowej" 3 komplety stanik+majtki i przy kasie babka zaśpiewała ponad 600zł. O mało zawału nie dostałam.

• anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja do cubusa mam prawie 20 KM, ale obiecałam że na święta sobie kupię :p a u mnie znowu biust nie był kompleksem, bo mówiłam że to jedyne co mi w życiu wyszło :)

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:40

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:41

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna23 wrote:
    No ja do cubusa mam prawie 20 KM, ale obiecałam że na święta sobie kupię :p a u mnie znowu biust nie był kompleksem, bo mówiłam że to jedyne co mi w życiu wyszło :)
    Sprawdzałam, że najbliższy mam 50/60km ode mnie, więc to już wielka wyprawa ;)

• KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny ale macie piersi :D ja zawsze miałam małe i marzyłam żeby choć trochę urosły pamiętam jak zaczęłam się spotykać z moim mężem to piersi były niemal tematem tabu i wielkim kompleksem teraz zupełnie mi to przeszło mam miseczkę B teraz torche urosły i z B się wylewają czas chyba kupić C a jeśli chodzi o żyły to dopiero od niedawna wyszedł mi cały przekrój

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrabiam! :D
    odnośnie różyczki, ja byłam szczepiona, mam w książeczce, ale w wieku 24 lat przechodzilam różyczkę... mistrzostwo :D
    ja jestem na zwolnieniu i już do końca ciąży na pewno się nie pojawię, z moja (nowa) gin nawet nie gadałam o mdłościach itp po prostu dała zwolnienie. trochę sie martwię też o te całe kontrole, mieszkam pod innym adresem niż mam w dokumentach ale nie bardzo chce go zmieniać. mam nadzieje ze zawsze można łatwo się wytłumaczyć. ja np mam psa i muszę z nim wychodzić 2 razy dziennie (W godzinach pracy ZUS-u :P) i glupie sa takie sytuacje... ;p najgorzej bedzie w maju-czerwcu jak już będzie ładna pogoda!

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ