X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:44

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Na FB jestem na grupie rodze w 2018 roku. Umiecie uwierzyc ze dzisiaj dziewczyna w 34tyg ciazy przyjecha do szpiala z skorczami i bolami plecow, a lekarze podpieli KTG i co teraz pisze ze serducho przeatalo bic...co z tymi lekarzami????????? Ja sie pytam???? Przykre :'-(
    :(

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ptaszek wrote:
    Ja zasypiam o 22 i śpię ile mi córa pozwoli :-) Czasami nawet do 9 się uda. A sutki też mam bardzo wrażliwe, ale skończyłam moją karmić w kwietniu, i trochę mi piersi odpoczeły i teraz znów urosły. W poprzedniej ciąży z miseczki C doszłam do F. I jak się córa urodziła to głowę miała taką malutką w porównaniu do mojej piersi :-D
    O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle :-D

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    ————-

2018👦
    2019👦
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Ciebie!

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    O matko jak to F! Nawet nie widziałam w sklepie nigdy takiej miseczki jestem przerażona bo też miałam przed ciążą C a teraz już mam D i większych miseczek w standardowych sklepach chyba też nie widziałam...chyba że schodzą tak szybko.. No nieźle :-D
    Z pewnością nie kupisz takich w H&M (niestety),ale są np w Esotiq...
    Ja normalnie noszę 70F ;)
    Teraz są dużo pełniejsze,ale moje staniki jeszcze dają radę ;)

• anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też normalnie noszę F, ale powoli się wylewam. Ja na siebie kupuje staniki w cubusie. Narazie przerzuciłam się na topik sportowy :)

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • ptaszek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie uroki ciąży. Mi tylko brzuch urósł i piersi w pierwszej, a z tyłu nikt nawet by nie pomyślał, że ja w ciąży. Teraz liczę, że chociaż piersi nie będą tak szaleć do przodu. Jak na razie jest ok.

nataliab87 lubi tę wiadomość

Mój skarb 20-10-2015
    Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna23 wrote:
    Ja też normalnie noszę F, ale powoli się wylewam. Ja na siebie kupuje staniki w cubusie. Narazie przerzuciłam się na topik sportowy :)
    Zazdraszczam...na mojej wiosce nie ma cubus-a :(

• welonka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobrze ze ja nie mam problemu z kupnem biustonosza w końcu rozmiar b jest idealny powoli zaczyna byc za maly:d a mnie w pierwszym trym prawie w ogóle niw bolały tylko teraz sutki sa bardzo wrażliwe .

age.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z małego C do mega wielkiego E, nie lubię u siebie dużych piersi i strasznie ubolewam :(

• _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    Ja kupuję w zwykłym sklepie, jest dużo miseczek F ;) ... ale ja mam problem, bo potrzebuję 65, a rzadko która firma robi takie małe rozmiary. Jak kończyłam karmić zeszłam na 65E i byłam na dobrej drodze do miseczki D... a teraz 65F jest mi już małe :(
    Najlepsze jest to, że przed ciążami nosiłam B... i tęsknię za małym biustem.

• Hefe Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam :P Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...

Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogie :/ i to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 22:10

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • Axana Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:08

atdcpiqv8drqss4a.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 75e i jeszcze na wcisk wchodzę do biustonosza, ale strasznie mi ciąży (jakby piersi nie były sporo wieksze ale cięższe..?) i na codzień chodzę ostatnio bez :p ale muszę kupić jakiś sportowy chociaż czy coś wkrótce...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hefe wrote:
    Ja tez mam F i od zawsze piersi były moim największym kompleksem... I pamiętam jak każdy mi mówił, że jak będę w ciąży to będą jeszcze większe a mnie to przerazalo bo sobie szczerze tego nie wyobrażam :P Póki co są pełniejsze ale na szczęście jeszcze się nie wylewaja... A widać u Was na piersiach żyły? Ja mam cały przekrój na klatce piersiowej...

Nina z takim małym obwodem są w triumph tylko zazwyczaj takie staniki są mega drogie :/ i to mnie najbardziej denerwuje, że z małym biustem można zawsze wyhaczyc coś ładnego i w przyzwoitej cenie....
    U mnie też mapa żył.
    Średnio płacę za stanik 70zł, a wiadomo, że trzeba mieć min 3.
    Kilka lat temu kupowałam na stoisku na takiej "hali targowej" 3 komplety stanik+majtki i przy kasie babka zaśpiewała ponad 600zł. O mało zawału nie dostałam.

• anna23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja do cubusa mam prawie 20 KM, ale obiecałam że na święta sobie kupię :p a u mnie znowu biust nie był kompleksem, bo mówiłam że to jedyne co mi w życiu wyszło :)

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:40

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:41

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna23 wrote:
    No ja do cubusa mam prawie 20 KM, ale obiecałam że na święta sobie kupię :p a u mnie znowu biust nie był kompleksem, bo mówiłam że to jedyne co mi w życiu wyszło :)
    Sprawdzałam, że najbliższy mam 50/60km ode mnie, więc to już wielka wyprawa ;)

• KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny ale macie piersi :D ja zawsze miałam małe i marzyłam żeby choć trochę urosły pamiętam jak zaczęłam się spotykać z moim mężem to piersi były niemal tematem tabu i wielkim kompleksem teraz zupełnie mi to przeszło mam miseczkę B teraz torche urosły i z B się wylewają czas chyba kupić C a jeśli chodzi o żyły to dopiero od niedawna wyszedł mi cały przekrój

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrabiam! :D
    odnośnie różyczki, ja byłam szczepiona, mam w książeczce, ale w wieku 24 lat przechodzilam różyczkę... mistrzostwo :D
    ja jestem na zwolnieniu i już do końca ciąży na pewno się nie pojawię, z moja (nowa) gin nawet nie gadałam o mdłościach itp po prostu dała zwolnienie. trochę sie martwię też o te całe kontrole, mieszkam pod innym adresem niż mam w dokumentach ale nie bardzo chce go zmieniać. mam nadzieje ze zawsze można łatwo się wytłumaczyć. ja np mam psa i muszę z nim wychodzić 2 razy dziennie (W godzinach pracy ZUS-u :P) i glupie sa takie sytuacje... ;p najgorzej bedzie w maju-czerwcu jak już będzie ładna pogoda!

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ