CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Na plecach, na twarzy, na dekolcie... Na nogach mi sie robia tylko jak odrastaja wloski ale tak mialam zawsze
Ja juz mam i chlopca i dziewczynke, wiec nie jest to dla mnie tak wazne, ale z chlopcami jest latwiej no i potem faceci maja w zyciu lzej
-
Ja też mam trądzik na czole i plecach, a nigdy w życiu nie miałam takich problemów nawet jako nastolatka. A czy to w ciąży jakoś się leczy???
-
klarunia1978 wrote:Ja też mam trądzik na czole i plecach, a nigdy w życiu nie miałam takich problemów nawet jako nastolatka. A czy to w ciąży jakoś się leczy???
No tak, wyleczysz się w czerwcu
Od dziecka to masz, to co chcesz leczyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 17:41
-
Leria dobrze powiedzialas wyleczmy sie w czerwcu :d lekarze mi mówią ze prawdopodobnie bede makóweczką:p
Czym smarujecie brzuszki ja narazie balsamem z garniera w szpitalu dziewczyna poleciła mi bio-Oli,boje się ze rozstępy poleca mi przy cieciach po lapro -
Skore trzeba podszczypywac, zeby "pracowala". Ja z corka smarowalam cala ciaze specjalnymi balsamami i rozstepy mi sie zrobily podczas pobytu w szpitalu kiedy juz rodzilam. Trzy malenkie kolo pepka. Z synkiem szczypalam (delikatnie opuszkami palcow) i czasami smarowalam oliwka i nic mi nie wyszlo. Teraz jeszcze brzuch nie rosnie wiec nie robie nic ale zamierzam sie szczypac
-
Leira wrote:No tak, wyleczysz się w czerwcu
Od dziecka to masz, to co chcesz leczyć?widzisz jakiś brak lotności umysłu mam w tej ciąży.
-
klarunia1978 wrote:No racja:)
widzisz jakiś brak lotności umysłu mam w tej ciąży.
ze spaniem tez mam tak..niech mnie tylko coś obudzi, a juz po spaniumąż teraz robi na rano to pobudki miałam o 4:/ a jeszcze, jak siku wcześniej to już amba fatima
klarunia1978 lubi tę wiadomość
-
KochamSłońce wrote:Ja, gdybym zapomniala ze jestem w ciazy, to czuje sie i wygladam jak przed okresem. Wszyscy mi mowia, ze na sto procent bedzie dziewczynka, to chyba lustro mowi prawde. Od kilku dni zaczely mi sie sny. Bo od poczatku ciazy nie mialam wcale. Dzisiaj snila mi sie wojna i napad Niemcow na moj dom... Gorsze niz najgorszy horror... Macie tez tak ze chce Wam sie spac a jak sie polozycie to nie mozecie zasnac?
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierszym trymestrze miałam idealną cerę. A od kiedy się zaczął drugi to twarz, plecy i dekolt w krostkach! Sczerze mowiac czuję sie teraz okropnie (wizualnie) i wole nie wychodzic z domu czasem :p Więc może i będzie u mnie syn
A co do spania to mam problem zasnąć w łóżku..na kanapie idzie mi to fantastyczniea jeśli się w nocy obudzę to znowu się wierce godzine żeby zasnąć
Pisała któraś coś na temat piersi. Mnie już nie bolą całe tylko sutki mocno twardnieja..jakbym miała tam wszyte guziczki..i jak zimno to pulsuja -
Ja zasypiam o 22 i śpię ile mi córa pozwoli
Czasami nawet do 9 się uda. A sutki też mam bardzo wrażliwe, ale skończyłam moją karmić w kwietniu, i trochę mi piersi odpoczeły i teraz znów urosły. W poprzedniej ciąży z miseczki C doszłam do F. I jak się córa urodziła to głowę miała taką malutką w porównaniu do mojej piersi
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018