CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitaminkab wrote:Nieśmiało się witam. Wszystko wskazuje na to, że również zostanę czerwcową mamą. Belly wyliczyło mi termin na 14.06. Jestem dość ostrozna ż radością, bo początkiem sierpnia straciłam maluszka ☹ zrobiłam bete w piątek i wyszła 92, a dziś 336 więc staram się być dobrej myśli. Wizyta u gin 19.10 do tej pory nie mówię nikomu oprócz męża i siostry bliźniaczki.
Witajcie czerwcowe mamusie!dodałam cię do naszej listy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I mnie też już mdłości dopadły na całego i to łącznie z wymiotami. W zasadzie się tego spodziewałam, bo to u mnie norma i niestety nic mi nie pomaga. Do tego wieczne uczucie, jakby mi coś stało w gardle i potworne zmęczenie od dwóch dni. W ciąży z synkiem męczyło mnie do 14-15 tc, teraz pewnie będzie podobnie. Też nie chcę się faszerować syropami, więc jeszcze trochę przede mną.
-
zielonooka7 wrote:Angrut który to twój tydzień ciąży?
Ja też właśnie nie czuję tej ciąży jedynie co senność, lekki ból podbrzusza i szybko się męczę a w poprzedniej ciąży mdłości zaczęły się niemal od razu, ale to w sumie dopiero początek jeszcze wszystko się może rozkręcić
oh ta sennsoc jest najgorsza dla mnie godz 21.00 zasypiamzielonooka7 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Ja też właśnie nie czuję tej ciąży jedynie co senność, lekki ból podbrzusza i szybko się męczę a w poprzedniej ciąży mdłości zaczęły się niemal od razu, ale to w sumie dopiero początek jeszcze wszystko się może rozkręcić
Czyli te bole podbrzusza dopoki nie ma zadnego plamienia/ krwawienia moga sie zdazac? Bo mnie czasem jeszcze zaboli albo zakluje lewy jajnik...
Dziewczyny myslalam ze to sciema z tym ze w ciazy ma sie zachcianki ale powiem wam ze teraz moim numerem jeden sa pomidoryVero lubi tę wiadomość
Martyna -
Angrut wrote:Gratuluję nowym przyszłym mamusią
Nadal prócz okropnej sennosci i bólów piersi nie mam innych objawów. Praktycznie nie czuję się jakbym była w ciaży
Haha to moja 3 ciąża, a przeżywam gorzej niż dwie poprzednie.
Pozdrawiam
No patrz a ja zupełnie na odwrót, jestem oazą spokoju nie mam pojęcia czemu bo dolegliwości brak w porównaniu do poprzednich ciąż
-
Jestem w 6 tyg. W po przednich ciążach już dawno miałam nudności i wymioty. -
Witamy nowe mamusie!
Mysza 3 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Najcieższa rozmowa za mną powiedziałam mamie co prawda przez tel o ciąży, ale może to i lepiej. Ma teraz więcej czasu na przymyślenia nowej sytuacji. Była troszkę zła ale myślę że szybko jej przejdzie. Czas pokaże jak będzie. No alw teraz to już z górki
Tini - może też w taki sam sposób powiadom mamę - ja miałam powiedzieć jej w grudniu. Ale stwierdziłam a co tam powiem teraz. Trzymam kciuki aby przyjeła to ze spokojem.
Mam pytanie do mam które mają 1 lub 2 ke dzieci. Jak duże macie mieszkania? Czy tylko ja mam małe mimo iż jest Nas 4 a niedługo będzie 5? -
Angrut wrote:Mam pytanie do mam które mają 1 lub 2 ke dzieci. Jak duże macie mieszkania? Czy tylko ja mam małe mimo iż jest Nas 4 a niedługo będzie 5?
My mamy kawalerkę i oprócz synka jeszcze dwa koty plączą się pod nogamiDramat na kółkach, ale planujemy wynająć coś większego jeszcze przed porodem.
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Angrut czemu Twoja mama tak do tego podchodzi? Jak mogę wiedzieć?
My wynajmujemy 38 m2. Na 3 piętrze bez windy. Mamy psa i teraz dziecko w drodze.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Angrut wrote:Najcieższa rozmowa za mną powiedziałam mamie co prawda przez tel o ciąży, ale może to i lepiej. Ma teraz więcej czasu na przymyślenia nowej sytuacji. Była troszkę zła ale myślę że szybko jej przejdzie. Czas pokaże jak będzie. No alw teraz to już z górki
Tini - może też w taki sam sposób powiadom mamę - ja miałam powiedzieć jej w grudniu. Ale stwierdziłam a co tam powiem teraz. Trzymam kciuki aby przyjeła to ze spokojem.
Mam pytanie do mam które mają 1 lub 2 ke dzieci. Jak duże macie mieszkania? Czy tylko ja mam małe mimo iż jest Nas 4 a niedługo będzie 5? -
nick nieaktualny